Lifted kesätreenit

Hoi helsinkiläiset ja lähiseutujen treenaajat! Mikäli kesä on tehnyt teillekin sellaiset tepposet, ettei kuntosalille meno pahemmin houkuttele, suosittelen lämpimästi mieskolmikko Liftedin ulkona pidettäviä energisiä kesätreenejä! Treenejä pidetään Töölönlahdella pitkin kesää ja uusista treeneistä ilmoitetaan aina Liftedin Facebook-sivuilla.

Treeneissä ei hypitä X-hyppyjä tai tehdä vatsarutistuksia verenmaku suussa, vaan kyseessä on hieman omalaatuinen kehonpainotreeni, jossa käytetään paljon hyväksi luonnollista liikkumista. Siis kaikkea sitä, mitä teimme ennen kuin meistä tuli sivistyneitä homo sapienseja, jotka istuvat päivät töissä ja menevät sen jälkeen salille nostelemaan painavia asioita. Jos diggaat eläimellisestä menosta, oman kehon monipuolisesta käyttämisestä ja rennosta mutta tehokkaasta treenaamisesta, treenit voivat olla sinulle elämyksellinen kokemus.

Liftedin kesätreeneissä löytyy kovallekin salitreenaajalle uutta haastetta, sillä lisko- ja sammakkokävelyt kaivavat taatusti uusia lihaksia esille. Kehon liikkuvuus paranee, voimaa tulee lisää ja rasva palaa. Kaikki siis sivutuotteena, sillä ennen kaikkea treeneissä on hauskaa! Nappaa kamu kainaloon, kymppi taskuun, ja tule kokeilemaan itse!

Omasta mielestäni treeneissä kivointa on käsillä- ja päälläseisonnat ja muut temput, sekä se, kun huomaa oman kehityksensä. Kehitys on nopeasti havaittavissa, sillä liikkeet ovat kehollemme alunperin niin luontaisia. Alkukankeutta voi toki olla havaittavissa, sillä harva nykyään arjessaan tarvitsee muita etenemiskeinoja kuin kävelyä tai juoksua ;) Käy tsekkaamassa lisää Liftedin FB-sivuilta!

Kommentit

Wow, näyttääpä hauskalta :D Täytyy mennä kokeilemaan!

Kaisa Merelä

Jes, toivottavasti törmätään! :D

Namehisa (Ei varmistettu) http://ganbattedesuka.blogspot.fi

Ois kiva tulla! Kehtaako tonne tulla yksinki, vai näyttääkö sit vaan forever alonerilta? :D

Kaisa Merelä

Moikka! Antti vastasikin sulle alempana :) Ehdottomasti siis tervetuloa yksinkin! Paikan päällä et varmasti ole yksin enää :)

Antti, Lifted (Ei varmistettu) http://www.lifted.fi

Hei Namehisa, todellakin uskaltaa ja kehtaa tulla vaikka yksin :) Treeneissä on todella rento meininki ja koitetaan pitää huolta siitä, että jokainen kokee itsensä tervetulleeksi. Varmasti saat myös uusia ystäviä :)

Seuraavat treenit on torstaina 3.7. lisätietoja Facebookissa: https://www.facebook.com/events/650925688324905

Margaret (Ei varmistettu)

Kuulostaa tosi kivalta! Siis 10€? Onko tonne ikärajaa, voiko 14 vuotiaskin tulla?

Kaisa Merelä

Voi tulla kaikenikäiset! :) Kympin maksaapi per kerta. Treeneissä tavataan <3

Mpouta (Ei varmistettu)

Menin eilen sun inspiroimana Liftedin treeneihin, oli tositosi hyvät! Kiitti pojille ja kiitti Kaisalle mainostamisesta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.