Itkin viisi päivää

Nyt eletään kyllä jotain muutoksen aikaa. Tammikuu on aina muutoksen aikaa. Silloin kaikki on kuollutta ja pysähtynyttä ja alkaa hyvin nopeasti huomata, mitkä asiat ovat elämässä sellaisia, joihin haluaa muutoksen. 

Kuvitelkaa nyt. Kun ihmiseltä ottaa valon, lämmön, elämän ja luonnollisen energisyyden pois, mitä jää? 

Viime viikolla itkin yhteensä viitenä päivänä. Okei, minulla oli myös kuukautiset viime viikolla viitenä päivänä. Mutta olipahan jännä itkeä pitkästä aikaa. Oikein kunnolla nyyhkyttää. Siis tiedättekö sillä lailla, että sitä itkua ei pysty pidättämään. Kävelin postiin, ja siinä se tuli, postin parkkipaikalla kun kuulokkeista alkoi soimaan jokin rauhallisempi biisi. Olin syömässä, ja seuralaiseni kysyi "no, mitä kuuluu?" ja purskahdin itkuun. Näin vanhaa ystävää pitkästä aikaa ja itkin. Kotona keskustelimme kevään toiveista ja tarpeista ja mahdollisista muutoksista, joita täytyisi tehdä, ja repesin toivottomaan itkuun. 

Jotenkin tämä itkeminen sai minut muistamaan parin vuoden takaisen minut. Se itki koko ajan, jatkuvasti. Vähintään siis kerran päivässä. Ja itku saattoi tulla ihan vain siitä, että koin jotain niin liikuttavaa tunnetta. Mitään ei siis välttämättä tapahtunut - muualla kuin sisälläni. Nyt se Kaisa tuntuu vieraalta, vaikka tavatessani parin vuoden takaisia ihmisiä huomaan, minkälaisena he muistavat minut.

Elämässä tulee erilaisia vaiheita, ja meidän tehtävämme on ottaa ne vastaan. Mielenrauhan saa hyväksymällä tämän hetken ja kaikki tässä hetkessä olevat tunteet. Ihanaa olla elossa, eikö?

Ihanaa tammikuista päivää ja muutoksen aikaa kaikille!

Kommentit

Nälkäinen rotta (Ei varmistettu)

Apua minne sun reseptit on kadonnu :o Hirvee himo siihen pannulla tehtävään mutakakkumaiseen protskulettuun mutta en muista ulkoa miten se meni :( Yritin sitä kaivella googlesta ihan tovin :'D

Kaisa Merelä

Kääk oon ihan paniikissa kun kaikki pommittaa mua että reseptit kadonnut! :D Blogi on siis muuttanut, eli reseptit löytyy tästä blogista. Toistaseks ne on vielä arkistoissa ihan sikinsokin, selvittelen vähän vielä että miten saisin ne tänne järkevästi vai pitääkö munkin kaivaa erikseen jokainen resepti ja tehdä sellainen reseptisivu uusiks :D Mutta täältä ne löytyy! Vaikeasti tosin vielä, kun tässä Lilyn pohjassa ei ole edes hakukenttää! Heh. Kärsivällisyyttä <3 :)

Saila / Kohtisuora (Ei varmistettu) https://kohtisuora.com

Joillekin marraskuu on pahin kuukausi, mutta tammikuuthan ne vasta raskaita ovat! Tammikuuhun tultaessa pimeyttä on ollut jo about loka-marras-joulukuun ajan, ja kaikki energiavarastot syöty. Mutta kuten sanoit, elämässä tulee vaiheita. Joskus tulee taas parempi vaihe. Eivätkä ne hyvät vaiheet tuntuisi miltään, jos ei olisi huonompia, joihin niitä verrata.

Lempeää tammikuuta!

Kaisa Merelä

No jeps! Alkuvuosi on kyllä... Huh :D Ja samassa jengi lupailee itselleen hirveitä saavutuksia! Voi meitä. <3 Onneksi kesä tulee joku päivä <3

Sess (Ei varmistettu)

Mainitsit tuossa tekstissä vanhan itsesi joka itki joka päivä, olisi mielenkiintoista kuulla millainen tuo sun tarina oli psykeen kanssa tuosta itkuisesta ihmisestä tämän päiväiseen energiapakkaukseen. Olen nimittäin itse nyt siinä synkemmässä vaiheessa elämässäni, ja etsin kuumeisesti tietoa siitä, että tästäkin joskus pääsee pois. Vaikutat tänä päivänä juuri sellaiselta, joka minäkin toivoisin joku päivä olevani!

Inkeri A (Ei varmistettu) http://rakastarakkautta.com

Ihana Kaisa! Vähän samoja fiiliksiä ollut tänä tammikuuna, mutta toipuvan perfektionistin neuvo on muistaa, ettei itkupäivät ole "huonoja" päiviä vaan yhtä arvokkaita kuin mitkä tahansa, tollanen hillitön itkeminen on ihanan vapauttavaa.

There's no better days and worse days nor are there better you and worse you, there's just days and just you with all the different sides. Ihanaa tammikuun loppua!

&lt;3 Inkeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.