JOULUKALENTERI: LUUKKU 18

The Good Morning

"Starve your distractions, feed your focus."

Mietelause loppuviikkoon! Niinhän se on että kiusaukset kiusaavat meitä juuri sen verran, kun me annemme niiden kiusata. Joka ikinen niitä puoltava ajatus "vai entä jos sittenkin skippaisin..." "vai mitä jos sittenkin ihan vähän vain..." "ehkä se ei haittaa, jos..." ruokkii niitä. Ja kun niitä aikansa ruokkii, ne alkavat lisääntyä, ja sitten elämä onkin yhtä kiusausten esiintuloa joka paikassa. Nimim. kokemusta on. Välillä sitä vain putoaa jonnekin kiusausten maailmaan, jolloin motivaatio tehdä itselleen hyviä ja hyödyllisiä juttuja ei näyttäydy niin vahvana.

Näännyttäminen oli mielestäni aivan loistava sana kyseisessä yhteydessä. Kun huonoille kiusauksille ja tekosyille ei anna pisaraakaan toivoa tai hukkaa niihin yhtäkään ajatusta, ne nääntyvät. Puolestaan jos keskittyy sparraamaan itseään, kehumaan itseään hyvistä ajatuksista ja keskittämään fokuksensa siihen, mitä oikeasti haluaa, sen tyyppiset ajatukset vahvistuvat. Olet mitä syöt, mutta myös mitä ajattelet. Ajatukset johtavat toimintaamme niin vahvasti, että kannattaa olla tietoinen siitä, millä päänuppiansa päivän aikana vaivaa! Tämän päivän ajatus on huomisen draivi.

Mahtavaa torstaita!

Kommentit

Mea (Ei varmistettu)

Moikkamoi hyvää huomentaa kohta on jo joulu! ️ Itse oon just tonne pimeään kolkkoon kiusausten maailmaan pudonnut. (hups) kaikki alkoi jo pari viikkoa sitten kun kavereiden kanssa vedettiin rehelliset karkkiöverit leffaillan merkeissä, siitö sitten pari päivää ylijäämiä napostellen, joulupipareitakin saatto sieltä täältä mennä, pikkujouluja yms. Ja yhtäkkiä löysinkin itseni karkkitorilta 600g irttaripussi kainalossa :O En kumminkaan koe (järkyttävää) morkkista sillä perusruokavalio on kumminkin ihan normaali terveellinen ja tätäkin kommenttia naputtelen bussissa matkalla koululle ja aamusalille ;)

Kaisa Merelä
The Good Morning

Toi on ehkä maailman inhimillisin juttu mitä voi käydä! Pitää osata ottaa rennostikin välillä toki. :) Itselläni tollasen sokerikauden aikana on vaan yksinkertaisesti niin paha olo, että järkikin ohjaa oikealle tielle ennen pitkää :D Sokerikoukku on kyl paha, siitä monilla varmaan kokemusta!

Tantero (Ei varmistettu)

Joulupiparit kohta syöty kaikki , mitä jouluna?
Hedelmiä ja vihanneksia rusinoita ja pähkinöitä varmaankin :)

Kaisa Merelä
The Good Morning

Kääks! :D Piparikauppaan!

sannin (Ei varmistettu)

Toimii kyllä elämäntapajutuissa, mutta opiskeluun en vaan saa otetta. Vaikea kurssi, jota kohtaan kiinnostus on nolla syö vaan kaiken muun ilon, joten olo on parempi, kun sitä ei ajattele. Kostautuu näin tenttiaamuna. Mutta katsotaan, jos vaikka menis tuurilla läpi! :)

Kaisa Merelä
The Good Morning

Voin samaistua tunteeseen! Jos jokin ei kiinnosta niin sitten se ei kiinnosta. Tämä ohje toimiikin ehkä sellaisiin juttuihin, jota aidosti oikeasti haluaa tehdä, mutta pirut härnäävät aika-ajoin! ;D

Elina (Ei varmistettu)

Hei haluaistiko vähän avata sun ruokavaliota ja kertoo, mistä se suurin piirtein koostuu? :) Mitä superfoodeja sulla on päivittäisessä käytössä? Lisäravinteita? Pyritkö ostamaan ruokaa luomuna, jos niin mitä esimerkiksi?

Kiitos ja mitä mahtavinta joulun odotusta yhdelle lempibloggaajistani! <3

malttamaton (Ei varmistettu)

Kaisaaa!! :)

jee (Ei varmistettu)

Nostan tän, en jaksa kysyä uudestaan !! :D Voisitko hei vastata?

Saffron (Ei varmistettu)

Niitä niin kutsuttuja kiusauksia ei ehkä kannatakaan ajatella negatiivisina asioina, eikä aina kannata yrittää vastustaa mielitekoja. Itse olen ottanut sen linjan, että joinakin päivinä vain "unohdan" kaikki herkku-kiusaukset, koska tiedän, että jonakin päivänä sallin itselleni kaiken, esim. perjantaina ja lauantaina ja ehkä jonakin muunakin päivänä annan itseni vedellä ihan mitä tahansa herkkuja niin paljon kuin mieli tekee. Joskus se riistäytyy ahminnaksi, mutta joskus pysyn kontrollissa ja syön vain sen verran että hyvä olo säilyy.

Pirkko (Ei varmistettu)

No niin hui kauhistus kohta se joulu on ;)
Osallistun

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.