Helluntaiheila

Meidän helluntaiaamu alkoi googlettamalla Töölön brunsseja. Sävelen ollessa liian lähellä ja Mercurin brunssin ollessa vain lauantaisin, päädyimme Korjaamolle. Olemme päättäneet käydä viikonloppuisin brunssilla aina kun vain vapaa-aika sallii. Tavoitteena kiertää kaikki Helsingin tärkeät brunssipaikat!

Olen pöllinyt sadelookissa esiintyneen Helly Hansenin aluspaidan omaan käyttööni ja se taitaa olla uusi lempparipaita.

Korjaamon brunssi oli jotenkin hajuton, väritön ja mauton. Missään ruuassa ei varsinaisesti ollut vikaa, mutta makua olisi saanut olla paljon enemmän. Hain jossain vaiheessa suolaa ja pippuria, joita ripottelin kaiken lautasella olevan päälle. Ja ei, ei ollut edes darraa. Lehtitaikinaa oli käytetty monta kertaa: pinaattifetapiirakassa, lohipiirakassa ka päärynäjälkkärissä, mikä tuntui hieman asiakkaan aliarvioimiselta. Munakasta oli kahta eri sorttia; lihallisille ja lihattomille. Pekonia jäimme kovasti kaipaamaan. Plussaa kuitenkin musiikista! Ja siitä että Kasmir istui vähän matkan päässä. Hauska sattuma, olen nimittäin juuri viime päivinä vasta herännyt hänen musiikkinsa mahtavuuteen.

Annamme arvosanaksi 2/5.

Löysimme ulkonta myös helluntain virallisen liikennemerkin. Toiselle puolelle asettuvat heilattomat ja toiselle heilalliset. Seiffille puolelle päästiin, huh. Ei ollut tungosta. Helluntaisanonta taitaa olla jengin mielestä jo aika out, tai sitten kaikki oli vielä nukkumassa. Tai paniikki-swaippailemassa Tinderissä.

Kommentit

Oii, mercurin brunssi on jotain niin ihanaa!! Suosittelen, jos ei ole vielä tullut käytyä :)

Redcoffee
Changing time

Hei,
ihanaa brunssiarvioita. Luen mielellään, jos jatkossakin arvioit näitä paikkoja. Vinkit on aina tervetulleita.
Itse suosittelen ravintola Sunnia, tosin se on ainut brunssi missä olen käynyt, joten ei ole vertailukohteita, mutta tosi hyvä oli! :)

pihla (Ei varmistettu)

noi kengät on ihan täydellisyyttä, mistä oot oikein löytäny ne? oon niitä pidemmän aikaa kuolannu sun kuvissa ja nyt olis kevään juhlien myötä tekosyy ostaa korkokengät.. pliis älä sano että ne on ostettu 5 vuotta sitten mallorcalta koska silloin saatan ehkä kuolla

Kaisa Merelä

Voi kuule! Ne on kunnon löytö, nimittäin h&m:ltä viime kesänä! Ja hyviä uutisia, huomasin tänä keväänä niiden rantautuneen taas henkkamaukkoihin - kolmessa eri värissä! Sinne siis vaan ostoksille ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.