Jääkaapin sisältö

Siinä se nyt on. Jääkaappi (mun osuus sieltä) tyhjennettynä pöydälle. Olette muutamaan otteeseen toivonut kaisaminnin ruokaostokset -postausta, mutta keksin vielä vähän paremman idean. My fridge atm -postaus!

Vasemmalla ruokavalioni perusta: ihanat tuoreet asiat. Ihan herahtaa vesi kielelle kun katselee tuota tulipunaisen kiiltävää paprikaa. Keskellä/oikealla yläkulmassa prodet. Tänä aamuna repäisin ja ostin ihan savulohta! Sitä ei nimittäin taloudellisista syistä joka päivä tapahdu. Aion varmaankin pakastaa tuosta osan, on se sen verran iso mötikkä tällaiselle pienelle tytölle. Oikeassa alakulmassa rasvat eli toisin sanoen herkut; paahdettuja maapähkinöitä, maapähkinävoita, kookosöljyä ja raakasuklaata. Syön nykyään aika runsaasti rasvoja, sillä huomaan sillä olevan positiivisia vaikutuksia aineenvaihduntaan ja jaksamiseeni. Avocadoa, pähkinöitä ja öljyjä syön runsaasti päivittäin, mutta silloin tällöin jääkaapissa on myös naposteltavana raakasuklaata, kuten nyt. Itsetehty suklaa onkin hyvä välipalana tai jälkiruokana, tai oikeastaan ihan milloin vaan. Sitä on myös kiva tarjota vieraille kahvin kanssa!

"If you keep good food in your fridge, you will eat good food" -Errick McAdams

Kommentit

riksu (Ei varmistettu)

Asutko jonkun kanssa vai miksi suluissa mun osuus sieltä? :)

Kaisa Merelä

Juu kämppiksiä löytyy kaksin kappalein :)

Meeri (Ei varmistettu)

Oi että kun on freesi ja värikäs sisältö, nam! Yksinasumisen plussa varmaan just on toi, että sieltä jääkaapista ei yksinkertaisesti löydy mitään epäterveellistä kun itse ostaa omat ostokset. Houkutuksia ei tule kun kukaan ei sitä ole sun puolestasi täyttämässä herkuilla.. (nimimerkillä toivottavasti syksyyn mennessä kotoa pois muuttanut)

Kaisa Merelä

Jep, näinhän se on. Tsemppiä, toivottavasti muutto onnistuu! :)

anna (Ei varmistettu)

Kuulisin mielelläni lisää rasvoista!

Kaisa Merelä

Mitä haluaisit kuulla lisää? :)

anna (Ei varmistettu)

Hyvistä rasvoista! Mitä itse syöt ja miten ne vaikuttavat! Netti viidakossa kun kahlaa sivustoilla. On vaikea löytää sitätotuutta! Olisi hieno kuulla sinun kokemukset!

Marika (Ei varmistettu)

Ei mulla nyt muuta sanottavaa oo ku että mielenkiintonen,yllättävä ja kiva postaus! Tykkään;) enkä nää oikeen mitöän järkeäkään tässä, halusin vaan tulla ilmotteleen. Öitä! ;D

Kaisa Merelä

Haha, thanks hei! :D

Kuu (Ei varmistettu) http://Kuukatriina.blogspot.fi

Hei mun on pakko kysyä, että miks puhut itestäs yksikön kolmannessa persoonassa :D?
Mut kiva postaus, muistutit mua just lohen olemassaolosta ja nyt tuli hima (kerranki johonki muuhun kun mäkkisafkaan :p)

Kaisa Merelä

Öööh, missä kohtaa? :D

Lohi on kyllä yks parhaista asioista maanpäällä!!!

tomaatti (Ei varmistettu)

Hauska postaus! Ja niin totta, jos sisältö on vaan terveellistä eipä muuta syökään ;)
Mutta tyhmä kysymys, eli pidätkö tomaatit, omenat, banaanit ja raa'at avocadotkin jääkaapissa? Inhoon ite syödä jääkylmiä hedelmiä, ja varsinkin tomaatit kylmänä on jotain aivan kauheeta... Ja ihmeen suuri jääkaappi jos tossa oli vaan sun osuus ;)

Kaisa Merelä

Pidän! Ja juuri siksi että ne on niin ihanan raikkaan viileitä :)

Outoa kyllä mutta nuo kaikki ruuat mahtuu kahdelle pienelle hyllylle jääkaapissamme :D

Anni (Ei varmistettu)

Hei kerrotko tuosta lohen pakastamisesta! Miten se kannattaa pakastaa, miten säilyy ja miten sulatus ja jos tulee jotain muuta mieleen? Lohta ei tosiaan raaski oikein ostaa taloudellisista syistä, mutta pakastamalla tosiaan sitä ehkä joskus raaskisi..

Kaisa Merelä

Ööh, no siis kunhan aattelin heittää pakastusrasioissa pakkaseen :D Mikron kautta sit lautaselle.

maana (Ei varmistettu)

Millä tavalla aineenvaihdunnan vilkastumisen huomaa? Tuleeko enemmän nälkä vai....? Anteeks tyhmä kysymys, mulla vaan aina ollut toi aineenvaihdunta vaan vähän sellainen kysymysmerkki :D

Kaisa Merelä

No siis... jostain syystä ite tunnen tosi selkeästi mitä mun aineenvaihdunnalle kuuluu. Rasvojen huomaan esim antavan tosi paljon energiaa ja poweria ja oon jotenkin vilkkaampi, kun taas sillon kun syön vähän kaloreita niin huomaan aineenvaihdunnan hidastuvan ja oon ku hidastettu filmi...

Tottakai kaikki vatsan toiminta ym myös kielii metabolian kuulumisista. Ja mulla ainaki pitää nälkää rasva :)

maana (Ei varmistettu)

Aa okei :)
Mulla on sama noiden rasvojen kanssa että pitää nälkää ja on paljon energisempi. Siks syön itsekkin aika reippaasti niitä

Kommentoi