JOULUKALENTERI: LUUKKU 8

Uusi viikko pyörähti käyntiin! Tiedättekö mitä? Olen tykännyt tästä joulukalenterisysteemistä todella paljon. Se tunne on mieletön, kun herää ja päivän postaus on ajastettu jo tunti sitten ulos ja pääsen heti lukemaan teidän iloisia kommenttejanne. Niistä saa mielettömän paljon voimaa! Ehkä se kommentointi onkin se, mikä on pitänyt minua niin iloisena, eikä niinkään tämä kalenteri. Olivatpa kommentit laitettu sitten krääsän perässä tai ei, kiva kuulla reilusti enemmän pihinää teistä! ;)

Toivottavasti tekin olette tykänneet kalenterista. Mieleeni tuli jopa sellainen hassu idea, että jatkaisin tätä "joka aamu kello kuusi" -postaustahtia joulun jälkeenkin. Onhan kyseessä kuitenkin brändillisesti aamublogi. Pistetään vakavaan harkintaan!

Mutta mitä olisikaan The Good Morning Joulukalenteri ilman jotain kahviin liittyvää? No ei mitään!

Olen pantannut tätä luukkua jotta saisin sijoitettua sen maanantaiaamuun. Kahvikupposen pelkkä katseleminenkin kun tuppaa piristävän olotilaa. Meikäläiselle viikon ensimmäinen päivä on yksi lempparipäivistä, mutta maanantaita on silti kivaa käyttää tekosyynä ylimääräisille kahvikupillisille pitkin päivää...

Kahvista tuli mieleen, tiedättekö mikä on ehkä paras tapa tehdä helposti vaikutus ensitreffeillä? Ensimmäinen askel on ainakin olla pyytämättä tyyppiä "jonnekin kahville", koska se on huono idea, ellette aio tehdä työsopimusta tai pitää palaveria. Samantyylinen easy first date voidaan nimittäin upgreidata helposti. Pyydä tyyppi kävelylle ja saavu paikalle kahvien kera. Odottamaton lämmin kuppi kylmällä säällä vie keneltä tahansa jalat alta. Kävely + kahvi on myös varma kombo sille, että juttu luistaa luontevasti. Tiedustele tietenkin vaivihkaa etukäteen, kuinka hän juo kahvinsa.

Muistatteko kun kirjoittelin Warrior Coffeen kahvipavuista? Nyt Warrior Coffee on antanut minulle oikeudet arpoa paketillisen papuja teillekin. Jotta pystyt hyödyntämään pavut kahviksi asti, sinulla pitäisi siis olla käytössä jonkinnäköinen kahvimylly. Tiedän että joukossanne on laatukahvin ystäviä, joten tämähän on teille vain ja ainoastaan hyvä uutinen. Vähemmän arvontaan osallistujia = paremmat tsäänssit voittaa!

... tai jos olet miettinyt että haluaisit alkaa panostamaan kahviisi, tässäpä oiva tilaisuus! Heitä kommenttia kehiin, tiedä vaikka arpaonni suosisi sinua avaten oven kokonaan uuteen maailmaan!

Guatemalalaisten kahvipapujen (kuvassa) arvontaan voi siis osallistua kommentoimalla. Arvon voittajan 10.12. illalla.

Parasta viikkoa! Jos maanantai ärsyttää, käy lukaisemassa vaikka tämä tai tämä postaus. Onhan näistä maanantaista kirjoiteltu jo!

Kommentit

tannttu (Ei varmistettu)

Tuollaisen pussin voittaminen olisi se viimeinen motivaattori (?) kahvimyllyn ostoon ja parempaan kahviin! :D

Vivegan

Joo, kannatan todellakin noita "joka aamu kello kuusi" -postauksia, jos sulla vaan kiinnostusta toteuttamiseen riittää! Tätä joulukalenteria on ainakin tullut vilkaistua joka aamu :)

Yleensä en juo aamukahvia aivan välittömästi heräämisen jälkeen, mutta kiitos tän postauksen iski sellainen himo, että pakko saada nyt heti.

late (Ei varmistettu)

Jos arpaonni suosii, täytyy käydä ostamassa se kahvimylly! enäää ei tekosyitä..!

Niina (Ei varmistettu)

Maanantai aamu ja kahvi on todellakin paras combo! <3

Kahvimylly on joulupukin listalla ;)

Tea (Ei varmistettu)

Mä kannatan myös noita aamu kuuden postauksia, sais ihan hirveesti tsemppiä päivään! ja heheee! tuota kahvia, mä oonkin jo hypistelly käsissäni, mut kaupaan jäi! :( Mylly odottaa jo kotona.. elikkä Osallistun arvontaan :)
Mukavaa maanantaita sulle! :)

Rena (Ei varmistettu) http://dressedwithsoul.com

I never leave the house without coffee in the morning :)
xx from Bavaria/Germany, Rena
International Giveaway: Christmas Surprise with Self Interest
www.dressedwithsoul.com

Sofis (Ei varmistettu)

En ole kyllä ikinä maistanut pavuista suoraan jauhettua kahvia, mutta olis se varmaan mielenkiintoinen kokemus maistaa semmosta :)

Iina (Ei varmistettu)

<2

Iina (Ei varmistettu)

siis "<3" piti kirjoittaa :D

Jennika (Ei varmistettu)

Kahvimyllyn osto vakavassa harkinnassa, koska olisi kiva päästä juomaan vähän laadukkaampaa kahvia <3

Annie (Ei varmistettu)

Mukana!

tinski (Ei varmistettu)

Kannatan kans ehdottomasti tätä aamupostausten jatkumista! Aina niin piristävää saada lukee sun blogii aamulla kahvikupposen kera :-) ja mukana arvonnassa tottakai ;)

mariem (Ei varmistettu)

Jei, en vielä omista kahvimyllyä mutta olen toivonut joululahjaksi ja tontut ovat kuiskailleet että sellainen voisi olla tulossa

Anne (Ei varmistettu)

Tämä joulukalenteri on ollut tosi kiva, ja kannatan ehdottomasti ideaa aamuisista postauksista. Oma päiväkin lähtee mukavasti käyntiin, kun pääsee heti aamupalan yhteydessä lukemaan yhtä suosikkiblogeista.

Kahvimylly taitaa löytyä jostain kaapin perältä, tämä palkinto olisi hyvä syy kaivaa se esiin. :)

Linda (Ei varmistettu)

Tämäpä sattuma! Just muutama päivä sitten haavelin vastajauhetuista pavuista valmistetusta tuoreesta kahvista. Toivelistalla on kahvimylly sekä uusi hyvä kahvinkeitin, sillä vanha meni rikki! Toivottavasti pukki tänä jouluna muistaisi minua näillä..

Ronja Herranen (Ei varmistettu) http://herranenronja.blogspot.fi

Kahvilla parhaillaan ;)

Kahvi, parhautta!

janita (Ei varmistettu)

Tää joulukalenteri on kyllä tosi kiva! Ihana lukee aina aamulla ensimmäisenä sun postauksia :)

jenskupensku (Ei varmistettu) http://jennajasmin.wordpress.com/

näitä on ollu kyllä ihan parasta lukea heti aamulla kun herää vaikka en ikinä voittaiskaan :D <<3

Minna (Ei varmistettu)

Kahvimylly jo löytyy eli ei puutu kuin pavut :)

Fevejii (Ei varmistettu)

Kahviarvostus nousee vain jatkuvasti. Nyt olen alkanut juoda aamukahvini ilman maitoa :) Kaffa Roasteryn kahvit on yam!

Henriikka (Ei varmistettu)

Hahaa! Mietinkin jo, että milloin saamme kahvia kehiin. :D Blogisi lukijana tiedän että meillä on samoja kiinnostuksen kohteita ja kahvi on yksi niistä suurimmista. :) Tämä kommentointiasia on ollut minulle aivan uutta, mutta hauskaa ja mukava kuulla, jos saat näistä lisää boostia päivääsi! Mukana arvonnassa :)

Good Morning! Joka päivä blogiasi yulee luettua, mutta jostain syystä harvoin tulee kommentoitua vaikka kirjoituksesi piristää aina hurjasti päivääni. Pidän kurjoitustyylistäsi. Koitan tsempata.
:)

Melina (Ei varmistettu)

Tää ois aivan mahtava joululahja äitille! :)

Huntterii (Ei varmistettu)

En oo nyt kahvin perässä, oli vain pakko tulla kommentoimaan:D musta toi aamupostaus idea kuulostaa tosi kivalle, on piristävää lukea aamuisin juuri heränneenä sun postauksia!:--)

s (Ei varmistettu)

Olisi kiva, jos näitä aamupostauksia tulisi myös joulun jälkeen :) selailen yleensä blogit heti aamulla kahvin kanssa

Unelma

Piristäisi aamu kummasti tuokahvi

Jenny (Ei varmistettu)

Tää kahvityttö tykkää!

Siiri (Ei varmistettu)

Olen jo pitkään halunnut panostaa kunnon kahvivälineisiin (osin sun blogin inspiroimana ;)) joten tämä paketti ehdottomasti tuuppaisi mua parempaan suuntaan!

nelliyay

Mun kahvimylly on joutunut tyytymään peruskaupan halvimpiin luomu papuihin. Se niin kaipaa astetta jos toista parempia papuja! (Ja mä kans ehkä ihan vähän..) huippua viikkoa Kaisa!

Pauliina.K (Ei varmistettu)

Oih, tää ois täydellinen lahja avokille :)

Anni (Ei varmistettu)

Vau! Just eilen haaveilin ostavani isälle joululahjaks jotain vastaavaa.

Marika (Ei varmistettu)

Oijoi pääsispä maistamaan tota laatukahvia! (;

Maija (Ei varmistettu)

Tiedän, että saan poikaystävältäni kahvimyllyn joululahjaksi, joten tää ois niin ihana palkinto. Kuinka mahtavaa oiskin jauhaa ja keittää ne ekat kahvit noin laadukkaista pavuista. :)

melissa (Ei varmistettu)

mmm, varmasti parempaa kun mun tänhetkinen kaapissa lymyilevä halpis pikakahvi :D

Sinisiipi (Ei varmistettu)

Tästä on kyllä tullut ihan paras aamurutiini, kuppi tuoretta kahvia ja The Good Morning -joulukalenteri aloittavat päivän mukavan rauhallisesti. Tekee ihan mieli herätä joka aamu 6.30, vaikka olisikin vapaa päivä. Kannatan kyllä postausten julkaisemista tällein aamuisin! Pitäähän tuota uutta kahvia päästä myös maistamaan, arkiaamut sen kun paranee, myös nämä maanantaiset :)

Laura (Ei varmistettu)

Heh, meillä on sellainen vanhanaikainen kahvimylly jolla leikin pienenä :) Ois kiva kokeilla miten se oikeesti toimii :D

Jonnu (Ei varmistettu)

Innostunut kahvimyllyn omistaja ilmoittautuu osallistuvansa arvontaan!! Näitä papuja en olekaan kokeillut. =) Ihanaa maanantaita Kaisa!

Li (Ei varmistettu)

Oi tämä kyllä kelpaisi! Laadukkaan ja vastajauhetun kahvin maku on kyllä voittamaton.

Sari (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan!

S (Ei varmistettu)

Nämä aamupostaukset ovat kyllä kivoja, voisi olla jatkossakin :) Itse en kahvia juo, mutta tämä olisi osuva lahja isälleni.

Pia (Ei varmistettu)

Aamuisin kahvi maistuu jostain syystä parhaimmalta! :D olisi kiva testata noita papuja. Ostan aina muutenkin milloin mitäkin erilaista kahvia ja etsin uusia suosikkeja.

Ei ollenkaan huono idea jatkaa kello kuuden postaustahtia. Olisi aina uutta luettavaa aamukahvin seuraksi :)

Hanna (Ei varmistettu)

Kahvijutut todellakin kiinnostelee tällä hetkellä! tota kahvia haluisin päästä maistamaan! :)

Tuitiina (Ei varmistettu) http://tuitiinatuumailee.blogspot.fi/

Kahvimylly löytyy, sähköinen ja se vanha antiikkinen, kahvipapuja olen pyöritellyt kaupassa, mutta toistaiseksi jääneet ostamatta. Sitä tarvitsee aina sellaisen kunnon 'tönäsyn' et asiat etenee...jospa se olis arpaonni :)

es (Ei varmistettu)

mukana!! :D

Anni (Ei varmistettu)

onneks porukoilla on kahvimylly ;)

Lotta (Ei varmistettu)

Mukana!

On ollut hassu huomata kuinka itsejauhetusta kahvista en saa ollenkaan niin pahoja vatsanpuruja kuin "pakettikahvista". Laatu kannattaa :-)

kissaniina (Ei varmistettu)

Menis suoraan poikaystävän pakettiin! :D

Kiltsi (Ei varmistettu)

Oi, mukana ollaan.

V-sukka (Ei varmistettu)

Mukana ollaan ja kahvimylly löytyy, siihen tarvitaan vain laatupapuja pienen tauon jälkeen :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.