Drinkkivinkki

Mietitkö sopivia drinkkejä huomisten valmistujaisten jatkoille? Vielä ehtii Alkoon! Minä ehdotan keväistä mojito-baaria. Ja sinne joku pukumies (tarvittaessa vaikka oma isä) baarimikoksi. Ei muuta kuin musa (esimerkiksi Spotifyn Lounge - Soft House -soittolista) soimaan, lakin kuminauha visusti leuan alle ja afterpartyt käyntiin!

Nautiskeltiin DIY-mojitoja tuossa keskiviikkoillan rietoksi. Sain (taas kerran) todeta, että onpa ihanaa saada olla normaalisti toisella puolella tiskiä. Mojitot oli ihan söpö yritys, mutta ensi kerralla täytyy varmistua siitä, että pakastimessa on tarpeeksi jäitä, sekä siitä, että taloudessa on siivilä, sekä siitä, että löytyy sopivia laseja kyseiselle drinkille. Mintun rippeet viinilasissa olevan jääpalattoman litkun pinnalla olivat aika karua katseltavaa. Mutta maku sentään suhteellisen jees!

Mojiton ohje esimerkiksi täältä.

Tuli mieleen, että olisi hauska tehdä tänä kesänä paljon erilaisia drinkkejä. Jos vaikka hankkisi sen siivilän. Ja sheikkerin. (Tällä kertaa sheikkasin Fitnessgurun sheikkerissä. No, sheikkeri kuin sheikkeri!) Tai sitten vain jätän hommat ammattilaisille ja jatkan Shakerissa käymistä. Ei paha vaihtoehto sekään.

Mikä on teidän lempidrinkkinne ja osaatteko valmistaa sen itse?

Kommentit

Noora Turunen (Ei varmistettu) http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

Hmm mojito kuulostaa hyvältä! Mä ajattelin tänä kesänä "erikoistua" sokerittomampiin drinkkeihin. Limun sijasta aion käyttää vichyä. Tällä hetkellä mieleen tulee mansikkakossuvichy ja passoalla maustettu vichy. Ja tietenkin niitä jäitä! Tai jäädytettyjä mansikoita!

Kaisa Merelä

Hei joo! Sokerittomien (tai vähäsokeristen) drinkkien kesä! GT menee kans samaan kategoriaan. Pitää vissiin ostaa joku jääpalakone kesäksi...

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

Oih mojito on kyllä yksi parhaista kesädrinkeistä. Mä pidän aina kaikista raikkaista/kirpeistä drinkeistä, makeat ällötykset ei uppoa ollenkaan. Ylivoimainen suosikki on amaretto whiskey sour ja gin garden, sopiva yhdistelmä hapanta ja makeaa! Amaretto on muutenkin oiva vakkari baarikaapissa, se on hyvää pelkillä jäillä mutta muuntaa myös monta drinkkiä herkullisiksi.

Kaisa Merelä

Ouu, kiitti vinkistä! Ja sama täällä mitä drinkkeihin tulee! Välillä ehkä menee joku makeakin, mutta ei ilman pientä kirpeyttä. ;)

nelliyay

Baarimestarin vinkit: käytä murskainta vain limelohkoihin, minttuja kannattaa ennen lasiin laittoa vain läpsäistä kuten läpsäisisit herkullista peppua. Näin mintun lehtien öljyt lähtevät liikkeelle ja saavat aikaan mahtavan tuoksun, mutta eivät vapaudu juomaan tuoden siihen epätoivottua happamuutta. Limet voi myös puristaa jos sitruspuristin löytyy kotoa ja heittää roippeet sekaan! Mojitoon sopii älyttömän hyvin myös tuore murskattu inkivääri ja kurkku. :)

Kaisa Merelä

Haha no hei, NIIMPÄ tietenkin! Oonhan mä nyt nähnyt kun näitä tiskillä tehdään, heh. Kiitti! :)

Mervi (Ei varmistettu)

Miksi muut laittaa alkoholilain takia kommennoin pois paitsi sä

Kaisa Merelä

Oho, hmm.. Nyt täytyy sanoa etten ole perehtynyt kyseiseen alkoholilakiin! Pitää tutkia.

Jyyli
Spice 'n' Shine

Pst, The Body Shopissa myynnissä käyttökelpoinen sheikkeri (siivilällä), joka sisältää Mojiton tuoksuisen vartalovoin, -kuorinnan, pesukukan ja suihkugeelin :)

Kaisa Merelä

Ouuu! Mahtava idea kosmetiikkabrändiltä! :D

Kommentoi