Elintärkeä salaattivinkki

Mitä yhteistä on maailman tavallisimmalla salaatilla, luonnonjugurtilla ja sweet chili -kastikkeella? (Siis sen lisäksi että ne kaikki sattuvat kaikki löytymään tämän tyypin jääkaapista?)

Se, että ne onnistuvat olemaan taivaallinen kombo. Harva tiesi.

Jos haluaa oikein villiksi ryhtyä, sekaan voi sekoitella vielä pippurit, suolat, pähkinät ja taatelit. Melkoinen setti. Kuin pala Sandroa hakaniemeläisessä pikkukeittiössä.

Kommentit

memmu (Ei varmistettu)

Hei jes, kaikki komponentit löytyy myös mun jääkaapista, tämä pääsee heti kokeiluun lounaana!

Lisäksi pakko sanoa, että olen seuraillut blogia taka-alalta jo pidemmän aikaa ja nykyinen linja miellyttää kyllä tosi paljon. Postaustahtikin on viime aikoina ilahduttanut. Vaikutat mahtavalta tyypiltä, ja erityisesti tykkään raikkaasta kirjoitustyylistäsi. Keep going! :)

Kaisa Merelä

Hei mahtavaa, kiitos!! :)

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

Kiitos!! Oon yrittänyt jo ikuisuuden keksiä, millä normisalaatista saa hyvää ja mielenkiintoista. Tähän mennessä ainut idea on ollut kreikkalaisen salaatin muunnelma, kurkku-tomaatin sekaan siis fetaa ja mieliteon sattuessa punasipulia. Vannon kyllä vahvasti srirachan nimeen, toimisikohan tämä sillä?

Kaisa Merelä

Apua, täytyy myöntää etten ole maistanut srirachaa, vaikka hypeä siitä olen paljon kuullutkin! Mutta kokeile ihmeessä, tuu sit kertoo toimiko! :D

Nadya (Ei varmistettu) http://rikkarokassa.blogspot.fi/

Jee, tämä testiin!
Mä katon Jamie Oliverin kokkiohjelmia paljo (helppous, terveellisyys, ruuanlaiton hauskuus... Se jätkä taitaa kaiken :D )
ja kerran se maustoi jogurttia jollain chili-soosilla.
Umpimähkään en oo viittinyt kaupasta ostella tulisia kastikkeita
että oisin voinu kokeilla jotain sen tapaista.
Mut nyt on tiedossa mikä toimii, kiitos! :)

Kaisa Merelä

Oi, Jamie! <3 Kiva kuulla että menee kokeiluun. ;)

Liisa (Ei varmistettu)

KAISAAAAA!! Just tuskailin ettei oo mitään ruokaa ja sitten tämä postaus! Nimittäin kyseiset ainesosat kyllä löytyypi jääkaapista nyt ja melkein aina. Kiitos siis!! <3

Kaisa Merelä

Jee, kiva kuulla!! :D Oliko hyvää?

Liisa (Ei varmistettu)

No OLI!! Eeh itse asiassa just äsken uusinta postaustas lukiessani vetäsin uudestaan vastaavan annoksen. Myönnettäköön että nuolin lautasen..

oona (Ei varmistettu)

Kuulostaa mielenkiintoiselta! Pitääpä testata tätä kun kaikki aineetkin löytyy kaapista :) kiitti vinkistä!

Kaisa Merelä

Jes, mahtavaa! Oliks hyvää? :)

Kommentoi