Blogituomarin perjantai-ilta

Photo credits: iskä. Puhelimeen pamahti tänään kuva syksyisestä takapihastamme idässä. Tulipa ikävä noita puita. Ehkä Helsingissäkin kellertää pian samalla tavalla.

Tiedättekö mitä tänä iltana aion tehdä? Aion etsiskellä, tutkiskella, ihmetellä ja lueskella blogeja. Kuten aiemmin ainittu, en hirveästi lue blogeja koska a) se vaikuttaa väistämättä omaan bloggaamiseen syöden omaa tyyliä, ja pian kaikki siistit ideat ovatkin muilta peräisin, b) aika on rajallinen ja kun on tarpeeksi monta tuntia pyörinyt oman blogin parissa, saattaa päivän pääteeksi haluta tehdä jotain ihan muuta ja c) missä kaikki hyvät blogit on??

Oikeasti. Nolottaa se, etten tiedä monia isojakaan blogeja/bloggaajia tai tunnista heitä kun he tulevat jossain kissanristiäisissä jubaamaan. Nolottaa, ettei ole oikeastaan mitään hajua hyvistä muotiblogeista ja että olen perehtynyt vain oman aihepiirieni blogeihin. Nyt saa riittää.


Oli pakko kokeilla mahdunko.

Idea tähän koti-iltaan blogien parissa lähti Indiedays Blog Awards -äänestyksestä, joka pyörähti käyntiin tänään. Ajattelin tällä kertaa täyttää oman virtuaalisen äänestyslapukkeeni Idols-tuomari meiningillä. Perehdyn jokaisen blogin uniikkiin sielunmaailmaan, enkä vain naputtele kamujen blogeja voittoon, heh. Ehkä tästä samalla saattaa löytyä uutta potentiaalista luettavaa!

Toinen asia, mistä olen viime aikoina innostunut, on vlogit! Kyllä, jep. Oikein hyvien vlogi-tykitysten jälkeen tekee melkein itse mieli ryhtyä tekemään videoita, mutta ennen kuin edes uskallan ajatella itseäni puhumassa kameralle, muistan että mun talentit ei todellakaan ole a) sanavalmius b) selkeä verbaalinen itseni ilmaisu. Jep, kirjoittajia ollaan. Tässä saa aikaa miettiä. Eikä tarvitse olla hauska. Eikä varsinkaan näyttää hyvältä. Tosi tosi iso respect vloggaajille ja heidän rohkeudelleen! Jenkit taitaa kyseisen homman aika hyvin, ehkä me ujot kenkiintuijottelijat tullaan perässä joku päivä.

Jos omistaisin tv:n katsoisin Vain Elämää. Telkkarin sijaan omistan kriittisen blogi-silmän joten tästä tämä nyt lähtee. Olen yksin kotona ja hyvä asento otettu maailman mukavimmalla sängyllä. On herkkuja ja hiukset nutturalla.

Mukavaa viikonloppua!

PS. Käykää äänestämässä meitsiä hyvinvointi-kategoriassa! Täällä minä teen hyvinvointia irtokarkkien kera. Kiitos!

Kommentit

Hermanni (Ei varmistettu) http://hermannimindrape.blogspot.fi

Hyviä blogeja on nykyään vaikee löytää! En tiiä onks bloggaajien innostus laskenu, vai onks miusta tullu vaa vaativampi lukija. Luin ennen vaikka miten montaa blogia, mut nyt vaa muutamaa.

Onneks on vlogit. :--) Niihin jää koukkuun!

Kaisa Merelä

Jep! Varmaan tarjontaa on niin paljon että tulee vaativammaks sille mihin blogiin aikansa kuluttaa. Sun videot on kyllä tosi hauskoja ja aitoja!! <3

Miisa (Ei varmistettu)

Voi ei ihan mahtava toi Kaisa laatikossa -kuva! :D Aivan ihana! Ihan ku joku lehtikuva :)

Sini (Ei varmistettu)

Heei!! Aivan ihana tuo clipperin muki!! Mistä tuommoisia voi löytää? :O

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Olethan sä hauska :D

Ja hei olipa kiva tavata torstaina. Viikonlopun jatkoja!

Venla (Ei varmistettu)

Mäki oon ihan hurahtanu vlogeihin! Mun lemppareita on brittivloggarit varsinkin zoella, sen videot on hauskoja, aina tulee hyvälle tuulelle ku hänen videoita kattoo varsinki hänen dailyvlogit sisältää hirmusesti naurua!

annakarin (Ei varmistettu)

Apua! Random kommentti mut ootko nähny leffois pyörivän Gone Girl-leffan? Sen päänäyttelijä Amy (Rosamund Pike) näyttää IHAN sulta!! Varsinki sit kun se leikkaa lyhyet hiukset. Wow, ootte ihan kaksoisolennot. :)

Kaisa Merelä

En oo käyny kattomassa mutta nyt googletin :D Haha, kiitos! :) Pitää varmaan käydä tsekaka se!

Ihana on blogisi ja ihana on Clipperin mukisi :) mistä noita voi löytää??

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.