Ei menny niinku Strömsössä

The Good Morning

Ennen siemennäkkäri piti tehdä yhdistämällä erilaisia siemeniä, psylliumkuitua ja vettä. Nyt joku on keksinyt laittaa ne kaikki samaan pussiin. Vettä lukuunottamatta. Kyseessä on siis täysin gluteeniton ja lisäaineeton mixi Risentalta.

Yksi pussillinen Risenta siemennäkkileipäsekoitusta = yksi pellillinen siemennäkkäriä. Kertakäyttökamaa siis. Lisätä täytyy vain kuuma vesi.

Toimi näin:

Keitä vettä. Lisää pussin sisältö 4 dl:aan kiehuvaa vettä ja pari rkl kookosöljyä. Anna seistä 10 minuuttia, jotta pussin sisältämä psyllium ja chia sitovat massan.

Painele pellille ohuelti käyttäen toista leivinpaperia apuna.

Laita uuniin.

(Unohda siemennäkkäri uuniin sometellessa.

Pelasta mitä pelastettavissa on.)

Murra palasiksi.

Nauti jonkin tuoreen kanssa. Nam!

Siemennäkkäri on varmaan ravitsevinta leipää mitä maanpäältä löytyy. Täältäkin blogista löytyy resepti kotitekoiseen sellaiseen, klik!

Kommentit

räiskä (Ei varmistettu)

paljonko tämä seos maksaa ja mistä tätä voi ostaa?

Kaisa Merelä
The Good Morning

Juu oli tosiaan vähän vajaavainen postaus infon kannalta! Elikkäs hyvinvarustellut K-ruokakaupat 1.11 eteenpäin. About kolme puol euroa. Tämän tiedon löysin googlesta! :)

Henna (Ei varmistettu)

Tuota vois jatkaa niin että "osta munakello..." :D
Mut oikeesti, on varmaan ihan jees ei-palaneena.

ärrä (Ei varmistettu)

Hei täällä yksi nuhanenäinen tylsistyneenä sairaslomalla suunnittelee jo joulun syötäviä herkkuja :D
Tuli sun reseptit heti mieleen ja toivoisinkin tuossa marraskuussa jouluisia reseptejä, joita ehtisi sitten testailla hyvissä ajoin, jotta saa ne priimukset ystäville/sukulaisille jouluksi sekä omaan pöytään tietty. Saa myös ehdottaa sun jo toimiviin jouluresepteihin jotain uutta twistiä. Oonko liian ajois? :D (nim. pinterestistä jo joulukortti-ideat ja diy lahjat bongattu)

Alessia (Ei varmistettu) http://stylist-diaries.blogspot.fi/

Oi huikeeta! Tuota on pakko kokeilla!

annika (Ei varmistettu) http://annnikaeveliina.blogspot.fi

Ite löysin netistä hyvinkin yksinkertaisen reseptin siemennäkkäriin; pellilliseen menee 3 kananmunan valkuaista, 1,5dl pellavansiemeniä, 1,5dl auringonkukansiemeniä ja 1,5dl seesaminsiemeniä ja suolaa. Ainekset sekoitetaan ja annetaan turvota hetki. Sit uuniin 10min 180 astetta, otetaan pois ja leikataan palasiksi, sit vielä takasin uuniin 12-15min. Ihan USKOMATTOMAN hyvää vaikka ainekset noin yksinkertaiset! :D Ehkä pitää laittaa vielä lisää valkuaista ja kokeilla lisätä myös psylliumia tuohon.. Kaikki jotka on tuota maistaneet ovat luulleet että se on jotain kallista kaupan näkkäriä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.