JOULUKALENTERI: LUUKKU 24

The Good Morning

Oikein ihanaa jouluaattoa kaikille multa ja joulukisulta! Toivottavasti teillä on asiat hyvin, ja vaikka ei olisi niin toivottavasti tänään osaatte rentoutua ja nauttia. Kaikki kääntyy parhain päin. Edessä on uusi vuosi ja se tuo paljon uusia seikkailuja, joista meillä ei ole vielä aavistustakaan.

Jouluna. Syökää hyvin mutta sopivasti, muistakaa juoda vettä ja tehkää pitkiä kävelyitä. Jos ja kun vedätte näinä päivinä vuoden parhaita treenejä, niin palautukaa niistä seuraavasti: Vetäkää joulutorttuja palautusateriana ja verryytelkää raikkaassa ilmassa lenkkeillen, saunokaa pitkään ja hartaasti ja juokaa samalla jääkylmää vettä. Jos olette lumen äärellä, hakekaa saunomisen kylkeen saavillinen lunta ja hierokaa sitä treenattuihin lihaksiin. Itse kauhoin kylppärin lattialle kasan lunta ja istuin sen päälle takareisi/pakara-painotteisen jalkatreenin jälkeen. Ai että, miten hyvältä tuntui! Seuraavana aamuna tuntui kun olisi herännyt taivaasta.

Nyt pientä joululoman poikasta tiedossa täältä puolelta. Palataan taas kun mielessä on jo uusi vuosi. Vielä kerran, lämpöä ja rakkautta jokaisen aattoon! <3

Kommentit

Tantero (Ei varmistettu)

Kiitos !
Ihanaa Joulua ja Onnea vuodelle 2015 !

milja (Ei varmistettu)

Lempeää joulua ja kaikkea parasta alkavalle vuodelle. Kovasti kiitoksia huikeasta blogista ja kiitos viitseliäisyydestä joulukalenterin kanssa. Se oli joulukuun jokaisen aamun kohokohta ja vaikken ääneen myönnäkään, niin se sai tällaisen ei-jouluintoilijankin jopa vähän innostumaan joulusta. :-)

Pauliina (Ei varmistettu)

Kiitos tästä aivan mahtavasta joulukalenterista! Oon saanut sun kirjoituksista paljon jaksamista kaiken pimeyden keskelle ja arvonnat on olleet ihan supereja! Rentouttavaa Joulua ja jännittävää Uutta Vuotta Kaisa <3

Miia (Ei varmistettu) http://miukunen.blogspot.fi/

Kiitos mahtavata joulukalenterista! Ihanaa joulua sulle! :-)

mermeri (Ei varmistettu)

Kiitos, tää on ollut upea joulukalenteri :) Niinniin hyvää joulua sulle, ja kaikille <3

Vivegan

Hyvää Joulua! :)
Täällä jo riisipuurot vetäisty ja kohta tonne valkenevaan aamuun reippailemaan.

silja (Ei varmistettu)

Hyvää joulua Kaisa ja tuhannesti kiitos ihanasta joulukalenterista! :)

ihanaa joulunaikaa sinulle! mahtavasti pystyit toteuttamaan tän joulukalenterin, on kyllä niin monilla jäänyt kesken! arvostan, onhan se varmasti haastavaa saada joka päivälle jotakin :-)

Tantero (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos ja Kiitos !

riikka (Ei varmistettu)

kiitos siitä, että jaksoit tehä tän joulukalenterin ja jaksat aina piristää ja viihdyttää tällä blogill, oot mahtava! Ihanaa joulua sulle Kaisa <3

Erika (Ei varmistettu)

Ihanaa joulua sulle! On ollut kyllä tosi kiva tämä blogijoulukalenteri ja paljon mahtavia arvontoja sekä "elämänohjeita". ;) Kaikkea hyvää uudelle vuodelle Kaisa!

Sofia (Ei varmistettu)

Kiitos Kaisa ja oikein ihanaa joulua. <3

Janina (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta joulukalenterista ja lämpöistä joulua! :) Nyt on joulufiilis huipussaan kun heräsin, avasin sälekaihtimet ja sinnehän oli ilmestynyt kunnon kinokset!

lodju (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä ja oikein ihanaa joulua! :)

Ninnu (Ei varmistettu)

Iloista joulua teidän perheelle! :)

Sara (Ei varmistettu)

Ihanaa joulua sinullekin! :)

Seppo (Ei varmistettu)

Hyvää Joulua

Essi (Ei varmistettu)

Ihanaa joulua Kaisa! <3

timsu (Ei varmistettu)

Kiitti paljo näist ihanist postauksist ja hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta sulle kans!!:)

Katin kontit

Hyvää Joulua, Kaisa.

SaraR (Ei varmistettu)

Hyvää joulua! :)

Laura (Ei varmistettu)

Ihanaa joulua Kaisa! :)

nennae (Ei varmistettu)

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta

mea (Ei varmistettu)

moikka, ihan täysin aiheeseen liittymättä kysyisin raakasuklaasta xd kannattaako käyttää kookosöljyä ja kaakaovoita vai kaakaomassaa? mikä niiden ero oikein on? luin sun vanhempia postauksia ja tunnuit suosivan öljy&voi comboa etkä massaa??

Jonna (Ei varmistettu)

Hyvää joulua Kaisa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.