Enää 100 päivää

Googlailin, mikä viikko nyt on meneillään ja sain samalla tiedon, että vuotta on jäljellä tasan sata päivää.

Heräämme vielä sata kertaa vuonna 2014. Pesemme (toivottavasti) hampaamme 200 kertaa vielä tämän vuoden puolella. Ja hei, saamme syödä sata ihanaa aamiaista! Sata kertaa saamme päättää, tuleeko päivästämme kaikkien aikojen paras. Kaikki vielä tänä vuonna. Mieletöntä.

Syksy on tunnetusti uudistumisen ja inspiroitumisen aikaa. Tässä onkin aika oiva sauma aloittaa jokin uusi projekti. Mitä sinä haluaisit tehdä sadan päivän ajan aina vuoden loppuun asti?

Mieleeni tuli ainakin 100HappyDays -projekti, tai jos onnellisuudesta on tullut jo elämäntapa, voi toki keksiä ihan oman. Osta vihko ja numeroi sivut sataan asti. Kirjoita päivän päätteeksi ylös, kuinka projekti etenee. Eikö olekin ihana ajatus, että vuoden 2015 voisi aloittaa astetta "parempana sinuna"?

Tiedän, että osa ajattelee sadan päivän timmikuuria, jonka jälkeen koittaa uusi vuosi uudella kropalla. Kokemuksen ääni kellossa sanon, ettei sadan päivän tai kolmensadankuudenkymmenenviiden päivän dieetti ole kovin fiksua. Oikeastaan se on vain sen suuren oivalluksen lykkäämistä, joka toivottavasti jokaiselle tulee jossain vaiheessa elämää: elämme täällä kerran, ja meidän on pakko hyväksyä itsemme täydellisesti, jotta voimme elää hyvää elämää. Mikäli haluaa tähdätä kehon pysyvään muutokseen sekä kokonaisvaltaiseen elämänlaadun parantamiseen, suosittelen pukemaan idean toiseen muotoon: rakastan ja arvostan itseäni 100 päivää. Kun ajattelee näin, toimii näin, ja elää elämäänsä näin, tapahtuu ihmeitä. Niin fyysisiä kuin henkisiäkin. Myös konkreettisia muutoksia ja saavutuksia. Elämään tulee ripaus taikaa. Sanokaa minun sanoneen.

Ilmiselvästi ideana olisi siis, että edes pieni osa tästä sadan päivän rupeamasta jäisi osaksi pysyvää elämäntyyliä.

Sata on iso luku. Pienenä luuli, että se oli isoin mahdollinen. Siinä voi saada paljon aikaan. Kommentoikaa, mitä projekti-ideoita teille tuli mieleen, olisi ihanaa lukea!

Kommentit

cami (Ei varmistettu)

Kaisa, vaikken tunne sua ni musta tuntuu et sä oot ihminen, josta on todella helppo pitää. Sun kirjotukset ja ajatukset on niin oivaltavia ja upeita :) taas sait (ainakin) yhden sateisen illan piristettyä.
Mun sadan päivän haaste vois olla vaikkapa se, että mietin tai jopa kirjotan ylös joka ilta jotain mukavaa menneeltä päivältä :) tänään se voisi olla esimerkiksi juuri tämä postauksesi :)

Kaisa Merelä

Vau, kiitos sanoistasi :) Mieletön idea tuo. Kiitollisuuspäiväkirja on yksi juttu mikä minunkin on pitänyt aloittaa. Tänään on itseasiassa hemmetin hyvä päivä aloittaa se!

Salla (Ei varmistettu) http://happy-heels.blogspot.fi/

Ensimmäisenä mieleeni tullut asia: 100 paria kenkiä! Oh my!

Kaisa Merelä

Ohh.. my! :D Se siitä henkisestä projektista. TAKE MY MONEY! :D

Henrietta (Ei varmistettu)

100 päivää niin, että joka päivä kokeilee jotain uutta. Vaikkapa uusi resepti, kampaus tai lenkkireitti! Vois oppia aika paljon uutta ja oivaltaa :)

Kaisa Merelä

Tosi hyvä idea!

Marianne (Ei varmistettu)

Mulla on vielä tän vuoden puolella tasan sata päivää aikaa tehdä mun poikaystävästä maailman onnellisin mies :)

elise (Ei varmistettu)

tosi symppis teksti :) mistä noi housut on, ihanat!!

Kaisa Merelä

Kiitos! :) Ne on h&m, ihan uudet. Pitäisi siis vielä olla myynnissä :)

Suvi (Ei varmistettu)

Aloitin keräämään muistilappuja. Joka päivä kirjoitan uudelle lapulle jotakin mukavaa kuluneesta päivästä. Vuoden lopussa muistan jokaisen ihanan päivän <3

Kaisa Merelä

Ihana idea. Vähän kuin kiitollisuuspäiväkirja! :) Vuoden lopussa sata lappua ja sata ihanaa asiaa… Ooh!

Anni (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida, että näytät todella hyvältä näissä kuvissa, varsinkin ylimmässä, hyvä vointi ja onni oikein hehkuu sinussa, ei voi kun ihailla ja kadehtien pyrkiä samaan!

Blogiasi on ollut hauska seurata, kun olet mun siskon kanssa samanikäinen, oikeastaan olitte samassa lukiossakin, olen muutamasti nähnyt sut silloin mikkelissä johonkin kouluun liittyvissä jutuissa, vanhojen tansseissa, lakkiaisissa yms. Olet jotenkin kasvanut ja kehittynyt niin mielettömällä tavalla, ihana seurata aikuistumistasi näin blogin välityksellä, jos näin voi sanoa! Oot rohkea mimmi, ei monesta 19vuotiaasta olis tähän, jatka siis samaa rataa eteen päin, tai jotain toista, oot niin nuori että voit vielä monesti löytää uuden suunnan elämällesi ja innostuksellesi! Innolla jään seuraamaan. Mahtavaa syksyä sinulle :)

Kaisa Merelä

Kiitos kovasti! Mukavaa kuulla :)

Susanna (Ei varmistettu)

Kiitos Kaisa tästä postauksesta! Sain taas muistutuksen, että jokaisessa päivässä on jotain hyvää. Se on välillä vaikea muistaa, jos elämä on kovin kivistä. Aion huomisesta lähtien ottaa kuvan yhdestä asiasta, joka tekee mut onnelliseksi, sadan päivän ajan.

Blogiasi on muutenkin tosi kiva lukea!

Kaisa Merelä

Tosi hyvä idea! :) Vähän niinkun aiemmin mainittu jokaisen päivän mukava asia kirjoitettuna muistilapulle, mutta kuvamuodossa. Todella jees idea! Kiitos <3 :)

JJ (Ei varmistettu)

Katsoin vain pikaisesti ekaa kuvaa ja ajattelin että WOW nyt on leikattu lyhyt polkka ja oh boy miten on hieno. Kuvat toki vähän "valehteli" mutta olet kyllä aivan hurmaava. Niin täynnä virtaa ja hyvää flowta <3

Kaisa Merelä

Oi, ihana! Ei sentään takaisin polkkaa ;) Ehkä joku päivä vielä tosin… Kiitos! <3

Hanna (Ei varmistettu)

Kiitos tästä postsuksesta Kaisa! Erosin pitkäaikaisen poikaystäväni kanssa noin viikko sitten ja oon mietiskelly että tarvisin projektin jolla saisin itseni pikkuhiljaa taas omaksi itsekseni ja tässä se on! Kirjotan siis sadan päivän ajan kaikki ikävät ja murheet ylös, mutta painotan iloihin ja onnellisiin asioihin!

Kaisa Merelä

Loistavaa! You go girl! <3 Hurjasti tsemppiä!

Silja (Ei varmistettu)

Ei oo totta, just tänään oivalsin itsekin että vuotta on sata päivää jäljellä, ja päätin, että sata päivää oon kiukuttelematta poikaystävälläni & en pura häneen omia stressitekijöitäni. Sata päivää opettelen sitä, kuinka harmistukset voi purkaa joogaan tai lenkille tai päiväkirjaan tai siivoamiseen sen sijaan, että kaataisi ne rakkaan ihmisen niskaan. Sitten avasin sun blogin, ja huomaan, että samasta aiheesta olet kirjoitellut, ja tämä ehdottomasti vahvisti mun pyrkimystäni epäkiukutteluhaasteessani. Sun blogi on inspiroiva ja ihana, ja tulen aidosti iloiseksi joka kerta kun avaan sivun ja huomaan, että uusi postaus on tullut. Kiitos Kaisa! :)

Kaisa Merelä

Voi, Silja. Kiitos! :)

Kuulostaa enemmän kuin hienolta tuo sun sadan päivän haaste. Rakkaan ihmisen niskaan on niiii-iiin helppo kaataa kaikki, kun luotto on niin kova. Tsemppiä kovasti ja ihania joogatunteja sekä lenkkeilyjä! <3

Lili (Ei varmistettu) http://www.do-what-you-really-love.blogspot.com

Ihana teksti Kaisa. Oot oikeasti ihan äärettömän hyvä kirjoittaja ja toivottavasti voisin osata joskus kirjoittaa blogiini yhtä hyviä tekstejä kuin sinä kirjoitat. :-)
Mun 100 päivän tavoite voisi olla että keksisi joka päivä jonkun asian mikä elämässään on hyvin, näin oppisi arvostamaan arjen pieniä iloja.

Oon inspiroitunut sun terveysresepteistä ja elämänasenteesta muutenkin, ois tosi mahtavaa jos kävisit mun blogissa! :)
www.do-what-you-really-love.blogspot.com

Kaisa Merelä

Ihana, kiitos kovasti :) Mäpä käyn tsekkaa!

Miia (Ei varmistettu) http://miukunen.blogspot.fi/

Enää 100 päivää, mihin tää koko vuosi on oikeen vierähtänyt... Olipa ihana aloittaa tiistaiaamu tällä tekstillä! Tuli niin positiivinen fiilis! :-) aion ehdottomasti aloittaa tuon 100:n päivän haasteen, joka päivässä on jotain positiivista ja asioita mistä voi olla kiitollinen! Liian harvoin sitä oikeasti muistaa olla. Kiitos tästä Kaisa!

Kaisa Merelä

Kiitos! :)

Sä oot niin mahtava tyyppi Kaisa! <3

Kaisa Merelä

Oi, ihana, kiitos! <3

Ihana postaus, kuten aina! Mä voisin tänään aloittaa kiitollisuuspäiväkirjan, se on pitänyt tehdä jo pitkään.

Ja pakko sanoa, että oot hiton tyylikäs mimmi! Mistä nuo housut on, tahtoo samanlaiset :D

Kaisa Merelä

Kiitos Erika :) Ne on ihan h&m, aika tuoreeltaan ostettu eli pitäisi vielä olla myynnissä! Kiitollisuuspvkirja on aina hyvä!

juhiss (Ei varmistettu)

Haluun tän vuode aikana sut mun tindermatchiks, #parastikin

Kaisa Merelä

Se siitä henkisestä projektista. :D Kiitos, ehkä me törmätään siellä!

Kiia (Ei varmistettu)

Ihanat kengät! Mistä tuollaiset voi löytää? :)

Kaisa Merelä

Nää on Vilasta :)

vihreä voittaja (Ei varmistettu)

Inttiaamuja on jäljellä 86 (eli melkein se sata) ja päätin pari päivää sitten että tavoitteena on itseni voittaminen joka päivä. Tänään tsemppasin vaikka satoi vettä ja vitutti, huomenna voisi lähteä lenkille ja ylihuomenna ottaa vaikea aihe esiin poikaystävän kanssa :) Pienillä askeleilla voittoon ;)

Kaisa Merelä

Oho, tsemppiä!

Emmi (Ei varmistettu) http://www.thesedaysinpictures.blogspot.fi

Uu, mainio idea! Tätä vuottahan on vielä hurjasti jäljellä, sadassa päivässähän kerkiää vaikka mitä :) tässä meneekin loppuilta miettiessä, että miten toteutan tän ;D

Kaisa Merelä

Niimpä! :D

Redcoffee
Changing time

Ihana teksti. Voisin sadan päivän ajan sanoa jonkun hyvän asian läheisille tai hymyillä vastaantuleville ihmisille

Kaisa Merelä

Hyvä idea! :)

lauraa (Ei varmistettu)

Pakko oli hypätä ton 100happydays:n linkkiin ja sitten ei enää voinut vastustaa! Mukaan oli pakko lähtiä instagramin kautta, koska ikinä ei liikaa huomioi oman elämän ihanuuksia :)
Ja sekin vielä, että ihan mahtis blogi sulla. Ekan eksymiskerran jälkeen oon jääny aktiivisesti lukemaan!

n (Ei varmistettu)

Heei! Luin muutama päivä sitten Hiukset onnen peilinä-postauksesi ja tykkäsin siitä todella! Nyt etsin sitä uudestaan, että saisin lähettää äitille linkin :) Hän kun juuri miettii taas uutta hiustyyliä! En vaan löydä postausta muiden joukosta ja osoitteesta http://www.indiedays.com/item/thegoodmorning/hiukset-onnen-peilina se ei aukea.. Osaisitkohan auttaa? Vai pitäiskö mun lähettää palautetta noiden ohjeiden mukaan..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.