Keveys

Jotenkin sitä taas keväällä muistaa, kuinka kaiken olikin tarkoitus tuntua kevyeltä. Pitäisi vain aina muistaa, ettei väkisin tule mitään hyvää. Pitäisi aina uskaltaa luottaa siihen, että kun päästää irti kaikesta mitä yrittää kontrolloida, kaikesta mitä haluaa säilyttää ja kaikesta siitä, mitä yrittää väkipakolla itselleen haalia, niin hetken kuluttua se lipuu luokse itsestään. Ja usein jotain yllättävää reittiä, jonne ei touhutessa olisi edes osannut vilkaista.

Ehkä vaikeinta onkin se luotto. Kuinka minä voin saada mitään kun en tee asioiden eteen mitään? "No pain no gain"? No, ihmisiä motivoivat tietysti eri ajatukset, mutta itse näen asian niin, että kun mielemme rentoutuu täysin (ts. olemme päästäneet kaikesta irti ja hyväksymme itsemme sekä tämän hetken juuri tällaisena), olemme tilassa, jossa vedämme luonnostaan puoleemme niitä asioita, joita haluamme ja tarvitsemme tullaksemme siksi tyypiksi, jonka koemme syvällä sisällä olevamme. Vedämme itseasiassa puoleemme koko maailmaa ja saamme valita sieltä ne omat jutut.

Eikö niin, että loppujen lopuksi kaikki väkisin saatu vaatii jatkuvaa kannattelua ja huolehtimista, sillä ne ovat niitä asioita/ihmisiä/saavutuksia/ominaisuuksia, jotka valuvat pois aina kun päästämme irti?

Keveys. Seurataanko tänä keväänä sitä? Kaikki mikä tuntuu kevyeltä, on oikein. Sinä tiedät. Luota siihen.

Kommentit

krisku (Ei varmistettu)

kiitos Kaisa, ihanaa pohdintaa taas. sulla on mieletön blogi, nuo mietteet ohjaavat minutkin ajattelemaan kevyesti. minä uskon hyvän tapahtumiseen ja siihen, että kaikki järjestyy kohdallani parhain päin. tuon on oma mantrani minkä turvin uskallan päästää irti ja luottaa itseeni. elämään. lähteä seikkailulle. filmiä on kiva kelailla jälkeenpäin ja katsoa miten oma elämä onkaan kuljettanut, mutta vielä ihanampaa on ELÄÄ! mitä mahtavinta sunnuntaita:)

annie (Ei varmistettu)

En voi muuta sanoa kuin että kiitos. Tuli niin tarpeeseen tämä teksti.

minä vain (Ei varmistettu)

"Kuinka minä voin saada mitään kun en tee asioiden eteen mitään? “No pain no gain”? "

Tätä mietin eilen illalla! Yksikseni kämpällä (kylläkin reissun jälkeen väsyneenä) lauantai iltana… Mitä voin saada (voinko saada edes miestä koskaan) , kun viihdyn vaan kämpällä ja rakastan lenkkeilyä myös yksin, mutta toki ystävieni kanssa myös. Hyvin kuitenkin sanottu, että tehkäämme niitä asioita mistä nautimme! Ja toki pitää ihmisten ilmoilla käydä, mutta silti pidemmällä tähtäimellä kannattaa tehdä niitä mistä nauttii ja mistä unelmoi!! :) Kyllä unelmat sitten osa ainakin toteutuu toivon mukaan ja juuri parhain päin itselle!

Kiitos.

Ihana Kaisa <3 Oot aina ollut mun silmissä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mestari nimenomaan näiden henkisten ajatustesi takia, vaikka toki keittiöniksitkin on aina kuulunut siihen. Edelleen ihmettelen miten ihmeen kypsiä ajatuksia sun mielessä liikkuukaan, vaikka oot vielä niin nuori :) Terkkuja sinne Australian keväästä! Sulla on ihana blogi :) Kohta kaksi vuotta täynnä, ja lempparini edelleen!

Anna (Ei varmistettu)

Aivan ihana teksti. Juuri näitä asioita oon pohdiskellut viime aikoina kun on pitänyt alottaa elämä ensimmäistä kertaa ikinä ihan yksin! Tää teksti antoi toivoa! -Anna

minxyways (Ei varmistettu)

mut keveys on sietämätöntä, senhän todisti milan kunderakin

sinaviola

ihana teksti < 3 just tätä tarvitsin

Noora Turunen (Ei varmistettu) http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

Ihanan keveä teksti näin viikon aluksi! :)

Jyyli
Spice 'n' Shine

Kiitos, tätä mä juuri tarvitsin <3

Tiia (Ei varmistettu) https://www.tiiasusa.wordpress.com

Hieno teksti ja mahtava keväinen keveä kuva!

Itse haluan ajatella, että asiat, jotka tuntuu itsestä oikealta, tuntuvat myös keveältä. Samalla, jos kovasti pinnistelee ja pyristelee jonkin eteen, ei anna asian tapahtua itsestään, keveästi ja alitajunnan ohjaamana.

Kevät on ihanin vuodenaika. Silloin pääsee riisumaan raskaat vaatteet, talven synkkyyden ja käymään valoa kohti. Tykkään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.