Instagramin parhaat mutakakkukuvat

Oii, miten kivaa tämä on ollut! Olen useaan otteeseen päivien aikana känyt tsekkailemassa tägiä #thegoodmorning ja joka kerta sinne oli ilmestynyt toinen toistaan herkullisempia mutakakkukuvia. Oli tosi kivaa nähdä ja kuulla mitä teidän keittiöissänne tapahtuu, kiitos sosiaalisen median!

Mutta juu, tough decisions... Olisin oikeastaan halunnut copy-pastettaa kaikki kuvat tänne, mutta jotta tällä "mutakakku-kilpailulla" olisi ollut joku idea, niin kaipa sieltä pitäisi kaikista spessuimmat valita. Tarkoituksenani oli ottaa neljä voittajaa, mutta olikin pakko ottaa kahdeksan, heh. (Voitteko lakata ottamasta niin hyviä ruokakuvia?!)

Joihinkin kuviin tykästyin esillepanon ja visuaalisuuden vuoksi, joissain taas mutakakun mutamaisuus näytti yksinkertaisesti liian syntiseltä jäädäkseen pelkästään Instagramin syövereihin. @henriikkapp ja @jennimultisilta saavat kyllä erikoispointsit siitä, että he kokeilivat rohkeasti mutakakkua uunissa! Ja saanen sanoa, että eipä näytä yhtään vähemmän herkulliselta sekään. Jos jollain ei paistamalla onnistunut mutamainen tekstuuri niin sitä kannattaa kokeilla seuraavalla kerralla. Mutakakun reseptihän löytyy täältä.

Kiitos kaikille leipureille! Jatketaanhan kokkailua ja tägäilyä, eiks juu ;)

Kommentit

merenhelmi (Ei varmistettu)

Oi mitä herkkuja <3 <3 :)

vilma (Ei varmistettu)

Kaisa kaisa help me ! Mulla on traumat fastin vanilja herajauhoista ja en sit uskalla suklaatakaa fastilta ostaa (mansikanmakune palkkari menee koska... se on se palkkari jost niit makuelämyksiä ei etitä) ni mitä protskujauhoi sä käytät? Fitnessgurun suklan mainitsit mut entä vanilja?

Kaisa Merelä

Vaniljana käytän Massin! :)

Kia (Ei varmistettu) http://www.kiawilma.blogspot.com

Hei mun on ihan pakko tulla kehuun sun blogia! Oot jäätävän positiivinen ja hauska tapaus eikä näistä teksteistä jää kyllä koskaan kylmäks, täältä saa niin paljon inspiraatiota omiin reeneihin ja ruokavalioon :-D Good job mate! (Y)

Adelheid (Ei varmistettu) http://adelheidinliikkari.blogspot.fi

Mä myös kokeilin tätä ja otin kuvat instaa varten mutta ei ollu tuotos niin mun makuuni ja jätin laittamatta. Jotenkin tuo munan, banaanin ja suklaan liitto ei toimi mulla. Mutta noi sun proteiinipiirakat mustikka ja omppu ovat olleet kovassa käytössä! =)

Ronja (Ei varmistettu) http://ronjaworkout.blogspot.fi

Kuolen ruokaorgasmiin katsoessani näitä kuvia... Perkeleen dieetti, kun ei kyllä sopisi poiketa ruodusta. Tätä sun blogia lukiessa on kyllä välillä vaikea pysyä tiukassa linjassa ;D

Kommentoi