JOULUKALENTERI: LUUKKU 15

The Good Morning

Milloin olet viimeeksi ajatellut mikä on parasta mitä voisi tapahtua? Tuo ajatus on mielestäni jotenkin virkistävä ja oikealle tielle johdattava. Yleisesti ottaen ajatellaan aina pahinta, varaudutaan pahimpaan ja varotaan pahinta. Punnitaan mielessä riskien vaaroja ja vahingollisuutta. Ettei vaan käy noin tai näin. Miksei kukaan koskaan varoita siitä parhaasta, mitä voi tapahtua?

Harkitse tarkkaan ulkomaille muuttamista, saatat vaikka päätyä unelmiesi duuniin ja löytää jonkun ihanan tyypin.

Varo ettet urheile liikaa, saatat vaikka saavuttaa huippukunnon nopeammin kuin luulit.

Älä missään nimessä muuta yhteen poikaystäväsi kanssa heti, saatatte vaikka huomata ettette sovikaan yhteen ja samalla tajuat että oikeastaan halusitkin sitoutua sellaiseen tyyppiin, joka kohtelee sinua kuin prinsessaa ja jolla on isompi hauis.

Älä vain syö lisäaineita, saatat vaikka huomata ettei elämä olekaan niin vakavaa, eikä ruuasta pysty tekemään uskontoa.

Äläkä ikinä jätä läksyjä tekemättä, saatat vaikka oppia priorisoimaan ja huomata, mikä sinua kiinnostaa ja mikä ei ja täten löytää unelma-ammattisi.

Harkitse tarkkaan tatuoinnin ottamista, saatat vaikka katsella sitä vanhana ja muistaa 1 000 muistoa ja hymyillä.

Älä kuluta nuoruuttasi juhlimiseen, voi vaikka olla että työssäkäyvänä keski-ikäisenä kävelet pubin ohi, näet siellä pubiruusun ja olet onnellinen että koit kaiken tarvittavan nuorena.

Äläkä vain laita nettiin mitään liian rohkeaa, sinut saatetaan vaikka pyytää The Ellen Show'hun.

Ei kannata kuluttaa viittä sataa euroa uuteen kameraan, saatat vaikka oppia kuvaamaan ja päätyä valokuvaajaksi ja maksaa sillä monin kerroin kameran hinta takasin.

Älä vain kävele reunalla, saatat vaikka tippua ja oppia lentämään.

Terveisin onnellinen riskien ottaja

Kommentit

ida (Ei varmistettu)

Ihanaa! Tää sai mut hymyilemään heti aamusta! Nyt lähdenkin ottamaan riskejä! Ihanaa maanantaita!

Tantero (Ei varmistettu)

Hauskaa jutustelua pilke silmäkulmassani :)

riikka (Ei varmistettu)

olipas ihana luukku!! varsinki toi ellen show sain nauramaan :-D!!

Hanna (Ei varmistettu)

Ihana Kaisa <3 Näillä ajatuksilla on hyvä aloittaa viikko :)

Heidi (Ei varmistettu)

Ihana startti maanantaille löytyi tietenkin sun blogista:) Kiitos Kaisa!!

Laura (Ei varmistettu)

Voi Kaisa, oot ihana. <3 :)

nelliyay
Päivätyönä siesta

Ihan täydellinen maanantai aamu postaus! (Vaikka muistan ettei maanantaita niin sua lannista mut täällä parhaillaan huuhdellaan silmiä kahvilla) mieli virkistyi siitä kun en oikein saanutkaan mitään mieleen että miko voisi nyt mennä parhain päin. Kertooko se siitä että tosiaan olisin tarvinnut pari tuntia pitemmät yöunet vai että kaikki on aikaa hyvin nyt? Valitsen jälkimmäisen :)

jennianneli

Jos tekisit kalenterin, jossa ois vaikka jokaiseen alkavaan viikkoon positiivinen miete sulta, niin mä kyllä ostaisin. Ja ostaisinpa varmaan vielä pari lahjaksikin ;) Näillä vaan alkaa viikko niin ihanasti!

janita (Ei varmistettu)

Sait taas hymyn mun huulille näin aamutuimaan :)

Pauliina (Ei varmistettu)

Voi Kaisa miten ootkin aina noin ihanan positiivinen! Tää teksti oli just sitä mitä kaipasin tällä hetkellä enkä varmasti tuu unohtamaan ihan heti :) hirveä työrumba joulun alla ja alkaa olla positiivisuus vähissä, mutta sitten kun joulu koittaa niin saa hieman levähtää ja työssäkäynnistähän maksetaan, että jotain positiivista siinäkin kun kukkaro painaa joulukuun jäljiltä ;)

Pirkko (Ei varmistettu)

Ihanaa tekstiä aamu tuimaan kiitos

Minna (Ei varmistettu)

Ihana piristävä postaus!

Paula (Ei varmistettu)

Olipas ihana postaus :)

Maare (Ei varmistettu)

Ihana postaus! :)

Anne (Ei varmistettu)

Ihana luukku, kiitos taas aamun piristyksestä! :)

Johanna (Ei varmistettu)

Tulipas hyvä mieli maanantaiaamuun :)

Laura (Ei varmistettu)

Parhain aloitus aamuun on tää sun joulukalenteri, jonka luen aina heti herättyäni. Toi sun positiivisuus tarttuu! Kiitos sun oon nykyään paljon positiivisempi mitä ennen :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha tosi ihana luukku ja hyvä muistutus heti maanantaiaamulle että turhat jossittelut pois xDD

jaana (Ei varmistettu)

=) <3

tuutikki (Ei varmistettu)

Kyllä nää siun tekstit saa vaan aina yhtä hyvälle mielelle! On ihanaa että ihminen, joka on niin ihaltavan positiivinen ja elämänhaluinen haluaa tuoda nämä fressit ajatuksensa kaikkien luettaville! Siä oot hieno esimerkki siitä, miten tästä takapajulasta voi vielä ponnistaa korkealle: Mikkeli ei ole uhka, vaan mahdollisuus.

Pumpuli
Pumpulielämää

Kiitos! :)

Eveliina (Ei varmistettu)

Mahtava postaus! Täytyy myöntää, että ihan liian usein tulee pelättyä sitä pahinta. Jos vaikka tänään ja huomenna ja siitä eteenpäin erilailla ;)

Jenhy (Ei varmistettu)

On ihan pakko kommentoida, että kiitos tästä luukusta. Se oli parasta tähän päivään. Oon lähtemässä ulkomaille töihin toiselle maapalloa ja mua jännittää iha kauheesti!! Tää antoi hyvää toivoa ihmisille, joka pelkää aina paljon, mutta uskaltaa silti lähteä tuntemattomaan :)

Sofiia (Ei varmistettu)

Tämä oli ehkä kaikista ihanista luukuista ihanin! Aina vaan pelkää sitä pahinta, eikä uskalla ottaa riskiä, vaikka siitä voisi seurata jotain huippu hyvää. Ehkä otankin muutaman riskin ennen kuin vuosi loppuu :-)

Sampula (Ei varmistettu)

Aivan ihana postaus heti maanantaiaamuun! Sulla on niin fiksuja mietteitä, että tätä blogia on kyllä pakko kurkkia vähintään kerran päivässä :)

anni (Ei varmistettu)

Tämä oli ihana, ja sinä olet ihana. Sinä olet niin virkistävä poikkeus laimeaan ja samanlaiseen blogiskeneen. Sinun blogi vaan saa hymyilemään. Ja olen sinun kanssa kaikessa kyllä täysin samoilla linjoilla.on jotenkin niin virkistävää nähdä, ettei ole ainut joka peukuttaa maanantaita, hymyilee vieraille ja ajattelee kaikesta parasta.
Ihanaa ja riemukasta maanantaita kaisa, olet kyllä oikea motivaation lähde ja suorastaan ihailtava henkilö.
Vielä tähän loppuun quote of the day "but what if I fall? Oh darling, what if you fly?"

Ssanni (Ei varmistettu)

Ihana teksti, varsinkin viimeinen ajatus nosti melkein kyyneleet silmiin, koska itsellä on aika vaikea elämänvaihe ollut meneillään.

liisa (Ei varmistettu)

Olipa I H A N A luukku!

Mulla on yks (aika pieni verrattuna esim. lentämään oppimiseen, mutta tuonut tähän aamun niiiin paljon iloa)
: Älä vaan poikkea lukusuunnitelmasta ja vietä sunnuntaita rakentaen siskon kanssa piparkakkutaloa, voit vaikka herätä maanantaiaamuna pirteänä, ja lukemisen taas aloitettuasi huomata, että lepo on tehnyt aivoille ihmeitä, ja kokea yhden suurimmista ahaa-elämyksista ikinä opiskeluihin liittyen.

Nyt jättihymy naamalla tenttiin, ai jai jai jaiiiii.
Tuli muuten helvetin hieno piparitalo.

Anni (Ei varmistettu)

Ihana postaus! Varsinkin tällainen pelkuri kuin minä voisi ottaa tästä opiksi :-D

Jonnuu (Ei varmistettu)

Kiitos tästä. :) Ihanaa viikonalkua!

Kati (Ei varmistettu)

Olipas ihana hyvänmielenpostaus:) Jos ei koskaan uskalla ottaa riskejä, niin sillon on varmaan turha harmitella tekemättä jääneitä asioita... Herätti kyllä monenlaisia ajatuksia, kiitos siitä!

Melina (Ei varmistettu)

Oot kyllä fiksu nuori nainen! :) oon joskus miettiny ja salaa haaveillu, et ois niin ihanaa istua sun kans jossain kahvilassa ja höpötellä monta tuntia maailman menosta ^_^ <3

Janskuli (Ei varmistettu)

olen niin samaa mieltä. Ikinä ei voi saavuttaa mitään, jos ei uskalla ottaa riskejä. mahdollisuutena on, että päätyy rähmälleen kuralätäkköön, mutta myös toinen puoli on mahdollista! :-) ihanaa joulunodotusta! itelläni tunnin päästä vika tentti edessä, jonka jälkeen kolmen viikon LOMA! (pelottaa edes sanoa ääneen, kun tuntuu niin epätodelliselta...)

Kaisa Merelä
The Good Morning

Oi ihanaa lomaa ja onnea tenttiin! :)

Johanna (Ei varmistettu)

Word!

lodju (Ei varmistettu)

Toi vika on paras!:)

Redcoffee
Changing time

Kiitos Kaisa, ihana luukkusi tuli juuri oikeaan aikaan.
Tein eilen jotain rohkeaa, joka jäi mieleeni pyörimään.
Oliko järkeä laittaa pojalle kahvipyyntö Facebookissa, vaikka olin lähes varma, ettei hän edes vastaa.
(Mutta sinun sanoin, älä vaan pyydä treffeille, voit huomata, että vastaus ei ole niin tärkeä vaan se, ettet kulje elämäsi ohi)

Kaisa Merelä
The Good Morning

Vou tuo viimeinen lause! Just näin! Olet fiksu mimmi! <3

Iris O. (Ei varmistettu)

Olipas ihana luukku, tuli kyllä hyvä mieli! Loistava tapa aloittaa viikko, kiitos tästä! :)

Melina (Ei varmistettu)

Ihana! Pelastit mun harmaan maanantain, kiitos <3

Jenna (Ei varmistettu)

Ihan loistava postaus tälle päivää! :) Oma elämä tällä hetkellä aikamoisessa mylleryksessä ja tulevaisuutta mietin kovasti. Enimmäkseen korvissa kaikuu sanat et sä kuitenkaan tuu onnistumaan ko oot tollanen.(Elä vaan yritä voit vaikka menestyä ja löytää oman juttusi)
Tuli itselle oikein sellainen motivaatio ja rohkeus ryöpsähdys sun postauksesta. En mä todellakaan tuu mitään menettämään sillä et yritän kaikkeni. Ei välttämättä oo mun juttu mut en voi ees tietää onko jos en mene ja tee.

Sofia (Ei varmistettu)

Voi Kaisa, miten osaatkin aina ilmaista asiat juuri niin ihanalla tavalla :)

Miia (Ei varmistettu) http://miukunen.blogspot.fi/

Jes, asiaa!! :-)
Ihana lukea noin tasapainoisen, fiksun ja inspiroivan ihmisen juttuja! Blogisi on oikea positiivisuuden tyyssija, ja siksi rakastankin sitä niin paljon!

Anna (Ei varmistettu)

täydellinen postaus, ai että!

Ripatäti (Ei varmistettu)

wow, tämä luukku oli mahtava! Ihan lemppari. Sä oot kyllä niin sujuva nostamaan ne iloiset ja myönteiset jutut esiin, kiitos siitä! : ) tää luukku on mun lemppari so far. Pitää tulla lukemaan uudestaan aina kun tarvii piristystä tai rohkaisua päivään :) keep up the good work! xx

SirpaH (Ei varmistettu)

Hyvää viikonjatkoa :)

Laura (Ei varmistettu)

Ihan loistava teksti!! Lisää tämmösiä :)

Hemppe (Ei varmistettu)

Ihan mahtava postaus ! :)

Siiri (Ei varmistettu)

Ei luoja miten inspiroiva postaus! Myönnän sortuvani negatiiviseen ajatteluun paljon useammin kuin pitäisi, ja välttelen myös riskinottoa kuin ruttoa. Vois ottaa pieneksi uusi vuosi -projektiksi korjata näitä luonteenpiirteitä positiivisempaan suuntaan!

Laura (Ei varmistettu)

Aivan ihana teksti!! <3 olet niin pirteä ja kannusttava Kaisa!! :) voi kunpa sinunlaisia ihmisiä olis maailmassa enemmän

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.