Ensiälähdys: Alan riisua

No moi! Kuuluisien viimeisten sanojen sijaan sanon nyt kuuluisat ensimmäiset sanat, elikkä kiitos, anteeks ja ei näkemiin vaan oikein mukavaa iltaa taas pitkästä aikaa!

Ensimmäinen lause hoidettu, nyt helpottaa. Aina sen jälkeen helpottaa.

Tuntuu että kun viimeeksi kirjoitin tänne, olin vähän eri tyyppi kuin olen nyt. Mutta siinäpä ei ollut mitään uutta. Ihan perus TGM-kamaa.

Kesäloma landella meni hyvin! Se oli niin pitkä ja kokonaisvaltainen että paluumatkalla takaisin Helsinkiin huomasin sanovani että onpa ihana palata ihanaan Helsinkiin. Töölö tuoksui turvapaikalta, vaikkakin kraanavesi maistui mudalta. Kalliossa asuminen on kivaa, ainakin joka vuosi aina Flow'n ajan. Raitsikoiden jyske oli sydäntä lämmittävä, vaikkakin Rautatieaseman aula ja koko matka sieltä alas metroon oli yhtä inhottava kokemus kuin aina. Ikuinen hate-love-kaupunki sitten kai. Mutta täällä mä oon koska hei, missäs muuallakaan.

Flow oli tunnepitoinen. Itkin, tanssin, humalluin, nauroin, palautin jokaisen tölkin minkä ostin, petyin laskeneeseen ruuan laatuun (vai ovatko omat kriteerit nousseet?), rakastin, ahdistuin, krebasin ja söin jokaisena yönä benkkujenkkua. Sanotaan että 3/5. Tai ehkä 4. Kiva että se oli, mutta kiva että se on ohi. Flow jakaa aina kesän kahteen osioon ja nyt ollaan sillä paremmalla puolella.

Ajattelin taas, että kirjoitan sitten blogiin kun siltä tuntuu ja suihkussa tuntui siltä että nyt. Nyt älähdän ja palaan tauolta, sillä ensi viikolla se saattaa olla jo vaikeampaa. Tässä siis ensiälähdys, jonka ydinasia tulee oikeastaan tässä:

Olen viime päivinä alkanut riisua. Tiedättekö, kun meissä kaikissa on ladottuna hirveä määrä kaikkea turhaa moskaa sen kaikista tärkeimmän päällä. Ehkä näköesteenä, ehkä häpeäpeittona tai muuten vain haarniskana. Olen tullut siihen tulokseen että alastomimmillaan ehkä paras. Tiedän, että aina voi olla vielä vähän alastomampi. Pienin askelin sitä kohti...

Okka, ei sit muuta kun soronoo! Ja mehä palaillaan.

Kommentit

Kisulainen (Ei varmistettu)

Heiii Kaisa! Kun sä tuolla Kalliossa asustelet, niin oisko jotain raflasuositusta? Ollaan poitsukamun kaa yks yö lauantaina Kallion Cumuluksessa :) Kiitti jo etukätteen!

mirena (Ei varmistettu)

Riisuminen tekee varmasti hyvää itse kullekin! Kirjoita ihmeessä lisää aiheesta :) btw, onnea uuteen kouluun!

Jyyli
Spice 'n' Shine

Alastomuus on parasta. Nukkuessa, uidessa ja auringossa. Niin myös uusia ihmisiä tavatessa, vaikka se rohkeutta vaatiikin.

Mulla oli joku ihme juttu, kun aloitin viime viikolla uuden koulun, että nyt mun pitää olla jotenkin vähän hillitympi, hallitumpi ja arvoituksellisempi. Eipä mennyt kuin pari tuntia, niin alkoivat näköesteet putoilla. Ei helvetti, mä ajattelin. Kunnes tajusin, että kaikki riisuttuna saattaakin löytää juuri ne ihmiset ja jutut, joiden kuuluukin löytyä. Yritänpä siis riisua pikkuhiljaa kaiken ja toivotaan, että vuoden lopussa jäljellä ei ole muuta, kuin ne oikeat asiat ympärillä.

Ihanaa loppukesää ja rohkeutta riisuutumiseen! <3

Olipa kiva kirjoitus, tässä on niin sellainen lomanjälkeinen samalla rentoutunut että innostunut fiilis. Mielenkiintoisia ajatuksia, innolla oottelen jatkoa näille! Sun blogin yks hienoimpia puolia on tietynlainen dynaamisuus, koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi on luvassa. Paljon aurinkoa sulle viimeisiin kesäpäiviin! :)

Joku (Ei varmistettu)

Toi sun bannerikuva on niin seksikäs, että lataannun ehkä vähän epäsuunniteltuihin tunnelmiin aina ensi alkuun täällä vieraillessani. :D Ihan mielenkiinnosta mietin ootkohan ite ees tajunnut sitä/onko heteromuijat miettinyt sitä noin? Kun luulis, että miespuolisia lukijoita puolestaan ei oo niin paljoa... :) tv. vähemmän hetero naislukija

hattara (Ei varmistettu)

Siis mulle tuosta kuvasta tulee mieleen vaan se että kaisa on aikaisin aamulla kömpinyt sängystä ylös, avannut ikkunan (jos ei ole ollut jo auki) ja nauttinut sarastavasta aamusta. Kuva sopii hyvin blogin henkeen ja varsinkin nimeen, mitään eroottisia ajatuksia se ei juurikaan herätä. Olen hetero, saattaapi siis johtua siitä kun näin "arkisesti" kuvan näen :)

hattara (Ei varmistettu)

Vähän off-topic kysymys mutta painin omassa elämässäni tällä hetkellä uskonasioiden kanssa ja tulin jostain syystä ajatelleeksi sinua. Halusin kysyä, että mikä on suhteesi kristinuskoon/uskotko Jumalaan? Jokaisen blogitekstin olen lukenut mutta en nyt aivan muista että oletko avannut tätä aihetta koskaan täällä blogissa. Tämä asia jostain syystä alkoi mietityttää ja halusin kysyä :) Jos postausideaa saa esittää, niin olisi mukava kuulla että miten asia kohdallasi on, mutta pakko ei tietenkään ole.

Visitor (Ei varmistettu)

Moikkelis! Tuli sellainen toive mieleen että voisitko olla niin ihana, että kun tulee uusi blogipostaus niin ilmottaisit siitä vaikka instassa? Ois helpompi tietää onko uutta materiaalia tarjolla vai ei. Mä nyt kyllästyin tulla katsomaan päivittäin tänne blogiin vain löytääkseni aina saman postauksen. Tämä ei ole moite, haluan lukea postauksiasi (kun niitä tulee ; - ) ) ja siksi ehdotan tuota kätevää instassa uudesta postauksesta ilmoittamista, instafeedia kun tulee seurattua päivittäin.

Mukavaa opiskelua ja syksyä Kaisalle!

M (Ei varmistettu)

Oot ilmeisesti koulussa nyt, niin olis kiva tietää mitä alaa opiskelet :)

HANIPUUPUU (Ei varmistettu)

MISSÄ OPISKELET?? KERRO HANI!! :)))) !!!

Emma (Ei varmistettu)

Tuu jo takas!

Kaisa Merelä

Tuun <3 Pian! Ihan pian!

Siiri (Ei varmistettu) http://kolmekertaakolme.blogspot.fi

riisuutuminen on aina hyvä, oon sen prosessin äärellä myös. kaikista vaikein riisuttava on epävarmuus ja viha itteään kohtaan. mulla se on ainaki ihan ihossa kiinni.

sataakohan huomenna?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.