Kreisi bruna

Kaupallinen kampanja, toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Tanstore-verkkokaupan kanssa.

Tuskin olen ainoa, jolle tulee itseruskettavasta ihan ensimmäiseksi mieleen se tunkkainen haju, ja seuraavaksi oranssihtava ja vähän epätasainen väri. No, olkaamme valmiita heittämään vanhat luulomme koppaan ja kuulemaan hyviä uutisia. Ei enää sitä ristiriitaista tunnetta solkkuarkussa, vaan yhtä syvä ja tasainen bruna ilman säteilyä.

Kesähän se on parasta aikaa hankkia luonnollinen rusketus, mutta auringon ensisäteiden saapuessa on ihan kiva, että on ehtinyt ottaa vähän etumatkaa purkista. Eikö niin?

Tanstore on nimensä mukaisesti rusketus- ja aurinkotuotteiden verkkokauppa, jossa on laaja valikoima erilaisia tuotteita eri merkeiltä (esim. Piz Buin, Malibu, Vita Liberata).

Olen tässä testaillut verkkokaupasta tilaamaani For All My Eternity Tanning Moussea, jota totta puhuen lähdin kokeilemaan vähän mitähän tästäkin tulee -fiiliksin. Itseruskettavakokeiluni oli aiemmin rajoittunut vain sävyttäviin kosteusvoiteisiin, joista se hajutraumakin oli peräisin. Ajattelin, että vaahdon täytyy olla vielä hooceempaa kamaa, mutta itseasiassa olin väärässä.

Lopputulos sai lähinnä ajattelemaan, että miksen ole aiemmin tajunnut, että voi olla olemassa myös itseruskettavia, jotka kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättäen sileän ihon, eikä itseruskettavan hajusta ole merkkiäkään! Väri syvenee ja tasoittu tunti tunnilta ja kestää sellaisenaan viikon.

Myönnän, olen koukussa. Mutta lupaan, ei mene överiksi! ;D

Haluatteko kuulla villeimmän faktan? Kuvien rusketukseen olen levittänyt moussea vain yhden kerroksen! Ok ok, pohjalla on hieman kevään mittaan otettua solariumia, mutta purkkirusketus antoi kyllä voimakkaamman muutoksen kuin se solkkuilu. Olen saanut "herranjumala" -kommenttia läheisiltäni, kun he ovat nähneet minut rusketusoperaation jälkeen. Erityistä huomiota ovat saaneet nilkat ja jalkapöydät. Menisin kuulemma Mowglista.

Levitysoperaatio oli nimenomaan operaatio. Läpikäytävänä oli koko kroppa, toisin kuin sävyttävää kosteusvoidetta voi laittaa vaikka pelkästään kasvoihin. Tanning Moussen lisäksi olin tilannut verkkokaupasta levityshanskan, jolla vaahtoa hierottiin varoen kuivia kohtia, kuten polvia ja kyynärpäitä. Ruskettuminen lähti heti käyntiin. En tiedä saiko moussea hieroa naamaan - tuskimpa - mutta hieroin silti, heh. Ihan kelvollisesti toimi nassussakin. Mousse kuuluu nimenomaan levittää hanskalla, muuten siitä ei oikein tule haluttua lopputulosta.

Tilasin muuten huvin ja kauneuden vuoksi samalta For All My Eternity -merkiltä myös luomu silmänympärysvoiteen, kun oli juuri päässyt edellinen loppumaan. Muutakin kosmetiikkaa on siis tarjolla kun vain aurinkotuotteita.

Tässä helteitä odotellessa on hyvää aikaa hankkia nätti esipäivetys. Tanstore-verkkokauppaan pääsee ostoksille TÄSTÄ. Onko teillä itseruskettavasuosikkeja?

Kommentit

Emmu (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! (:
Kuinka nopeasti ja hyvin kuivuu? Joutuuko varomaan milloin uskaltaa vaatteet heittää päälle? :D

Kaisa Merelä

Siis kuivuu ihan minuuteissa! Mut kannattaa laittaa sinä päivänä jotain löysää päälle tai tehdä rusketus illalla. :)

Nannu (Ei varmistettu)

Minä en ole vuosiin käyttänyt enää itseruskettavia, mutta aikanaan sotkin ne aina tavalliseen kosteusvoiteeseen ja tuli sellainen sopiva rusketus. Mutta aina ärsytti vain se juttu, kun väri alkaa sitten kuoriutua pois niin ompa kiva... Kyllä oli mukava omata nätti päivetys, kun on tällainen kalkkilaivan kapteeni. Välttelen aurinkoa ja solariumia, ettei saa ihosyöpää ja ei iho vanhene.

Kaisa Merelä

Joo, kosteusvoiteeseen sekottamisella saa kyllä halutun intensiteetin! Mulla auringossa iho alkaa voimaan tosi hyvin! Siis epäpuhtaudet jne katoaa täysin. Mut jos on herkkä iho niin sittenhän se tekee lähinnä hallaa. :/

Jasmin (Ei varmistettu)

Moi! Ei liity tähän postaukseen, mutta tuli mieleen kun sulla on täällä kaikkia ihania terveellisiä reseptejä, niin linkkaan sulle yhden ulkomaisen blogin missä on kaikenlaisia taivaallisen herkullisen näkösiä terveellisempiä leivonnaisia! Ois mahtavaa jos joskus innostuisit kokeilemaan jotain ja jakamaan täällä blogissa ;) http://misskj6.tumblr.com/

Kaisa Merelä

Ihanalta näyttää! Pitää katsoa josko aikaa irtoaisi jonkin kokeiluun :P

annie (Ei varmistettu)

Vähän off topic mutta pakko kysyä että millä ihmeellä saat tukan noin ihanan väriseksi? Käytätkö joitain hopeatuotteita, värjäiletkö?

Kaisa Merelä

Voi, kiitos! Värjätytän tyven aina raidoilla ja sitten käytän silloin tällöin sävyttävää hopeashampoota, jonka hopeavaikutus kestää pari viikkoa! Mut sen kyllä huomaa, jos on unohtanut käyttää hopeatuotteita, alkaa kellertää ja vihertää ja ties mitä! :D

Redcoffee
Changing time

Koska, hyvät biisit eivät ole mun mielestä yksinoikeus, haluan jakaa tämän kappaleen. Kiitos isän, tiedän mikä kappale saa hymyn huulille aamulla. :)
Samael Koskinen- Tänään on hyvä päivä

Kaisa Merelä

Oi, ihana kun jaatte biisejä! Pistin soimaan aamiaisen lomaan. :)

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

Mua jotenkin on aina epäilyttänyt kaikki itseruskettavat, olen niin valkoinen että pelkään muuttuvani ihan hassun väriseksi. Uskaltauduin vuosijuhliin kokeilemaan sitä Doven sävyttävää vartalovoidetta, tosin siinäkin sitä vaaleampaa versiota (josta kaikki sanoo ettei se rusketa ollenkaan) ja siitä tuli aika kiva, hienovarainen päivetys. Olen vaan niin laiska etten jaksa pitää sellaista yllä :D

Kaisa Merelä

Joo, ihan syystä oot varmaan pelännyt. Kokeiltiin nimittäin vitivalkoiseen poikaystävään tätä ja siitä tuli niin hassun näköinen että piti kuoria merisuolalla ja kahvinpuruilla väriä pois :D Mutta ne sävyttävät kosteusvoiteet on kyllä aika matalan kynnyksen ruskettajia! Tosin, mua häiritsee niissä se tunkkainen itseruskettavan tuoksu...

Henna (Ei varmistettu)

Moi! Tuli tässä mieleen, kun edellinen itseruskettava jätti ikävästi väriä valkoisiin vaatteisiin, etenkin urheillessa, niin irtoaako tästä minkä verran vaatteisiin (ja lähteekö pesussa pois)? Ihana ja luonnollinen sävy kyllä näyttäisi tulevan tuosta ruskettavasta! :)

Kaisa Merelä

No siis suosittelen levittämään rusketuksen aamulla ja pitämään tummia ja löysiä vaatteita sinä päivänä. Kokeiltiin tätä nimittäin illalla poikaystävälle ja aamulla oli lakanoihin tarttunut väriä. :D Mutta pesussa lähti! Vaaleat tekstiilit ja itseruskettava ei kyllä oikein sovi yhteen! Ja tämän ruskettavan ohjeissa oli, ettei 12 tuntiin kastelua ja urheilu eli hikoiluhan vähän on kastelua. Lepopäivänä siis! :D

Jyyli
Spice 'n' Shine

Kysymys: miten helvetissä sen saa levitettyä selkään ilman apuvoimia?! :D

Kaisa Merelä

Vastaus: Ei mitenkään! :D sinkut joutuu olee valkoselkäisinä!

Jyyli
Spice 'n' Shine

Ahhahha kiitos rehellisyydestä! :D Näytänpä tämän avokille ja totean, että kai kaikki sitten luulee mua sinkuks.

Kaisa Merelä

Hyvä kiristys ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.