Kuulumisia

Ikuinen kesä. Olenko se vain minä, vai onko muidenkin mielestä kesä tuntunut jo nyt ihan älyttömän pitkältä? Koska toukokuu oli niin lämmin, kesän pituus tuntuu tuplaantuneen. Säätkin ovat olleet aika uskomattomat. Olisiko voinut parempia ilmoja sattua kreisikesälleni?

Juhliminen. Olen pitänyt instastoorissa alkoholin jälkeistä valitusseremoniaa ja terveellisen elämän kaipuuhuutoja. Alkaa tuntua, että nyt vihdoin helpottaa ja juhlia on ehkä vain noin kahdet viikossa, joten ehdin olemaan aina viisi päivää terveellisillä teillä! Säännölliset teenit, täältä tullaan! Mutta ensin aion taltuttaa flunssapöpön, joka sai minusta otteen Portugalissa.

Lukijamiitti. Niin kuulkas, se näyttäisi siltä, että ehdittäisiin tänä kesänä vielä tavata! Ajattelin sellaista sinkkumuijien get-togetheriä, johon kaikki heti paniikissa vastasi, että saako parisuhteessa olevatkin tulla, jos on mieleltään ikisinkku. Kyllähän se niin on, että sinkkuus on mielentila, eli tervetuloa vaan kaikki sivilisäätyyn katsomatta! Tai no, ihan kaikki ei mahdu, mutta ilmottelen päivämääristä ym. sitten, kun saan ne järjestettyä, ja katsotaan, millä ilmoittautumissysteemillä sinne tullaan. Sillä aikaa voitte laittaa toiveita kommenttiboksiin. Saa olla korkealentoisiakin! Mitä haluatte tehdä, nähdä, kuulla, katsoa, syödä ja juoda?

Seurusteleeko Kaisaminni? Ei seurustele. Kaisaminni ei tule seurustelemaan pitkään aikaan, sillä Kaisaminni on sitoutunut sinkkuuteen vähän samalla tavalla, kuin parisuhteeseen sitoudutaan. 

Seuraavien päivien plääni. Vanha ystäväni tulee tänään luokseni Jyväskylästä pariksi päiväksi. Ihanaa! Flunssapöpö tosin iski vähän huonoon saumaan, mutta parantelen täällä inkiväärillä, valkosipulilla, C-vitamiinilla ja sitruunalla toivoen, että päästäisiin keskiviikkona jo vähän ulkoilemaan Hesan yöhön. 

Ihania helteitä kaikille! Nyt imetään kaikki aurinkovoima talteen!

Kuvat: Meri Björn

Kommentit

Mialisa (Ei varmistettu)

Dear Kaisa! Esitän postaustoiveen; mitä tehdä, kun poikaystävän entiset kumppanit "häiritsevät"? Kummittelevat siis minun mielessäni liikaa. Poikaystävälläni on ollut paljon yhden illan juttuja ja lyhyitä suhteita, myös sellaisten naisten kanssa, jotka ovat täysin erityylisiä ihmisiä kuin minä. Tämä ahdistaa ja jopa inhottaa. En ole mustasukkainen poikaystävän naispuoleisista kavereista enkä oikeastaan tätäkään tunnetta luonnehtisi mustasukkaisuudeksi, vaan inhotukseksi. Miten tästä tunteesta pääsisi eroon, miten jättää menneisyys menneisyyteen? :)

Kaisa Merelä

Kiitoksia kovasti postaustoiveesta! Tosi hyvä aihe ja varmasti montaa koskettaa tämä! <3

Malisa (Ei varmistettu)

Ehkä, nainenkaan ei halua seurustella mieshuoran kanssa, sen kummemmin kun mies ei halua seurustella 10-eri miestä pannenn hutsun kanssa?

Se on sitä tasa-arvoa? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

ööh..... Aika ankea tulkinta. Toisen ihmisen, varsinkaan oman kumppaninsa, seksuaalihistoriaa tuskin kukaan mielellään ajattelee mutta aika vanhanaikaista leimata useiden seksikumppaneiden perusteella "mieshuoraksi" tai "hutsuksi". Joillakin enemmän, joillakin vähemmän. Varmaan parisuhteessa pitkään olleilla seksikertoja on kuitenkin enemmän vaikka sinkulla kumppaneita olisikin, hui kamala, KYMMENEN.

Kesäkeiju (Ei varmistettu)

Sama tunne, kesä jatkuu ja jatkuu vaan. Ihanaa! Ehkä siitä on tänä kesänä osannut nauttia antaumuksellisemmin, niin se tuntuu pidemmältä. Hetkistä on tehty arvokkaampia. :)

Olisiko ihan hullu idea miitille nyyttäripiknik? Kaikki toisi jotain juotavaa ja/tai syötävää

Kaisa Merelä

Tosi ihana idea! Katsotaan mitä keksin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisi kiva jos jatkaisit vlogin tekemistä vaikka suhde sambun kanssa päättyikin..

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan maagisia nää Merin ottamat kuvat! Jotenki todella elinvoimaisia ja naisellisia. Ihan sunlaisia!

Samun komppis (Ei varmistettu)

Samuel on rikki :( Anna sille hei jonkun verran ees toivoa, jookos pliis?

Kommentoi