Esplanadi, pysy aina kesäisin vilkkaana

Parvekejumaluudesta ja ihmisten tarkkailusta katutasolle! Ihanaa kun fiilistelette meikäläisen kanssa ohikulkevien tarkkailua. Joku kysyi, tiedänkö mitään hyvää kahvilaa Helsingissä, johon istahtaa alas katselemaan kadun vilinää.

No, mitään tiettyä kahvilaa en voi oikein korokkeelle nostaa, sillä tuntuu melkeinpä että mitä kivempi kahvila, sen syrjemmässä se sijaitsee. Tai ainakin kaukana vilinästä. Ja keskustan kahvilat nyt on mitä on. Mutta väkisinkin tuli mieleen eräs kiireetön iltapäivä Esplanadilla.

Istuttiin Starbucksin "terassilla" ja katseltiin konttorirottien ja bisneshenkilöiden ristiinmarssia. Avokkaat sen kuin kopisi jalkakäytävään ja puvunhousut kahisi. Turistit etenivät sillä tavalla ihmetellen ja empien, mikä hermostutti kiireisiä lounastaukolaisia. Autot jonottivat ikuisuusliikennevaloissa ja puheripulisia kesälomansa aloittaneita nuoria parveili paikalle. He tulivat tilaamaan pirtelöitä ja latteja ja käynnissä oli kiivas ja intensiivinen keskustelu siitä, mitä joku oli sanonut tai tehnyt.

Väkisinkin sitä aina ajattelee, että olisipa ollut outoa viettää lapsuus ja nuoruus Helsingissä. Olisikohan minusta tullut tällainen? Ei varmaankaan.

Mutta nyt on hyvä. Tässä iässä täällä on hyvä.

Kun tämä postaus tulee ulos, olen kylläkin korkealla ja kaukana Helsingistä. Nimittäin matkalla Varsovaan. Kirjoittelen varmaankin illalla tai huomenna lisää. Mukavaa tiistaipäivää!

Kommentit

Ansku (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi

Heii, mahtavaa matkaa!

...ja joo, Espalla on juurikin kesäaikaan kiva istuskella ja katsella ihmisten menoa :)

Kaisa Merelä

Kiitos! :)

sinaviola

Ihania nämä sun postaukset :) Piristäviä

Kaisa Merelä

Kiitos!! :)

mirkku (Ei varmistettu)

Blogisi on muuttunut ihanan spontaaniksi! Aitous on pop. <3

Kaisa Merelä

Oi, ihana kuulla! :) Kiitti!

Venla (Ei varmistettu)

Hymyilytti tossa yks päivä kun mietiskelin, että millainen ihminen olisi hyvä personal trainer. Tuli heti mieleen sinä! Kuvittelin jo mielessäni kun tulisit pt treeneihin ja moikkaisit energiaa pursuten ja iloisena. En tunne sua, mutta se millaisen kuvan olet antanut itsestäsi, sopisit pt:ksi :)

Kaisa Merelä

Haha! Juuri heitin pari päivää sitten poikaystävälleni että pitäisköhän ruveta pt:ksi :D Ihana, kiitos! :)

Julia (Ei varmistettu)

Hei Kaisa! Missä ja millä värjäät tukkaasi, että siitä tulee noin vaalea ja hieno? :)

Kaisa Merelä

Hehe, käyn luottokampaajallani Mikkelissä, jolla olen käynyt 8 vuoden ajan :D Raidoitetaan aina tyvi kylmän vaalealla :)

Tiedätkös, näin sellaista unta, että oli aamu ja sä kaadoit hyväntuulisena appelsiinimehua lasiin :D Taisit nauraakin siinä samalla. Tää uni tuli varmaan edellisenä iltana lukemastani ruokapäiväkirja-postauksestasi.

Kaisa Merelä

Haha! Eikä, ihana! :D

nica (Ei varmistettu)

hauskaa lomaa, näin sut koneessa :)

Kaisa Merelä

Heei kiitos! Ja samoin sulle! :)

Heidi (Ei varmistettu)

Pakko vihdoin kiittää sinua aivan ihanasta blogista. Olen seurannut kirjoitteluasi jo useamman vuoden ja elänyt "mukana" elämäsi et vaiheissa. Minusta on aivan mielettömän upeaa, miten saat iloa pienistä arkisista asioista ja sitä kautta annat ajattelemisen aihetta meille muille. Mitä jos se aamukahvihetki on oikeasti täydellinen, mutta en vain pysähdy huomaamaan sitä? Ja todella, olen koittanut noudattaa esimerkkiäsi ja pysähtyä. Kirsikkana kakun päällä asun itsekin nykyään Helsingissä, ja kauttasi on myös osaltaan päässyt tutustumaan kaupunkiin toisen laisesta näkökulmasta.Suuri kiitos siis sinulle ja mukavaa reissua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.