Hangon Regatasta selvitty

Viime viikolla:

- Minusta julkaistiin Hesarissa aukeaman juttu kuvalla, jossa on alavaloitus ja -kuvakulma, eli tuplasti epäedullisuutta. Valokuvaajaystäväni ovat olleet kauhuissaan tuosta kuvasta. Soitin jutun nähtyäni eksälleni (joka on hyvä ystäväni) tunnin mittaisen kriisipuhelun ja tulimme siihen lopputulokseen, että okei, se ei ole paras mahdollinen kuva minusta, sillä oikeastihan olen tyrmäävän upea, mutta ei se myöskään absoluuttisen huono ole. Se on siis niin sanotusti keskinkertainen/huonohko kuva. "Hedelmällinen", totesi myös eksäni. Otan tämän kehuna.

- Vietin koko viikon lomaa Hangossa ystäväni Elinan kanssa. Olen käynyt Hangossa kerran aiemmin pressimatkalla katsastamassa Regatta Span, mutta nyt pääsin näkemään muutakin, kun aikaa oli kokonainen viikko. Vietettiin Elinan kanssa kämppiselämää koko viikko ja hengattiin muutenkin 247 yhdessä, eikä toinen alkanut ärsyttää kertaakaan! Elina tuntee Hangon ja sen ihmiset, joten itse sain vain kävellä perässä parhaisiin paikkoihin ja tutustua uusiin tyyppeihin. 

- Juhlin viisi päivää putkeen. Lähes henkilökohtainen ennätykseni. Olen vetänyt elämässäni ainoastaan kerran aiemmin juhlaputken (!!), ja silloin olin 16-vuotias. Se kesti kuusi päivää. Kaikista eniten ihmetyttää se, ettei krapulaa näy eikä kuulu. Normaalisti jos olen yhden illan ulkona lähtien jo kahdelta kotiin, olen seuraavat kaksi päivää krapulassa. Krapulattomuuden salaisuus onkin näemmä siis vetää tappiin asti ja viikko putkeen. Ihanaa oppia uutta! Kisakunto kasvaa harjoittelemalla. Opin myös sen, että Hangossa on erittäin vaikeaa pysyä selvinpäin. Jotenkin se alkoholi vain on läsnä kaikkialla.

- Hangon Regatta koettu! Kisaamaan en toki mennyt, keskityin ainoastaan juhlimaan ja nauttimaan tunnelmasta. Laitoin myös purjehtija-isälleni viestin "Hei iskä, oon Hangon Regatassa!", sillä tiesin hänen aidosti arvostavan viikonlopun viettovalintaani. Hän siihen, että "Hienoa Kaisa! Olen ylpeä sinusta! Itsekin haluaisin joku kerta osallistua. Oletko gastissa vai rannalla kannustamassa?" Opin, että mikäli juhlimisellani on edes etäinen yhteys purjehtimiseen, isäni on ylpeä.

Maisemanvaihdos, uudet ihmiset ja arjesta hieman poikkeava aktiviteetti tuo aina uusia ajatuksia, inspiraatiota ja täyttää luovuuden kaivoa. Tästä on hyvä ammentaa uutta! Helsinkiin paluu on silloin parasta, kun reissusta on jotain kotiin tuotavaa - oli se sitten ideoita, tavaroita, matcheja, kavereita, rusketus, krapula tai rentoutunut olo. Oma arki ja elämä näyttäytyy reissun jälkeen aina vähän uudesta kulmasta ja niin elämä saa taas vähän tuoreemman ja kristalloisoituneemman suunnan. Menkäähän Hankoon vielä tänä kesänä! 

 

Kommentit

Riikaa (Ei varmistettu)

Ymmärrän että kuvakulma tuntuu epäimartelevalta, mutta ainakin itse kiinnitin huomiota siihen että kuvakulman on ehkä tarkoitus antaa sinulle valta-asema - katsoja kun katsoo kuvassa sinua ylöspäin. Käsittääkseni miehiä kuvataan naisia useammin näin, kun taas naisilla usein toisin päin.

Kaisa Merelä

Voi miten lohduttava näkökulma! Tämä on ihan totta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Lethikuvaajat, jotka kuvaavat naisia, pitäisi olla itsekin naisia. Toinen nainen tajuaa hyvät ja vähemmän hyvät kuvakulmat. Miehet on vähemmän kriittisiä sen lopputuloksen suhteen, niin varmaan tässäkin. Kuvaaja, jolla ei ole esteettistä silmää, ajatteli että okei, läiskästään tähän tämmönen ja usko tai älä, luultavasti piti lopputulosta oikein hyvänä : D Toisaalta ei se nyt mitenkään huono ole, mut ymmärrän et itse on aina tosi kriittinen mikä on hyvä ja mikä ei.

Harmi, juttua en pysty lukemaan, se on vain tilaajille joten visusti lukkojen takana.

Vierailija (Ei varmistettu)

En oo nyt ihan varma, mutta oon aina ollut siinä käsityksessä, että lehtivalokuvaajan tarkoituksena ei ole ottaa kuvia mahdollisimman hyvästä kuvakulmasta. Tarkoitus on kai pikemminkin ottaa tilannekuvanomaisia, keskenään erilaisia, kokeileviakin kuvia, joissa on jonkinlainen viesti. Kauniit blogikuvat ovat sitten asia erikseen :) Mäkin huomasin printtilehdessä, että kuva ei ollut tyypillinen netistä tuttu Kaisa-kuva, mutta en sitä huonona osannut pitää. Itselleni tuli kuvasta mieleen kesä ja vapaus, ei huonoja mielleyhtymiä!

Kaisa Merelä

Siis kyllä! Olen eläessäni tavannut yhden miesvalokuvaajan, joka kiinnitti hämmentävän hyvin huomiota ilmeisiin, hiuksiin, edullisiin kuvakulmiin jne. Se oli aivan ihanaa! Hän mm. juuri kritisoi tätä lehtikuvaa :D 

mummoutunut (Ei varmistettu)

Muistan Snapchatin alkuaikoina kuinka vannoit jonkun viininhöyryisen illan jälkeen, miten sinusta tulee absolutisti :D Noh, kukapa tätä ei darrapäissään olisi joskus itselleen vannonut ;) Mulla alkoi kesäloma myös melkolailla juhlimisella kunnes tunnustelin, että kropassa ei ole kaikki ennallaan. Teinkin positiivisen raskaustestin ja tällä kertaa absolutismipäätös oli helpoin päätös ikinä :D Nyt on mukava elellä muiden huuruista kesäelämää somen kautta ja loikoilla itse peiton alla krapulamaisissa oloissa ihan muista syistä :D Onneksi olen saanut elää monta villiä ja huuruista kesää (syksyä, kevättä ja talvea) tähän mennessä ja nykyinen elämänmuutos on enemmän kuin tervetullutta. Ota Kaisa kaikki irti myös yliopistovuosista: ne muistot ovat ainutlaatuisia!

Kaisa Merelä

 Siis hei onneksi olkoon!!! <3 Mahtavaa! Ja viininhöyryiseen lupaukseen: absolutisti olinkin kokonaisen puoli vuotta sen jälkeen! ;)

mummoutunut (Ei varmistettu)

Kiitos paljon :)
Ja hei, puol vuotta on kyl aika hyvin lunastettu lupaus ilman kahta maagista viivaa tikussa :D Rispekt!!

Unicorn11 (Ei varmistettu)

Moikka Kaisa, ja kiitokset vielä huippu blogista! Pakko tulla sanomaan, että saat tällaiseen nuoreen epävarmaan naisen alkuun runsaasti itsevarmuutta välitettyä. Haluaisinkin kysyä, että kiinnostaisiko sinua kirjoittaa näkemystäsi/ajatuksiasi rakastumiseen samaan sukupuoleen? Itse olen epävarma seksuaalisesta suuntautumisestani (mielestäni mitään suuntautumisia ei piräisi edes luokitella) ja käyn läpi erittäin epävarmoja aikoja minuuteni kanssa. Miten voisin kerätä itsevarmuuttani seksuaalisuuteeni?
Oot ihana Kaisa, jatka samaan malliin! &lt;3

Kaisa Merelä

Voi kiitos ihana! <3 Upeaa kuulla ja kiitos myös postausideasta, todella hyvä aihe!! Katsotaan, mitä syntyy :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.