Boom I'm back!

Blogi pyörähtää taas käyntiin kovempaa kuin koskaan. Itse bloggaaja on myös kovemmassa kunnossa kuin koskaan, hahaa! ;D Ja härregud mikä "blogiloma" onkaan takana. Aivan huippu. Ei pelkästään siksi, että olen saanut taukoilla hommasta, joka lähti menemään vähän väärään suuntaan eikä siksi tuntunut enää kivalta, vaan siksi että koko tauon aikana ajatukseni tästä blogista on kääntynyt ihan ylösalaisin! Välttämisreaktio on muuttunut intohimoiseksi panostamisen tarpeeksi. Olen ajatellut ja fiilistellyt blogin tulevaisuutta jokainen päivä. Heti kun päätin jäädä tauolle ja huomasin kuinka paljon tukea saan joka suunnalta, motivaationi koko blogin ylläpitämiseen nousi ihan huikeasti. Olen saanut tsemppausta henkilöiltä, joiden en edes tiennyt lukevan/tietävän blogistani. Se on avannut silmäni sille, etten kirjoita näitä tekstejä heittaajille ja negatiivisten kommenttien pommittajille vaan oikeasti niille, ketkä kirjoituksiani osaavat arvostaa.

Kiitos joka ikisestä kannustavasta kommentista viime postauksessa. Kiitos ihanista Instagram-kommenteista, joita olen saanut tauon aikana enemmän kuin koskaan. Kiitos tsemppaussähköpostiviesteistä. Kiitos siskolleni, joka lupautui henkilökohtaiseksi valokuvaajakseni keväästä lähtien, ja kiitos vanhalle tutulle joka väsäsi blogille uuden bannerin. Mitäs siitä muuten tykkäätte? No joo, myönnetään, ensimmäinen asia joka itselleni tuli mieleen oli yhden naisen PCD-ryhmä, heh... Mutta on bannerilla diipimpikin merkitys! Olen nähkääs all around the blog. Niin bannerissa kuin sisällössäkin!

Haluan tehdä selväksi jo alkuun että jos tulevien postausten kohdalla olet tyytymätön, vihainen tai kiukkuinen niin sulje tietokone ja lähde salille, älä rullaa kommenttiboksiin. Äläkä palaa enää lukemaan postauksiani, joista et pidä. Ihan totta. Teet palveluksen sekä minulle että itsellesi. Jotkut kommentoijat olivat sitä mieltä että "asiallista kritiikkiä saa ja kuuluu antaa", mutta minun mielestäni silloin kun kritiikki koskee aiheita joista kirjoitan, ollaan unohdettu blogien tarkoitus. Blogi ei ole tilaustyötä lukijoille, vaan kurkistusikkuna elämääni. Aion siis jatkossakin tehdä postauksen seinien maalaamisesta jos koen sen tärkeäksi siirtymäriitiksi elämssäni ;)

Mitä kaikkea olen sitten ideoinut blogin varalle? Aika rajatonta touhua luvassa siinä mielessä etten osaa nyt tiiviistää teille yhtäkään yläkäsitettä tähän. Se on siis kaikki nähtävissä tulevien viikkojen aikana, pysykää valppaina! En pelkästään ole innoissani blogin tulevaisuudesta vaan myös OMASTANI! Voitteko kuvitella että äsken vasta kirjoittelin teille syksyn YO-stressipäissäni maapähkinävoileivistä ja niiden tuomasta helpotuksesta ja nyt ollaan jo siinä pisteessä että tämän tytön koulut on reilun viikon päästä ohi. Sitten on tietenkin vielä koeviikko, penkkarit, kevään kirjoitukset, ylppärit ym. muodollisuudet, mutta periaatteessa olen vapaa. Kreisiä!

Lisää tauon aikana tapahtuneista juonenkäänteistä ja kuulumisista noin muutenkin on siis luvassa myöhemmin! Aika hauska juttu muuten että lähdin "blogitauolle", mutta tauon aikana aloin kutsumaan sitä "blogilomaksi". Heitin tämän nimityksen vielä Instagramiin ja yksi seuraaja sitten osuvasti kommentoi että aivan kuten lihaksenikin, blogikin tarvitsee lepoa että voi kasvaa ja kehittyä ja tulla takaisin entistä vahvempana. Taitaa sama sääntö päteä aika moneen asiaan.

Jes, näillä jatketaan! Ihanaa olla back in the business <3

Kommentit

Noora (Ei varmistettu)

Jeee, tervetuloa takaisin <3 olet ihana :)

Laura (Ei varmistettu)

Tervetuloa takaisin <3 muista tää fiilis aina kun näet negatiivisia postauksia, joita tulee myös vastasuudessa varmaankin olemaan, koska niitä aina riittää, olet ihana <3

Kaisa Merelä

Kiitos <3 Ja jep, tätä fiilistä mä nyt vaalin kun sitä tällä hetkellä on vaikka muille jakaa!! :D nimimerkillä. uusi blogiloma kuukauden päästä. hahahaaa ei vaan ;)

timsku (Ei varmistettu)

Apua ihanaa että olet back in the business!! Oot mun All time Favourite bloggaaja. En malta ootttaa uusia ihania postauksia!! :))

IHANA BANNERI!!! (Ei varmistettu)

Tervetuloa isolla TEELLÄ! ;) oot huippu!

:) (Ei varmistettu)

Jeeejjejejjejejeee! Back in business motherfuckers. Kiitos Kaisa! Oikea asenne! Sinä määräät blogisi sisällön ja me joko luemme sitä tai emme! Minä luen!

Kaisa Merelä

Ihanaa! :')

Mahtavaa!! (Ei varmistettu)

Tykkään bannerista hirmusti!

Kaisa Merelä

Jes, mahtavaa kuulla!

memmi (Ei varmistettu)

Eikää aivan huippu banneri!! Ihana :D Ja jeii huippuu seki et oot täällä taas!

Kaisa Merelä

Kiitos hurjasti! :') Niin ihanaa olla takaisin.

jasminpinjaa (Ei varmistettu)

Jes ihanaa, että palasit blogin puolelle takasin ! <3 :)

(Ei varmistettu)

Hienoa Kaisa :) tervetuloa takasin

Kaisa Merelä

Tattista vaan! :)

katja (Ei varmistettu) http://onnionkoti.blogspot.con

tervetuloa takaisin, olikin jo ikävä :>

Kaisa Merelä

Hih, niin minullakin teitä! <3

HenriikkaV

Jeee, tervetuloa takaisin Kaisa! On tässä melkein joka päivä (vähintään jokatoinen!) käyty kurkkimassa, joko olisi tullut blogiin päivitystä tekstien tai ulkoasun muodossa ;) Keep up the good work!

Kaisa Merelä

Kiitosta! :) Haha, en ole meenannut malttaa olla muuttamatta ulkoasua, jonka olin suunnitellut jo aikaisemmin! Päätin kuitenkin pistää postauksen ja ulkoasun samalla pläjäyksellä niin tulee Boom I'm back -räjähdysefekti :D

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Kiva kun oot takaisin! <3

Kaisa Merelä

Kiva olla takaisin <3

Nelli (Ei varmistettu)

Ihan mahtavaa saada sut takas<3! Näytät niin freshiltä noissa kuvissa, että huhhu!! Ootan innolla mitä lähiviikot tuovat tullessaan blogiisi:-)

Kaisa Merelä

Jeii, kiitti paljon! :)

Pipsa (Ei varmistettu) http://terveenhyvaa.blogspot.com

Voi Kaisa! Ei tässä voi muuta enää sanoakaan, että ihanaa että olet back in business! Näytät elinvoimaisemmalta, voimakkaammalta (eikä pelkästään fyysisesti) ja yksinkertaisesti paremmalta kuin koskaan :)

Tulevia postauksia odotan innolla ja jännityksellä - mitä The Good Morningin tulevaisuus pitää sisälläänkään, sitä kaikkea haluan päästä lukemaan! Jajaja muista, kun tulet Helsinkiin, niin ois kiva treffata taas joskus :)

Kaisa Merelä

Oi, kiitos Pipsa ihana! Mä inffoon sua ;)

Hemppe (Ei varmistettu)

Jes tätä oon oottanu, tervetuloa takaisin ! Näyttää kyllä hyvältä tuo banneri. :)

Kaisa Merelä

Kiitti hei!! :)

Henna (Ei varmistettu)

Ihanaa et tulit jo näin pian takaisin! Suunillee joka päivä oon täällä käyny kurkkimassa millo tulee uus teksti, vaikka ajattelinkin tauon kestävän pidempää :D Sun tekstit on ihan mahtavia, liittyipä ne sitten mihin aiheeseen tahansa :-)

Kaisa Merelä

Haha, ihanaa kuulla :') Itekin aattelin et kyllä mä vähintään kuukauden tauon pidän mutta en vaan malttanut enää, iski niin suuri inspis ja into! Kiitos :)

(Ei varmistettu)

:) innolla odotetaan tulevaa.

Susta huokuu niin ihanaa positiivista energiaa, että koukutuin blogiin ensilukemalta (niinno tietysti kohtuullisena plussana ihan tajuttoman mainiot reseptitkin joo :D ). Tosi harvoin seuraan bloggaajia instagramissa, mutta sun pirteitä ja terveellä itsevarmuudella laittamia juttuja seuraa mielellään. Vielä kun itelläkin on tässä lukio loppusuoralla lähestyvine penkkareineen ja kirjoituksineen, joten pystyn samaistumaan moniin juttuihin. Keep on going, vaikutat huipulta persoonalta ja blogis on mainio! :)

Kaisa Merelä

Oi kuinka mahtavaa kuulla, vau! :) Kiva että luet ja seuraat. Onnea ja jaksamista lukion loppurutistukseen! ;)

Karoliina (Ei varmistettu)

Sekoaako mun puhelin vai onks tuolta alareunalta hävinny ne tagit? (Esim. Aamuainen, pannukakut, proteiinijauhe) tajusitkohan mitä ajoin takaa? :D ne oli kyllä mielestäni kätevät kun etsinnässä ollut resepti löytyi kuin nappia painamalla...no enivei, superia että oot taas mukana! <3

Kaisa Merelä

Juu oon ottanut ne vanhat tagit pois! Jatkossa tulee selkeämmät tagit eri kategorioille. Ruoalle omansa jne :) Kunhan ehdin käydä tägää jokaisen reseptin uudestaan, huh! :o Ja hih, kiva on tosiaan palata! :)

Karoliina (Ei varmistettu)

Kiva juttu! :) juu ihan rauhassa, ei turhia kiireitä!

Ihana kun oot takaisin! Olet todella inspiroiva ja osittain sun ansiosta mäkin innostuin muuttamaan elämäntapojani. Ja se kannatti. Tänään nimittäin kokeilin eräitä farkkujani jalkaan, ja kappas kummaa - ne ei enää kiristäneet! :) Kiitos kovasti siis kaikesta tähän mennessä antamastasi inspiraatiosta. Innolla odotan tulevaa :) Niin ja mä varmasti lukisin mielelläni vaikka sitten siitä seinien maalaamisesta, sun tekstiä on niin ihana lukea.

Kaisa Merelä

Vouu, onneks olkoon hei!! :D The magical moment ;) Huippuu kuulla! Täällä mä olen, kivaa olla takaisin <3

ninni (Ei varmistettu)

Voooi kuule piristit miu päivää justiinsa!:) Olin lähtees ilta lenkille vähö voipunein fiiliksin kunnnes redraman clouds lähti (teemaan sopivasti) soimaa ja näin tän sun postauksen:johan piristy!:) ps ootko piilottanu nuo ruokaan liittyvät tagit rwally miss those ,ne oli nii käteviä!

Kaisa Merelä

Hehe, kiva kuulla! :) Juu vanhat tagit on otettu pois ja tilalle on tulossa uudet selkeämmät kategoriat! Kunhan maltatte hetken odottaa... :)

(Ei varmistettu)

ookei kiva kuulla!:)

Jenna (Ei varmistettu)

Ihanaa Kaisuli saada sinut takaisin <3 Tsemppinä nyt kerron että äitini (+ 20kg ylipainoa ja tupakoi) on päättänyt tämän kevään aikana lähteä kanssani kävelylenkeille ja lopettaa tupakoinnin ja inspiraatio lähti yksinomaan siitä, kun vuosi sitten aloin lukea blogiasi ja olen löytänyt uuden elämän ;) Äidilleni näytin reseptejäsi ja hän on aivan innoissaan! Ihanaa kun olet olemassa ja taistelemassa kohti terveellisempää elämää!! <3

Kaisa Merelä

Vau, oon todella otettu! Huippua tsemppiä teille molemmille ja äitille terkkuja :) Ootte ihania! <3 Kivaa olla takaisin geimeissä!

Meow (Ei varmistettu)

Tervetuloa takaisin munkin puolesta! Mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää! Oot ihana, niin sisältä kuin ulkoa <3

Kaisa Merelä

Oi, ihana! Oon yhtä hymyä täällä. Kiitos! :)

LAA (Ei varmistettu)

Jee :)! Ootpa muuten tosi kaunis näissä kuvissa!

Kaisa Merelä

Kiitos! :)

Pages

Kommentoi