Himocast - jakso 2

The Good Morning

Ja niin pyörähti viikko ja on taas aika uuden Himocast-jakson! Podcastin kakkosjaksossa mennään kakkoseen, koska miksipäs ei mentäisi.

Miksi anaaliseksiin liittyy perinteisen seksihäpeän lisäksi vielä ektrahäpeää - eritoten kun on kyse miehen pepusta? Mistä saa tietoa liittyen anaalileikkeihin? Miten ja miksi sitä harrastetaan? Entä se fakta, että peräaukosta tulee ulostetta - pitääkö se ottaa esille seksin yhteydessä ja jos ei, niin entä sitten, kun se on pakko ottaa esille? Mikä anaaliseksissä on parasta? Entä pahinta? 

Muun muassa näihin aiheisiin paneuduttiin Jennin kanssa Himocastin uusimmassa jaksossa, jonka pääset kuuntelemaan täältä, Spotifysta tai allaolevasta play-nappulasta:

Tämä jakso oli kyllä tähän mennessä äänittämistämme hervottomin. Jos esimarkkinoidessamme Himocastia menimme lupaamaan, että tässä podcastissa ei sitten kikatella, niin tämän jakson kohdalla se ei kyllä pidä paikkansa, sori.

Mukavaa joulun ja välipäivien jatkoa! Himocastin kolmosjakson pariin päästäänkin sitten ensi vuonna, hohohoo!

Kommentit

Emma Sinfulilta (Ei varmistettu) https://www.sinful.fi/blogi/

Aivan loistavaa settiä jälleen kerran :D

Tuohon dildo-ongelmaan piti kuitenkin ihan jo työn puolesta kommentoida, että dildon materiaalilla on väliä. Eli jos sun lempidildo on valmistettu jostain muusta pehmeästä materiaalista kuin silikonista, olet ihan oikeassa siinä, ettei sitä pitäisi enää käyttää vaginaalisesti anaalikäytön jälkeen (kakkakikkareista riippumatta). Sen sijaan jos kyse on silikonidildosta, ja vielä paremmin platinasilikonista valmistetusta tuotteesta, on sen desinfioiminen täysin mahdollista niin ettei sen käytössä ole enää mitään ongelmaa - toki inhotuksen tunteesta voi olla vaikeampi päästä eroon... Hyvälaatuinen silikoni on huokoseton materiaali, joten sen saa kunnolla puhtaaksi. Esim. Tantus-tuotemerkin dildot voi jopa keittää täysin huoletta, jolloin ne on varmasti puhtaita seuraavaa käyttökertaa varten. Mutta kaikki jelly-/PVC-/TPE-/TPR-materiaalit on huokosellisia materiaaleja, joita ei kannata käyttää anaalisesti muutoin kuin kondomin kanssa, koska muuten hygieniasta voi oikeasti tulla ongelma.

Meoww (Ei varmistettu)

Mulla on lasinen sauva ja se on kyllä ihan paras, saa pestyä ja desinfioitua, täydellistä en vaihtaisi muuhun.

Mannapuuro (Ei varmistettu)

Hei ! Ihan aluksi, mahtava jakso!

Olisi mukava kuulla puhetta BDSM:sitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, hauska jakso ja hyvää asiaa. Näin anaaliseksistä kiinnostuneena mutta kokemattomana olisin lisäksi mielellään kuullut ihan käytännön vinkkejä aiheesta. Esim. missä asennoissa ja miten syvälle ja millä tavalla... :) Kuten itsekin sanoitte, että kun anaaliseksiä lähtee googlaamaan niin voi tulla kaikenlaista... Mutta kiitokset mielenkiintoisista aiheista, odotan innolla lisää.

EMK (Ei varmistettu)

Minuakin jakson aihe kiinnosti kovasti! Osittain tulikin tosi kiinnostavaa asiaa, jota en olisi muuten saanut tietää. Mielestäni naurussa ei ole mitään haitallista, puhutaanpa mistä tahansa aiheesta. Kuitenkin välillä tuntui, että teistäkin aiheesta oli kiusallista puhua, tai siis, sellainen turha kakkavitsailu mielestäni vähän pilasi muuten ihan asiallista jaksoa. Toivon, että ymmärrät pointtini!

Uutta jaksoa odotellen!

Kommentoi