Kiipeilytelineen paluu

The Good Morning

Melkein tasan neljä vuotta sitten pidin urani ensimmäisen blogitauon, jonka aikana puntaroin vakavasti sitä, aionko jatkaa vai en. Siihen aikaan sain kamalasti kommentteja, joista suurin osa oli aika rajua. Tauolta palattuani päräytin blogiini seuraavanlaisen bannerin ja ilmoitin iloisesti, että täältä tullaan ja nyt alkoi uusi aikakausi. 

(Luin muuten tuon kyseisen 114 kommenttia keränneen postauksen nimeltä "Boom I'm back!" hetki sitten, ja lämmin puna nousi kasvoilleni. Se on varmaan ihan positiivista, kun lukee 4 vuotta vanhoja tekstejä. Toivottavasti.)

Kyseinen banneri olikin sitten kunnon klassikkobanneri, oikea uuden aikakauden symboli varmaan pari vuotta, kunnes jossain vaiheessa halusin tilalle jotain melankolisempaa ja pehmeämpää.

Olen tässä pitkin talvea miettinyt minkälaisella bannerilla tämän Lilyssä sijaitsevan uuden blogini koristaisin ja tämä muutaman vuoden takainen kiipeilyteline ei jättänyt minua rauhaan. Se on idealtaan niin koominen ja jotenkin epämoderni, ettei sitä voi olla rakastamatta. Mutta koska noilla kirjaimilla hyppivä Kaisa on kahdeksantoistavuotias, ajattelin, että eihän siinä olisi mitään ideaa pitää niin vanhaa banneria...

Oli siis aika tehdä samalla idealla uusi versio! Tittididii:

Iso Kaisa ja uusi teline! Ai että. On se hieno. Olkoon tämä postaus sitten "Boom I'm back" vol 2. Niih! Että jos ette tykkää ni pitäkää suut supussa ja menkää mettää hengittelemää, vai miten se meni...

Kaikki kunnia ja kiitos bannerista Samuel Glassarille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.