Lauantain fiiliksiä videolla

The Good Morning

Olen fiilaillut viime aikoina vlogeja aika paljon. Videolta tunnelma välittyy niin paljon moniulotteisemmin kuin tekstin muodossa. Tekstillä ja kuvilla on helppo kaunistella asioita ja luoda tiettyä illuusiota, kun taas videoissa on jotain ihanan aitoa.

Liekö sitten videoblogeista inspiroituneena nappasin kameran lauantaina messiin ja aloin spontaanisti kuvaamaan päivää, haha! Puolustaakseni videotani täytyy sanoa että materiaalia oli tarttunut messiin sieltä täältä ja koko päivä oli niin kiireinen että kuvaaminen oli välillä (kokoajan) yhtä multitaskaamista! Älkää siis odottako mitään mageeta vaan vain intopiukeaa meitsiä kokonaiset kaksi ja puoli minuuttia.

En valon puutteen vuoksi voinut roudata kameraa mukaan gaalaan! Siellä keskityttiin sitten huonolaatuisiin selfieihin, jotka ovat nähtävillä Instagramissa. Myöskään se fakta, että olen seurustellut pari vuotta leikkaajan kanssa ei tee minusta pro leikkaajaa. Harmi! :D

Vierailevat tähdet:
Uino ja posse, Steffi, Sandra, sekä gaala-avecini hyvä ystävä Jarno.

Kommentit

Kuu (Ei varmistettu) http://kuukatriina.blogspot.fi

EIKÄ, oot aivan IHANA!!!! Tiiäkkö ku kuvittelee aina bloggaajalle äänen ja eleet ja kaikki ja sä oli JUST SELLANEN mitä olin kuvitellukki. Just niin pirtee ja aurinkoinen, tulipa tästä pirtee fiilis :) mielellään näitä kattois useemminki, hyvö Kaisa !:)

tää kommentti on iha ku miun suusta! oot ihanan hilpee ja herttainen ja ai että miten tykkäsin siun naurusta! :D jee hyvä Kaisa jee! lissää tätä!

Kaisa Merelä
The Good Morning

Ihana kuula hei!! :) :D

Hermanni (Ei varmistettu) https://www.youtube.com/user/HermanniMindrape

:DD Oot selkeesti harjotellu salaa! Tykkäsin autoilukohtauksesta

Liisa (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.blogspot.fi

Hei ihan loistava video! Mä jo "säikähdin", että apua oonko päässyt sun videolle kun olin siinä se yks tyttö, joka just lähti sieltä Inspiration tapahtumasta, kun sä vasta tulit sinne :D kyllä mä sulle siinä sanoin että "moooi" :)
Ja hei, ihan loistava toi loppu, ku vetäset proteiinipatukkaa xD aistin pientä sarkasmia, sitä tupakkakuvaa kohtaan ;DDDD

Erika (Ei varmistettu)

Vähänkö kiva video! Tosi outoa jotenki nähdä sut videolla niinku "oikeana ihmisenä", kun on niin kauan lukenut tätä blogia ja nähnyt vaan kuvia ja lukenut sun juttuja. Oot tosi mukavan ja positiivisen olonen ihminen! :)

nennae (Ei varmistettu)

Miksköhän miul näkyy koko videon aikana pelkkää mustaa :( äänet kyl kuuluu :) aivan mahtava idea kyl! Ja kiva kuulla siun ääntä :)

LOPE

OOT IHANA! Tee lisää videoita ! Ihan huippua :)

vilma.p
Vilma.P

Jeee hyvä Kaisa!!! Nopeaa toimintaa. ;) Ihana nähdä sut taas videolla. :) Multakin tuli tänään video. Kun tuun Suomeen, kehitetään jotain videojuttua yhdessä, niin kun puhuttiin! :D <3

Kaisa Merelä
The Good Morning

Jeeee!! Sutkin! Ihana Vilman keittiössä aka keskellä jotain paratiisia :D Ja todellakin kuvataan ;)

Heli (Ei varmistettu)

En yleensä kommentoi, mutta nyt on kyllä pakko. Oot ihana ja blogisi on aivan huippu! :)

Laura (Ei varmistettu)

Oot ihanan pirteen ja ilosen olonen tossa videolla ja justii sellanen, minkälaisen kuvan ittestäs annat täällä blogissaki. Lisää noita videoita!! :D

Minttu MAMI GO GO (Ei varmistettu)

KAISAAAAAAAAA OOT NIIIIIN IHANAAAAAAA !!!! :D :D :D :D <3 <3 <3 !!!!

Kaisa Merelä
The Good Morning

Kräääks sä oot!! :DD <3

minni (Ei varmistettu)

jep, aivan loistava video! oot niin ihanan aito ja hyvä tyyppi! sulle sopis videobloggaaminen tosi hyvin!!

katsku (Ei varmistettu) http://www.keepongrowing-kk.blogspot.com

Ääk miten söpö video! Jarno on kauheen sulonen, sä oot kans niin pirtee! :) Oli kyl super hauska päivä ja ilta!

Mustikka (Ei varmistettu)

Hei ihan mahtava video! :D Lisää tämmöisiä! Ja nauroin ääneen sille Naurava kulkuri -autokohdallenne Steffin kanssa! Hyvä Kaisa! :D

Pauliina (Ei varmistettu)

Aloin seuraan sun blogia reilu vuos sitte. Aluks tykkäsin ihan sikana symppiksistä postauksista ja kivoista resepteistä. Sit ku tuli tää himofitnessmimmi -vaihe, sain inspiraatioo treeneihin mut jotenki kuva susta muuttu ja ei ehkä hirmu positiiviseen suuntaan. Sit seuraavaks kun tuli se superfoodituhippihifistely -vaihe niin en tykännyt enää ollenkaan ja en hirveästi enää seurannut sun blogia. Kesällä sit eksyin taas tänne - onneksi. Blogista huokui taas se sama meininki ku sillon kun tänne ekaa kertaa löysin. Nyt vielä kaiken kukkuraks tää video! Ihan huikee, lisää tälläsii! :)

Eikä miten ihana video!! Olet Kaisa kyllä ihan huippu - lisää tätä! :))) Ovatko muuten ihan ensimmäiset postauksesi vielä netissä? Yritin Bloglovinin avulla selata vanhoja - siis ihan niitä alkuaikojesi - tekstejä, mutta jostain syystä en saanut postauksia mitenkään auki. Blogisi puolella on hankala selata vanhoja postauksia, kun siellä ei ole minkäänlaista kalenterisysteemiä tai arkistoa... Mitenkä ekoihin postauksiin pääsisi näppärimmin käsiksi? :) Olet mitä mahtavin tyyppi ja teksteihisi on kiva palata aina uudestaan ja uudestaan :))

Laura (Ei varmistettu) http://www.shakeitoff-laura.blogspot.fi

Huippu video, josta välittyy kyllä täysin ton päivän hyvä fiilis! Oli tosi kiva tavata sut:)

soofia (Ei varmistettu)

Huhhuh nainen kun oot kuuma!

Johanna (Ei varmistettu)

IHANA VIDEO :'''D niin pirteä, raikas ja aito!

Aivan ihana!

Lena (Ei varmistettu)

Ihana video ja noi meikit mitkä sulla on kun ootte lähdössä ulos illalla on aivan upeet!

nelly (Ei varmistettu) http://imnotyourboyfriend.blogspot.fi/

jee tälläsiä ehottomasti lisää!! oon helpottunut kun sulla on just sellanen ääni mitä olin jotenki kuvitellutkin, välillä sitä "järkyttyy" kun jotku bloggaajat ei kuulostakaan siltä miltä on päässänsä kuvitellu haha:DDd muutenki vaikutat ihanalta ja oot superkaunis!

Miksu (Ei varmistettu)

Aivan parasta, ihanaa Kaisa! Lisää videoita :)
Olet niin positiivinen ja oikea ilopilleri!

Monica (Ei varmistettu)

Hei
Oli pakko kommentoida tänne et tää blogi on kyl mahtava. Oon nähnyt sut salil nyt muutaman kerran Motivuksel mut en oo viel saanu rohkeutta tulla juttelee, enkä oo halunnu häiritä treenejä :) mut mahtava blogi ja motivus center on paras sali !! :D

arttu (Ei varmistettu) http://aretwoyouhoney.blogspot.com

eikä, oot just niin ihana kun ajattelinkin sun olevan! videot olis ehdottomasti kiva lisä sun blogiin jos innostut tekemään :--) ja liekkiemojeita tolle sun iltaluukille!!!

emma (Ei varmistettu)

Ei vitsi miten huikee video! Oot niin aurinkoinen ja kaunis! Oisko mahollista saada pientä meikkipostausta esim. Tuosta mielettömästä iltalookista?;)

raaraaraa (Ei varmistettu)

Ei vitsi! Aivan mahtava!!! Oot just sellanen kun ajattelin! :) aivan mahtavaa olis tutustua ja viettää aikaa sunlaisen ihmisen kanssa!! <3 Oot samanlainen superpositiivinen ja nauravainen kun mä ! :D :)

venla (Ei varmistettu)

ei vitsi kuin ihana video! oisin voinu kattoo sua viel vaik kui paljon pidempään! :)

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.com

Ihana postaus! Lisää näitä! :)

anna (Ei varmistettu)

Kaisa <33 Ikävä! Soitellaan!

Jenni (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.fi

Ehkä miljoonas samanlainen kommentti, mutta näitä lisää! Liikeessä tapahtuva video on jotenkin jännempää, kuin kameran edessä nökättäminen ja juttelu lukijoille/kuuntelijoille. Tässä videossa sai jännityksellä odottaa, että mikä on seuraava ympäristö ja millaista jengiä seuraavaksi näkyy. Ihana! Ja äänesi oli tummempi kuin kuvittelin. Ja todella ihana nauru!

LST (Ei varmistettu)

Aa huippu sinä! Miss your face xx

Niinu (Ei varmistettu)

Voi ei, oot videolla vielä ihanampi tyyppi ko mitä olin kuvitellu! Saispa edes 10% tuosta energiasta ja positiivisuudesta! :D toivottavasti teet videoita useamminki!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.