Hyvästit treenipöksyille

On niitä vaatteita, jotka oston jälkeen roikkuvat vielä vuoden päästä kaapissa käyttämättöminä, parhaimmillaan hintalapun kera...

... ja sitten on niitä kledejä, jotka jostain syystä yhä vain vetää päällensä vaikka ne kirjaimellisesti hajoavat jo käsiin. Tai siis tässä tapauksessa jalkoihin.

RIP ICANIWILL -treenipökät. Lempparipökät. On ehkä aika päästää sinut viimeiselle matkallesi.

Kiitos kun istuit niin saatanan hyvin ja kuosillasi loit visuaalista harhaa jalkojeni lihaksikkuudesta. Kiitos että nousit vyötärölle asti, etkä valunut sieltä alas. Ikinä. Et edes kun hävitin kiristysnarun pesukoneeseen. Pysyit ilman sitäkin.

Kiitos kun olit niin venyvää materiaalia etkä ikinä puristanut. Kiitos kun et koskaan kuultanut läpi ja paljastanut alkkareitani kanssatreenaajille.

Kiitos kun herätit huomiota ja sait ihmiset lähestymään minua kysyen mistä olet kotoisin. Kiitos kun olit monien keskustelujen aloittaja ja sait ihmiset muistamaan minut sinun ansiostasi.

Hyvästi, luotettava treenikamu. Paras, jota minulla on ollut. Voin toki hankkia korvikkeen tilallesi, mutta haluan että tiedät että se ei koskaan tule olemaan niin kuin sinä. Se ei ole nähnyt kaikkia niitä tuhansia kyykkyjä ja imenyt desilitroittain pakaranalushikeä, kuten sinä uskollisesti olet tehnyt. Se on vain uusi puhdas pöksy, jonka kanssa minun täytyy aloittaa yhteinen matka aivan alusta.

#ICANTIWONT

Kommentit

Kaisa Merelä

Haha, mahtavaa! :D Mäkin varmaan parsisin noi mun, jos ei olis tuo sauma jalasta noin rumasti mennyt. Ja kiitti hei! Katsotaan mitä löytyy ja mistä löytyy ;)

memmi (Ei varmistettu)

No hei, mä tossa taannoin parsein yhdet treenipöksyt, kun haaroihin oli ilmestynyt reikä... En tiedä, oisko ehkä kuitenkin vaan pitänyt heittää ne menemään :'D Etenkin kun ne oli muutenkin vähän huonot jalassa. Ostin tän episodin jälkeen parit uudet ja niiden kanssa on kyllä ehtinyt kehittyä jo nyt niin syvä rakkaussuhde, että saattasivat tulevaisuudessa jopa olla parsimisen arvoisia :D

No mutta anyway, ymmärrän hyvin tän sun menetyksen ja tsemppiä korvaajien metsästämiseen ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.