Flow 2014

Flow Festival on saanut omassa elämässäni aika spesiaalin paikan vuoden kulussa. Mielestäni se jakaa todella uniikilla tavalla loppukesän kahteen eri osioon. Elokuu ennen Flowta ja elokuu Flown jälkeen. Kaksi täysin erilaista ajanjaksoa. Jos kyseisille festareille kerran menee, on aika vaikeaa olla tulevina vuosina menemättä. Menneen viikonlopun Flow oli itselläni kolmas laatuaan. Tuntuu turvalliselta, että on jokin perinne, joka toistuu ja jonka tietää tulevan. Joulun loppumisestakin selvitään vain siitä syystä, että sen tiedetään tulevan vuoden päästä uudelleen.

Pienenä luulin, että elokuussa on jo syksy, koska silloin palataan arkeen. Ja aina kun koulun alusta puhuttiin, käytettiin ilmaisua "sitten syksyllä". Näin myöhemmin ajattelen, että elokuu on oikeastaan aika no man's land. Vaikka on lämmintä, elokuu ei lukeudu omassa maailmankatsomuksessani myöskään kesään. Ei kukaan jaksa enää maata biitsillä, eikä somekaan täyty aurinkoisina päivinä aurinkofiilistely-päivityksistä. Kesään ollaan jo totuttu ja se jatkuva suppailu-piknik-terde-jätski-mökki-touhotus on takana. Edessä siintää syksyn kujeet, mutta nyt chillataan vielä hetki. Elokuussa on jotain abstraktia ja kiehtovaa. Otollista aikaa luovuudelle.

Kuuntelin äsken Radio Helsinkiä, jossa sanottiin aika osuvasti, että Flowssa parasta on se, että se on olemassa. Siellä kyllä tosiaan on jokaiselle jotakin. Paitsi niille, jotka etsivät festareilta dokaamista kellon ympäri, unettomia öitä teltassa ja "hauskoja" naamiaisasuja. Flow on kuin koko Helsinki alueineen olisi tiivistetty pieneen kokoon ja puettu juhlan muotoon. Festarialueella on selkeä "keskusta", sekä pienempiä hengailupaikkoja, jotka kaikki ovat erilaisia tunnelmaltaan. Oma suosikkini oli tänä vuonna varmaankin Backyard. Viime vuoden kermaa olivat riippukeinut, joihin oli yhdistetty puhelintenlatauspiste. "Ihanaa, kun Flowssa melkein koko alue on anniskelua", kuulin jonkun sanovan. Kommentti nauratti, mutta se tosiaan on ihanaa. Missä muualla kuin Flowssa kyseinen järjestely edes toimisi, että juoma kädessä voi kävellä ympäri aluetta havaitsematta minkäänlaista örvellystä?

Minulta ei kattavaa kuvasatoa tapahtumasta valitettavasti heru. En ota niin hirveästi kuvia nykyään. Menkää siis itse ihastelemaan tapahtuman taika, mykistävän hienot rakennelmat, valot ja kaikki se visuaalisuus. Tai sitten selatkaa muiden blogien Flow-postaukset läpi, hehe. Sen sijaan saatte nauttia meitsin ja Joonaksen festarilookeista. Satuimme pukeutumaan hämmentävän mätsäävästi, mikä suorastaan huusi yhteiskuvia graffitiseinää vasten. Mutta minkäs teet, kerran pariskunta, aina sama swag.

Iloa ja jaksamista viikkoon!

Kommentit

Nea (Ei varmistettu)

Ootte kyllä ihania molemmat! Mua jäi häiritsemään ihan sikana kun joonas on niin tutun näkönen :D oon ihan 99% varma et sil on kaksoisolento joka on näyttelijä/laulaja tai joku, It's killing me kun en muista kuka!

Kaisa Merelä

Haha, kiitti :D Onhan tuo Joonas laulaja ja itseasiassa vähän näyttelijäkin mutta en sit tiedä ketä tarkoitat :D

alisa (Ei varmistettu)

Ootteko yhessä Joonaksen kanssa? :)

Kaisa Merelä

Ei olla :) Hyviä kamuja kylläkin ollaan edelleen!

Hanna (Ei varmistettu)

Onks sulla tässä se tennishame! Paljonko maksaa ja ennenkaikkee MISTÄ?

Kaisa Merelä

Joo se Niken on! Stadiumista löyty. Hinnasta ei mitään muistikuvaa... 30-60€? :D

merenhelmi (Ei varmistettu) http://merenhelmi.indiedays.com

Oi tosi kivoja kuvia teistä!

Kaisa Merelä

Kiitos Veera! :)

nelly (Ei varmistettu) http://imnotyourboyfriend.blogspot.fi/

aaaa oot ihan ylihyvännäkönen näissä kuvissa!

Kaisa Merelä

Voi kiitoksia :)

Maiju (Ei varmistettu) http://hullunavaatteisiin.blogspot.com

Voi kun ihana kuva ja ihan Flow fiilis ;)

Kaisa Merelä

thanks!! :)

Vanessa (Ei varmistettu)

Näin sut vessajonossa ja piti tulla moikkaa mut ehdit livahtaa pois. Piti vaan tulla sanomaan KIITOS ihanasta blogista! kuiskasin siskolleni siinä nopsaa et "tossa on se yks bloggaaja kenen blogista mä todella pidän, pakko mennä moikkaamaan" :)

Riikka (Ei varmistettu)

Onko sulla noissa kuvissa vyölaukku? Onko mistä hankittu? :)

Maria (Ei varmistettu)

Joka päivä kurkkaan olisko tullut jo uutta tekstiä. Kesällä oot ollu kadoksissa. Ootko vielä kesälaitumilla vai onko sun elämään tullut muutoksia jonka takia blogi on jäänyt?

mige (Ei varmistettu)

Eiku tää on sitä luovaa taukoa hei!

Hämmästyä (Ei varmistettu)

Minkä pitunen oot? :o oon aina kuvitellu sut pitkäks mutta tää kuva antoki vähä eri vaikutelman, kun viereinen poitsu ei ees näytä miltään metriheikiltä.

Kommentoi