Gluteeniton pizzaperjantai

Vinkki! Menkää Kotipizzaan. Sieltä saa nyt helkkarin hyviä alku.fi:n (Kukka Laakso, soiko kellot?) lanseeraamia gluteenittomia pizzoja. Rautanauta ja Tuplahaukka. Rautanaudassa nimensä mukaisesti täytteenä jauhelihaa, punasipulia ja rucolaa. Tuplahaukassa puolestaan kanaa, avocadoa ja rucolaa.

Pizzat pistää miettimään, miksei kasa tuoretta rucolaa pizzojen päällä voisi olla standardi? Mikä tämä kuivattu oreganojuttu ylipäätään on? Rasvainen pizza kaipaa ehdottomasti tuoretta vihreää päälle! Nyt kun pizzoihin päästiin, niin itseasiassa meikäläisen lempparipizza on Skifferin vuohenjuusto-mansikka. Käykää testaamassa sekin, ellei kyseinen klassikko ole jo tuttu.

Me vedettiin miekkosen kanssa sateisen lenkin jälkeen pizzat romanttisesti lattialla. Ei ole hetkeen pizza noin hyvältä maistunut. Suihkunraikkaana ja endorfiinikännissä, kuunnellen mahdollisia tulevia kesähittejä. Sade löi parvekkeelle ja ilta oli valoisa. Ei kylläkään ollut perjantai, mutta väliäkös tuolla.

Hop hop, Kotipizzaan!

Kommentit

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

Mä oon jo useamman vuoden vältellyt Kotipizzaa kun siellä oli teiniaikoina niin huonoja pizzakokemuksia, mutta nää näyttää aidosti herkullisilta! Rucola pizzan päällä on must, ja avokado ihan mahtava kaveri kanalle. Pakko kokeilla!

Erkki Eskola (Ei varmistettu)

Kotipizza on harvoja paikkoja joista saa gluteenittomalla pohjalla ja vielä ihan maistuvalla sellaisella. Harmi vain että nämä pizzat ovat pilattu Rucolalla eikä omaa Pizzaa voi enää rakentaa kun he ovat poistuneet Pizzaonline-palvelusta.

Kaisa Merelä

Eiköhän niitä saa tilattua ilman rucolaakin! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.