JOULUKALENTERI: LUUKKU 2

Ihanaa joulukuun tokaa!

Tänään on Britney Spearsin syntymäpäivä. Muistan sen siitä, että ala-asteella minun ja silloisen bestikseni syntymäpäivät oli ajoittunut samoille päiville yhtien lempiartistiemme kanssa; hän jakoi synttäripäivän Britneyn kanssa ja minä Justin Timberlaken. Tämä ei todellakaan ollut 10 v. tytöille sattumaa, vaan kohtalo.

Siitä lähtien joulukuun toinen on aina merkannut Britneyn ja Anetan synttäreitä - vielä kymmenen vuoden jälkeenkin. Me juhlimme Justinin kanssa sitten ensi kuussa.

Britneyn ajoittaisen sensuelliuden kunniaksi joulukalenterin luukusta löytyy tänään tuoksu. Moni teistä varmaan käyttää luonnonkosmetiikkaa ja on muutenkin hyvin tietoinen kosmetiikan keinotekoisista aineista sekä myrkyistä. Entä miltä tuntuisi suihkautella kaulalle 100% luomutuoksua, jossa on vivahteita mantelista, tonkapavusta, vaniljasta, ruususta ja hunajasta? Aika yleelliseltä, voin kertoa!

Acorellen Delicious (arvo 44,90€) on Sara La Fountainin suunnittelema tuoksu. Jätä jouluntoivotuksia, hajuvesifiilistelyä, mielipiteesi Britneyn musasta tai ihan vain sydämiä kommenttiboksiin niin olet mukana hajuveden arvonnassa. Aikaa osallistua on kolme päivää, eli arvon voittajan 4.12 illalla ja olen yhteydessä häneen sähköpostitse. Onnea arvontaan!

Uusi luukku aukeaa taas huomenna klo 6:00!

Kommentit

Sinikka (Ei varmistettu)

Olisi ihana saada uusi tuoksu, kun edellinen vetää jo viimeisiään. Ihana Kaisa, kun järjestät tällaisen joulukalenterin :)

Janni (Ei varmistettu)

Itse ihastuin tuohon kyseiseen tuoksuun töissä ja olenkin sitä salaa aina suihkautellut kaulalle :) tuoksu on todella tyttömäinen ja mieto eli juuri täydellinen minulle!

nennae (Ei varmistettu)

Uudelle hajuvedelle ois käyttöä

Janita (Ei varmistettu)

Oi kuulostaapa ihanalta tuoksulta, kelpaisi! Mukavaa joulunodotusta :)

Essi (Ei varmistettu)

Ihanaa joulunodotusta kaikille! <3 Uusi tuoksu olis ihana saada!

Linem (Ei varmistettu)

Heh, britneysta tulee heti mieleen alakoulun paras ystäväni. Meillä oli tapana esittää toisillemme vuorotellen britneyn kappaleita tietysti koreografian kera sekä laulaa hänen kotona löytyvään mikrofoniin. Tämä silloinen paras ystäväni oli suuri britney spears fani. Enää ei hän fanita häntä niin paljon kuin silloin. Hyviä fiiliksiä siis britneysta! Ja kiitos tästä kalenterista, joka aamu ensimmäisenä on tultava tänne!

Iida (Ei varmistettu)

Rauhallista, lämpöistä ja piparin tuoksuista joulunodotusta kaikille Muistakaa nauttia läheistenne läsnäolosta ja tulevista sinisistä talven hetkistä, muistakaa myös hetkeksi hiljentyä ja rauhoittua kynttilöiden valossa ja takkatulen lämmössä.

jenni (Ei varmistettu)

Ei kyllä luonnonkosmetiikka ole minulle vielä tuttua, mutta voisihan siihen tutustua näin hajuveden avulla! Varsinkin nyt raskaana ollessa tekee hyvää kiinnittää huomiota hieman myrkkyihin joita itseensä laittaa...

Laura (Ei varmistettu)
Laura K. (Ei varmistettu)

Empä keksi mitään muutakaan kuin että hyvää joulun odotusta! B)

Britneysta tulee mieleen alakoulu, jolloin hänen musiikkiaan toisinaam kuuntelin. En tosin kovin innokkaasti, mutta toisinaan.

Veera (Ei varmistettu)

Hajuvesi olisi tarpeen! Odotan innolla aina uutta luukkua :)

Riikka (Ei varmistettu)

Ihana joulukalenteri-idis, Kaisa :) ja mitä mukavinta joulunodotusta sulle!

Anni (Ei varmistettu)

Toi hajuvesi kuulostaa kyllä ihanalta! Mukavaa joulun odotusta :)

Elli-Noora (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin vasta muutama päivä sitten, ja tää on ihanan positiivinen :) Luonnolliselle hajuvedelle olisi käyttöä, koska ihon yliherkkyyden vuoksi saan allergisia reaktioita keinotekoisista kosmetiikkatuotteista. Hajuvedet olen jättänyt tyystin sen vuoksi, mutta en ole koskaan kokeillut tällaista luonnollista hajustetta, ehkä se sopisi ;D

Katariina (Ei varmistettu)

<3 <3 <3

Terhi (Ei varmistettu)

Kiitos blogista ja arvonnasta, etenkin reseptejä on tullut käytyä lukemassa mutta kommentointi on aina jääntyt. Nyt hyvällä syyllä kommentoin! Mukavaa tiistaita!

Hajuherne (Ei varmistettu)

Harvaa hajustetta voi käyttää ilman, että pukkaa migreeniä päälle, mutta tämä ois kyllä yks niistä :)

Janette (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta! :)

ssilja (Ei varmistettu)

Ihanaa joulunodotusta!

Maiju Korhonen (Ei varmistettu)

Hajuvesi olisi enemmän kuin tervetullut tähän talouteen! Britney oli joskus pikku tyttönä aika ihana, laulettiin harjan kanssa peilin edessä ja esitettiin britniitä!

Essi (Ei varmistettu)

Ite täällä Brasseissa, mut ton vois lähettää mulle kotiin odottamaan mun paluutani... 8)

Lena (Ei varmistettu)

en ookkaan aiemmin miettinyt kuinka paljon kemikaaleja hajuvesissä voi olla... Uudelle hajuvedelle olisi kyllä käyttöä!:)

kanaga (Ei varmistettu)

Tänä sinun kalenterisi on niin ihana, joka aamu ennen töihin lähtöä täytyy käydä katsomassa :) luonnonkosmetiikkaan olen pikku hiljaa vaihtanut, mutta uusi tuoksu olisi vielä hakusessa.. :)
Ihanaa joulunodotusta sinulle! <3

Sini (Ei varmistettu)

Oi kelpaisi! <3

Jonna (Ei varmistettu)
Nelli (Ei varmistettu)
Sonja (Ei varmistettu)

Voi, toi ois kyllä ihana! <3

Ida-Maria (Ei varmistettu)

Britney on ollut oma suosikki pienenä kanssa, ja tuo välillä joulun ajat mieleen kun lahjapaketista paljastu toivottu uutuuslevy :D Hyvää joulunodotusta ja kiitos kaikista ihanista resepteistä!

Mielessä, kuvissa

Tuoksu kuulostaa ihan täydelliseltä! <3 Kiitos, että jaksat järjestää joulukalenterin, seinällä minulla ei sellaista olekaan.. Mukavaa joulunodotusta!

elsa (Ei varmistettu)

:)) ihanaa

Muotioikku

Jei! Osallistun :)

Janiina (Ei varmistettu)

Mukana! :)

SHaidi (Ei varmistettu)

Nauratti tuo artistikaimasynttäriys, sillä olin pienenä katkera siitä että kaikilla oli siistejä synttärikaimoja ja mä sain "vaan" Jari Sillanpään! :D ja nyt päädyin katsomaan wikipedian samana päivänä syntyneitä ja KARL FAZERin kanssa ollaan kaimoja! Selitys suklaarakkaudelle löytyi ;) :D

Annie (Ei varmistettu)

Olisipa ihanaa voittaa uusi tuoksu ja vieläpä luomu-sellainen! Olen siirtynyt osittain käyttämään luonnollisempia kosmetiikkatuotteita ja ollut tähän saakka tosi tyytyväinen :) Muutenkin tuotteita on käytössä paljon vähemmän, kuin ennen ja tuntuu, että iho ja hiukset voi nyt hyvin!

Jenna (Ei varmistettu)

Oi ihana tuoksu! Luonnonkosmetiikka on niin paljon parempi vaihtoehto Hyvää joulunodotusta! :)

Melissa (Ei varmistettu)

Oijoi tuoksu kuulostaa ihanalta!
Täällä muuten ilmottautuu kans yks uskollinen britney-fani :D

Meow (Ei varmistettu)

Kuvauksesi perusteella toi kuulostais tuoksulta just mun makuun :)

Oona (Ei varmistettu)

️️️ Ihana kun jaksat järjestää tälläsen joulukalenterin! :-)

Saara (Ei varmistettu)

Mahtavaa kun päätit tänä vuonna järjestää joulukalenterin!:)

sannaa (Ei varmistettu)

hyvää joulunodotusta kaikille! c: <3

Hertta (Ei varmistettu)
Hertta (Ei varmistettu)

*

Sofia (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa kun tietää varmaksi että joka aamu on uusi postaus luettavaksi <3

heini (Ei varmistettu)

Acorellet tuoksuvat ihanalle

Laura (Ei varmistettu)

<3

Sonja (Ei varmistettu)

Kuulostaa kivalta toi tuoksu! Ja hih, kivat muistelut :)

Nelli (Ei varmistettu)

No nyt se löyty! Napakymppi joululahja äidille! Hän on käyttänyt jo vuosia täysin luonnonkosmetiikka ja tutustuttanut minutkin niiden maailmaan. Äidin kanssa meillä on samanlainen ajatusmaailma myös lahjojen hankkimisesta, eli vain jos löytyy jotai todella mieleistä - ostamisen vuoksi ostaminen on turhaa. Mielellään kuitenkin piristäisin pitkään selkäkivuista kärsinyttä ja kotona sairastellutta äitiä ja tässä olisi kyllä ihan täydellinen tapa. Erityisesti tuoksulahjat ovat aina hankalia, mutta voin lyödä aika paljosta vetoa ettei tämä äidin lemppareita (erityisesti ruusua) yhdistävä paketti voisi mennä pieleen.

Aino (Ei varmistettu)

Oih! Olen jo pitkään haaveillut luonnonkosmetiikkahajuvedestä mutta aina se on jäänyt ajatuksen asteelle ja toteutusta vaille. Ihana joulukalenteri!

sanniii (Ei varmistettu)

Tää ois unelma!<3

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.