Live A Little

Kissa pöydälle. Mitä on tapahtunut ja miksi blogissa on ollut niin hiljaista? Koko kesän olin harmissani siitä, että ennen niin aktiiviset lukijani huitelevat kukkaniityillä ilman rihman kiertämää ja vähät välittävät blogien lukemisesta, sillä no, heillä on kellon ympäri kestävä vapaus. Nyt kun nuoriso on palannut takaisin koulunpenkille ja puhelimen esiinkaivaminen ja blogien maailmaan sujahtaminen oppitunneilla alkaa taas kiinnostaa, täältä päästä ei kuulukaan mitään.

Elokuu. Mitä mehukkainta blogiaikaa. Miksi en vain voinut heti elokuun alussa iskeä kehiin "Viisi vinkkiä kivempaan arkeen!" -postausta?

Valitettavasti mitään dramaattista ei ole tapahtunut. En ole raskaana eikä kukaan lähimmäiseni ole kuollut. Meheviä juoruja ei ole muutenkaan oikeastaan tiedossa. Voisin kertoa teille, mitä on tapahtunut, mikäli itse tietäisin mitä on tapahtunut. Ystäväni sanoi hyvin osuvasti puidessamme tilannettani. "Elämä on hassua." Ja niinhän se on. Aika harvoin kontrolloitavissa.

Välillä on kivaa tehdä jotain muuta. On kivaa maata himassa monta päivää putkeen ja katsoa My Mad Fat Diarya kaikki jaksot kertalaakista. Olla vastaamatta puheluihin ja viesteihin ja leikkiä näkymätöntä. On kivaa nukkua puolille päivin vaikka siitä tuleekin syrjäytynyt olo. On kivaa tehdä drinkkejä kotona iltapäivän iloksi ja on kiva juoda niitä myös vaikkapa Shakerissä (Koko shakes-lista testattu. Daim-Anne on paras). Miksi ihmeessä minun pitääkin tämä kaikki sanoa ääneen, jotta ihmiset ymmärtävät, että on ok tehdä myös niitä asioita, joita terveystyyppien instafeedillä ei näy? Jos elää liian säntillisesti ja kaikki ympärillä ja sosiaalisessa mediassa elävät myös säntillisesti, jossain vaiheessa räjähtää. Tämä on siis niille, jotka miettivät, onko ok harrastaa paheita. Kyllä, se on erittäin ok. Se on inhimillistä.

Olen tänä kesänä saanut kantapään kautta oppia sen, ettei fyysinen hyvinvointi voi koskaan muuttua henkiseksi hyvinvoinniksi. Tällä tarkoitan esimerkiksi sitä, että vaikka kuinka joogaisi joka aamu, joisi viherpirtelöitä, tekisi iltameditaatiot ja ajattelisi kaikesta positiivisesti, ei aina mieli välttämättä olekaan ihan messissä. Toki ihminen on kokonaisuus, ja täten kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta oma kokemukseni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista on sellainen, että kaikki (ihan kaikki!) lähtee henkisen hyvinvoinnin parantamisesta. Kun olemme iloisia ja onnellisia (ja tärkeintä: itsellemme lempeitä), meidän on helpompi tehdä hyviä ratkaisuja liittyen muihin hyvinvoinnin osa-alueisiin, kuten vaikkapa fyysiseen kuntoon tai terveydentilaan. Ja välillä se mieli vaatii tekevän jotain radikaalia (lue:paheita!) vain todistaakseen ettei ole minkään elämäntapauskonnon orja.

Ehkä hieman aiheen vierestä, mutta koska tiedän että blogiani paljon treenaavat ihmiset lukevat, niin myöskään kovaan tikkiin hankkiutuminen ei valitettavasti tuo onnellisuutta. Luin tänään aivan törkeän osuvan Kukka Laakson kirjoituksen "Rakkauden rasvaprosentti". Siinä hän lainaa itseään vuoden takaisesta kirjoituksesta:

"Luksusvartalo edellyttää tiukkaa dieettiä ja säätelyä. Mutta mitä se hyödyttää?

Saako sillä miehen?

Ei.
Sillä menettää sellaisen.
Mies ei jaksa kuunnella 0,01% rasvanaisen juttuja, vaan haluaa verevän, iloisen naisen jonka kanssa voi tehdä juttuja ilman pelkoa ”lihomisesta”.

Saako sillä naisen?
Ei.
Naisia ei yleensä kiinnosta ääribodattu vartalo. Syömishäiriöinen mies ei ole kovin seksikäs.
Harva nainen haluaa riisuuntua 0,01% rasvamiehen edessä, koska pelkää ettei itse kelpaa.

Saako sillä ystäviä?

Ei.
Kukaan ei kutsu sinua minnekään, koska tulet paikalle oman sheikkerin kanssa ja ”kuitenkin vittuilet”, kun muut syövät pizzaa.

Saako sillä rahaa?
Ehkä.
Jos myyt vartaloasi ja hinnoittelet sen oikein, ehkä."

- Kukka Laakso, "My little body."

Kärjistettyä, mutta aika lailla totta. Olen nimittäin ollut se protskushakereitä kantava mimmi joskus. En tuomitse "fitness-elämäntyyliä" millään tavalla, sillä muistan sen suuren motivaation, joka siellä kaiken toiminnan takana oli. Se oli hyvää ja onnellista elämää omalla tavallaan. Kun tietää mitä haluaa, on helppo tehdä valintoja sen mukaan. En oikeastaan tuomitse minkäänlaisia elämäntyylejä, mikäli olen vakuuttunut että tyyppi on aidosti onnellinen.

Koettuani elämän alhaisen rasvaprosentin kropassa voin vain sanoa että been there done that ja jättää asian siihen. Voisin taas treenata ja syödä itseni samaan kuntoon, mutta oikeastaan tällä hetkellä olen onnellisempi juuri näin. Eläen vähän suurpiirteisemmin ja heittäytyen mukaan melkein kaikkeen, mitä mieleen juolahtaa. En pelkää sanoa, että tykkään juhlia ja tykkään syödä hyvin ja samalla olevani hyvinvoinnin lähettiläs. Eikä se juhliminen tietenkään aina edes alkoholia tarvitse sisältää.

Taas hieman aiheen vierestä, mutta tiedättekö, mikä on muuten hauskaa huomata? Oli kroppasi minkälainen tahansa, se ei vaikuta juurikaan siihen, kuinka ihmiset suhtautuvat sinuun. Sen sijaan muiden suhtautuminen sinuun korreloi täysin sen kanssa kuinka itse suhtaudut itseesi. Fakta. Todistettu. Piste. Jauhot suuhun.

Että sellaista kuuluu! Jes, huh! Writer's block selätetty. Koitan päivitellä jatkossa useammin. Vaikka sitten niitä viisi vinkkiä arkeen -juttuja jos ei muuta...

Mutta mitä kuuluu teille? Kaikki hyvin?

Viimeisessä kuvassa koreilevan puolukka-tyrni-drinkin reseptin löydätte muuten täältä!

Kiitos otsikointi-inspiraatiosta uudelle lemppariluomuviinilleni, jota sain pari pulloa testiin. Kävi ilmi, että Live A Little on aina hyvä idea!

Kommentit

Hanni (Ei varmistettu) http://kuinkaihmiseksitullaan.wordpress.com

Oot Kaisa ihana! Samoja mietteitä käynyt itsekin läpi, viime vuonna omiin häihini pääsin "elämäni kuntoon", mutta vaikka fyysisesti nähtiinkin hyvältä, ei henkinen hyvinvointi tullut perässä. Eletään hetkessä ja muistetaan olla oma itsemme välittämättä mistään yhteiskunnan normeista. Me ollaan täydellisiä just näin! <3

Kaisa Merelä

Niin ollaan! :) Kiitti kovasti!

santra (Ei varmistettu)

kiitos. kiitos postauksesta. olen pohtinut juuri noita samoja asioita koko kesän. en kyllä vieläkään ole päässyt minkäänlaiseen lopputulokseen... mutta mukava kuulla että en yksin mieti näitä :)

Kaisa Merelä

Näitä asioita miettii varmaan melkein jokainen :) On kiva, ettei ole mitään absoluuttista totuutta, vaan jokainen voi luoda itse oman totuteensa ja todellisuutensa. Myös hyvinvointiin liittyvissä asioissa :)

Laura (Ei varmistettu)

Ihan loistava teksti! Oon juuri miettiny noita samoja asioita ja tullu siihen tulokseen että oon tyytyväinen itteeni just tämmösenä ku oon, kaikkine vikoineni! Ja oon niin onnellinen nyt :) ja tämä sinun blogi on ihana ku se saa aina paremmalle mielelle! :)

Kaisa Merelä

Kiitos! Ihanaa kuulla, niin varmasti olet! :) Aikamoisen rundin pitää heittää kaikenmaailman uskomuksia kokeillen ennen kuin ei vaan jää muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä itsensä juuri sellaisenaan. Toki itseään (ja kroppaansa) voi aina kehittää mihin suuntaan haluaakaan, mutta kaikki lähtee siitä että rakastaa itseään jo valmiiksi :)

Mimey

Ihanaa kun "palasit". Oon päivystäny joka päivä että millon saa taas lukea!!

Kaisa Merelä

Kiva palata :) Niin se vähän on, että mitä pidempään on kirjoittamatta niin kynnys palata vaan kasvaa ja kasvaa… Koitan nyt pitää säännöllistä tahtia :) Ihana päivystäjä!!

HenriikkaV

Amen for that! Itsekin fitness/hyvinvointi/mikälie-bloggaajana miettinyt samanlaisia asioita ja tää teksti nyt kyllä kolahti ja kovaa!

Kaisa Merelä

Hahah, tykkäsin tosta nimikkeestä :D Musta tuntuu, että mulla on tuo sama nimike, varsinkin toi vika osa siitä! Kiva kuulla :)

Tiia (Ei varmistettu)

Jee kiva postaus, näin sen kuuluu olla :) toivottavasti sulta löytyis jotain kivoja herkkureseptejä kohta taas julkastavaks!

Kaisa Merelä

Saattaa vaikka löytyäkin ;) Kiitos! :)

memmi (Ei varmistettu)

Hahah eikää, just eilen kävit mun mielessä ja pohdiskelin, että mitäköhän Kaisalle kuuluu. Ja oi kyllä, tuon pohdinnan lomassa mun mieleen hiipi juurikin tuo kuva, että sää todennäkösesti oot ollu fiilistelemässä kesää huolettomasti siellä kukkaniityllä kirmaten :-D

Ja itse postauksen aiheesta, niin oi kyllä myös siihen! Elämä on kivaa, kun uskaltaa pitää huolta sekä fyysisestä että henkisestä hyvinvoinnista. Ei oo aina nii justiinsa! Kaikkea kohtuudella. Vaikkakin nyt täytyy myöntää, että itellä saatto ehkä mennä hiukan kohtuudesta yli tuossa kesän aikana, mutta kerrankos sitä! ;D Maistuu tää arki taas kivalta kesän jäljiltä 8)

Kaisa Merelä

Haha, en mä kyllä oikeastaan ole kirmaillut ihan kamalasti tänä kesänä. On ollut tosi paljon mietittävää :)

Ja oon täysin samaa mieltä kanssasi. Ei oo todellakaan niin justiinsa, lähes mikään täällä :)

Erika (Ei varmistettu) http://erikaonnenkupla.blogspot.fi/

Tosi kiva taas lukea sulta tuoretta juttua! Itsekin oon viimeistään tänä kesänä tullut yhä enemmän siihen tulokseen, ettei se ainainen "oikein syöminen", himotreenaaminen, kalorien laskeminen ja herkkujen välttely oikeasti tee onnelliseksi paitsi ehkä hetkellisesti. Tietynlainen kiva kontrollin tunne siitä tulee, kun tietää elävänsä jonkun ns. oikean mallin mukaan, mutta ei siitä välttämättä sen parempaa oloa itselleen kuitenkaan tule.
Itsekin olen herkutellut aika paljon kesän aikana, treenannut vain silloin kun huvittaa, ja lähtenyt ulos syömään, ostanut leffaan karkkia ynnä muuta. Eikä mua kaduta kyllä yhtään, sillä olo on oikeastaan samanlainen kuin keväällä, jolloin pyrin kontrolloimaan syömisiäni aika paljon. Kroppa on ehkä vähän "ei niin kiinteä", mutta mitä sitten. Tuskin kukaan on edes huomannut, eikä ketään edes kiinnosta. Niinkun säkin taisit tokaista.

Kiva teksti, olisi mukavaa jos alkaisit kirjottelemaan taas useamminkin, mutta ei tietysti mitään paineita! :)

Kaisa Merelä

Todella hieno kommentti! Pystyn samaistumaan hyvin! :)

Heidi (Ei varmistettu)

Vau. Pakko sanoa, että oot kyllä älyttömän fiksu tyttö ja sun tekstit kolahtaa joka kerta! Hassua, kun näytetään olevan samalla aaltopituudella ja menevän yhtä matkaa tavoitteesta toiseen: tavoittelin sun kanssa samaan aikaan rasvatonta ja hoikkaa vartaloa, sitten tuli armoton bodauskausi ja nyt oon sitten ihan tietoisesti ottanut rennommin ja ottanut päämääräksi onnellisuuden. Ja nyt pyyhkii paremmin kuin ikinä. Live a little, todellakin. :)

Kaisa Merelä

Haha, hauska sattuma! :D Kuulostaa ihanalta sun päämääräsi. Olkoon se päämäärä meillä kaikilla :)

ra (Ei varmistettu)

Kiva kun kirjoitat taas! :) mukava kuulla kuulumisia!

Kaisa Merelä

Ihana kuulla :)

Hanna (Ei varmistettu)

Wau mikä mahtava tiivistelmä. Ilo lukea ja olla samaa mieltä, kiitos tästä. Alan seuraan.

Kaisa Merelä

Kiitos kovasti :)

Laura (Ei varmistettu)

Ääh susta tulee jotenki mielee Carrie Bradshaw! Ja sulla on ihan paras blogi - sun teksti ei oo sellasta turhanpäivästä jaarittelua vaan oikeesti mietittyä ja kiinnostavaa :-)

Kaisa Merelä

Haha! :D Vau, kiitos. Se jos joku on pyrkimisen arvoinen päämäärä bloggaajana :)

Mari (Ei varmistettu) http://maribeibe.blogspot.fi

Ihana postaus :D "On ihan ok elää normaalisti" :D

Kaisa Merelä

Kyllä! :D Se on näinä päivinä erittäin hyvä oivallus! Saattaa kuulostaa hupsulta mutta tähän on tultu! :D

Mari (Ei varmistettu) http://maribeibe.blogspot.fi

Millon blogis alkaa näkyä ihan tavallisten lihapullien ja vaikka jauhelihakastikkeen reseptejä, kun kaikki on varmaan jo unohtanu ne ja kokkaavat pelkkää raakaruokaa? :D

neljänollaneljä

Mahtava teksti - allekirjoitan erityisesti tuon kohdan omaan itseen suhtautumisen korrelaatiosta muiden suhtautumisen kanssa. Kukapa ei viihtyisi rennon tyypin kanssa joka on sinut itsensä kanssa, shredded or not ;)

Ja Mad Fat Diary on _mahtava_ :D Mä katoin pari viikkoa sitten kaikki jaksot varmaan kolmen päivän bulkissa... Hups.

Kaisa Merelä

Niin totta! :) Ja haha, jep! Mullakin tais mennä se pari kolme päivää. Todella koukuttava ja taitavasti tehty sarja. Jäin jotenkin odottamaan lisää!

Heidi (Ei varmistettu)

Olipa ihana postaus! Tuli tosi hyvä mieli :) Oot niin asian ytimessä et toivon et mahdollisimman moni lukee tän. Kiitos Kaisa ja kivaa syksyn alkua! (:

Kaisa Merelä

Ihanasti sanottu. Kiitos Heidi :) Loisteliasta syksyä sinullekin!

Miia (Ei varmistettu) http://miukunen.blogspot.fi/

En voinut olla nyökyttelemättä itsekseni kun luin tätä tekstiä. Ihan täyttä asiaa! Oon itsekin ihan vähän aikaa sitten oivaltanut, että hyvinvointia on ennen kaikkea positiivisuus itseään ja elämäänsä kohtaan - silloin voi säteillä sitä muillekin. Ja sä säteilet! Oot ihan huippu ja ihailen sua valtavasti! :-)

Kaisa Merelä

Kiitos Miia :) Hienosti olet oivaltanut, se on todellakin tärkeää. Useasti sen oppii vasta monen vastoinkäymisen kautta… :)

Keijusofiia

Siis aivan IHANA postaus! Oon niin samaa mieltä, ai että tuntuu kivalta lukea tällaista järkipuhetta :) mulla vähän sama homma, että taustaani kuuluu se "överiterveellinen" vaihe ja liian alhanen rasvaprosentti. Mut ei oikee elämä oo sellasta :) miksi elää rajoittuneesti ja kieltää itseltään kaikki, kun voi olla oma itsensä ja antaa palaa, sillä tavalla kun saa elämästään niin paljon enemmän irti! Täälläkin huomattu kokemuksen kera :) ja tosta daim-annesta sen verran, että on se kyllä pirun hyvä, munkin suosikki ;)

Kaisa Merelä

Ihana kommentti! :) Ja oon ihan samaa mieltä sun kanssas. Monesti kaikki tärkeimmät jutut oppiikin kantapään kautta, koska ei muuten usko ellei itse kokeile ;) Hahah, go daim-anne! Juotavaa karkkia!

minni (Ei varmistettu)

Taidat olla mulle esikuva. ei kai tässä muuta. kiitos kun oot takasin!

Kaisa Merelä

Voi, kiitos. :') Mahtavaa kuulla!

hmmm (Ei varmistettu)

Kiva taas päästä lukemaan sun hyvänmielenblogia :)

Kaisa Merelä

Kiva kuulla ! :)

Elina (Ei varmistettu) http://blumenwies.blogspot.com/

Ah! Kaisa! Miten osuva postaus omaan elämäntilanteeseen tämä olikaan. Itse kituuttelin viime syksystä lähtien kesän alkuun saakka käyden salilla tunnollisesti melkein jokainen arkipäivä, söin kontrolloidusti, suoritin lukiota hullun tunnollisesti eikä siinä sitten jäänyt pahemmin aikaa edes miettiä jotain muuta tekemistä. Okei, kunto nousi ja lihakset kasvoi ja rasvarosentti tippui mutta henkinen hyvinvointi se vaan tippui tippumistaan kuin lokinkakka taivaalta. Pahinta etten edes itse tajunnut koko asiaa, vaan painoin menemään muka "tosi onnellisena" ja hyvinvoivana.

Kesällä en käynyt salilla, en lenkkeillyt, en stressannut ruuasta vaan herkuttelin ja söin ilman rajoitteita. Ja voi jösses miten ihanalta se tuntuikaan! Kyllä huomas sen, millaiseen suorittamisen oravanpyörään sitä oli joutunut ja kuinka VAIKEAA siitä on päästä pois. Kyllä se koputtelee takaraivossa edelleen jos syö 50g liikaa kanaa tai menee leffaan salin sijasta. For fucking real, ei ole enää tervettä ja onneks itsekin tiedostin sen.

Voin koko ajan paljon paremmin henkisesti kun olen päässyt siitä "PAKKOTEHDÄSITÄJATÄTÄ"- ruljanssista pikkuhiljaa eroon. Alan taas tykkäämään elämästä puspus, kiitos tästä postauksesta, sait minut kirjoittamaan kommentin joka on siinä hävettävän laiska (pitäis muistaa sellaisissa kommentoinko vai enkö-tilanteissa aina sitä, kuinka paljon ilahtuu jos joku jättää omaan postaukseen niitä kommentteja!)

veera (Ei varmistettu)

(voiko näin sanoa, sanompa silti) Olen salaa iloinen että teitä "kohtalon" tovereita on olemassa! itse käynyt samat asiat läpi ja kommentteja/blogiasi lukiessa taakka sydämeltä kevenee hetki hetkeltä! HYVÄ ME, TSEMPATAAN TOINEN TOISIAMME!

Ink (Ei varmistettu)

Rakastuitko Finniin? Mä rakastuin.

Lakkasin joskus lukemasta erään protskusheikkerimimmin blogia, mutta palasin uteliaisuuttani katsomaan mikä nykyään kuuluu. Protskusheikkerimimmi olikin kadonnut, mutta tilalle oli tullut paljon viisautta. Tyttö, blogisi on ihana. Jatka, mitä ikinä teetkin.

milja (Ei varmistettu)

Totta joka sana, tää ois hyvä muistaa näinä aikoina kun fyysinen hyvinvointi on niin in ja kaikkialla tuputetaan näkemyksiä siitä miten hyvin voidaan henkisesti fyysisen hyvinvoinnin kautta... ihminen joka ei koe voivansa henkisesti hyvin terveellisestä elämästä (siis sellaisesta 24/7 terveellisesti-versiosta) huolimatta voi voida vielä huonommin henkisesti kun kaikki ympärillä vannovat elämän olevan ruusuilla tanssimista viherpirtelöiden ansiosta ja tulee paineita. Silloin tarvitaan tällaista suoraa rehellistä puhetta :)

Viivi (Ei varmistettu)

Sun blogis on ihan lemppareita!
Itse pysyin vuoden pienessä rasvaprosentissa ja niin ettei menkatkaan enää tulleet. Se ei todellakaan tuonut mulle lisää kavereita eikä poikaystvää, vaikka olin aiemmin niin kuvitellut. Tosin sillon mulla oli vähemmän oon-ruma-päiviä kuin nyt vähän isompana, mutta kuitenkin normikokosena :D Vaatii kyllä hirmusta kontrollointia syömisten ja liikkumisen kanssa jos haluaa pysyä "luonnollista kokoa" pienempänä, joten ehkä se ei sitten oo niin vakavaa omistaa muutama kilo enemmän :D

Siitä asti kun joskus aikoja sitten kerroit, ettet syö edes ulkomailla ollessasi ravintoloissa vaan syöt hotellihuoneessa omat eväät, olen odottanut tätä postausta. :) Tervettä tervetullutta ajattelua! Mietin silloin, että ei kukaan 18-vuotias (?) voi elää näin, nauttimatta elämän tarjoamista herkuista.. Ääripäässä eläminen ei ikinä tuota hedelmää pidemmän päälle. Mut hyvä teksti, oot fiksu ja näen nyt myös, että aito!

Kaisa Merelä

En ole kyllä koskaan tuollaista sanonut :D Mutta kiitti! :)

Kakadu (Ei varmistettu)

Olen lukenut ihan mielenkiinnolla blogiasi, varsinkin nyt, kun suunta on muuttunut treeni-höpötyksestä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja elämiseen.
Tämän postauksen myötä kuitenkin jotenkin tuli sellainen huvittumis-reaktio, että miten nopeasti voikaan oma kantasi ja lukijoiden kanta muuttua. Ennen blogitekstit olivat täynnä pyöreäpeppu-kuvia salilta, iso haba-juttuja ja kuntosalihypetystä sekä proteiinipatukoita, ja itsekin sanoit olevasi niiin onnellinen, kun lihasmassa on kasvanut. Lukijat myöntelivät,että "that's the way to go", hyvähyvä, salifriikkeys on hyvä juttu.
Nyt taas rivien välistä voi lukea, että oletkin "hylännyt" tuon kehonrakennus-villityksen ja ehkä löysännyt ruokavaliota, ja samat lukijat ovat ihan innoissaan siitäkin.
En halua mitenkään loukata,enkä edes tiedä mihin tällä kommentilla pyrin, mutta ei ehkä kannata hehkuttaa jotain elämäntapaa aivan liikaa, jos kuitenkin se "trendi" menee ohi jossain vaiheessa :)

P.S. luen itsekin mieluummin näitä "löysäily"-postauksia ja raakasuklaajuttuja, kuin heavy lifting-höpinää....
Hyvää syksyä!

Kaisa Merelä

Moikka!

Mitenniin elämäntapoja ei saisi hehkuttaa "liikaa" sen tiedon valossa että se menee kuitenkin ohi jossain vaiheessa? :) Omasta mielestäni elää pitää täysillä joka hetki, vaikka elettäisiinkin jotain ohimenevää vaihetta. Ja loppujen lopuksi kaikkihan elämässä on aika ohimenevää. Näen tuon vähän samalla tavalla, kun seurustelisi nuoressa iässä, mutta ei arvostaisi suhdetta, sillä tuskin se koskaan naimisiin johtaisi. Vähän kärjistetty esimerkki mutta uskon että ymmärsit pointin :D Jokaisesta "vaiheesta" varmasti oppii paljon, ja kuinka koskaan saa tietää onko se vain ohimenevä vaihe vai ihan elämäntapa, jossei sitä uskalla elää täysillä ja aidosti?

Ja siitä salihypetyskaudesta. Kyllä, olin onnellinen, ihan aidosti ja oikeasti :) Enkä ole hylännyt kuntosaliharrastusta vieläkään. Niinhän se on että trendit vaihtuu koko ajan nopeammin ja nopeammin. Tuskin puolen vuoden päästä ihmiset enää hehkuttavat "kokonaisvaltaista hyvinvointia". Silloin on varmaan joku aivan uusi trendi :D

Kun aloitin blogin, mietin, onko mitään järkeä ruveta bloggaajaksi, kun olen niin ailahteleva ja nopeatempoinen tyyppi. Muutun paljon ja usein ja tykkään kokeilla kaikkea uutta. Se on tuonut ehkä suurimmat haasteeni bloggaamiseen juuri sen takia, että lukijat eivät pysy perässä kun puhun itseäni pussiin aina tietyn väliajoin :D Mutta sellainen minä vain olen, ja annan sen itselleni anteeksi. Toivon että ymmärrätte! Voi, kun tietäisitte kaikki "vaiheeni" ennen kuin blogia edes kirjoitin…. :D

Kirjoitin aiheesta, sillä koko ajan ympärilläni näen naisia, jotka eivät osaa rakastaa itseään sellaisena kuin he ovat. Koitan omalla esimerkilläni saada edes jotain hyvää aikaiseksi. Jos näkisin koko ajan ympärilläni naisia, jotka syövät pakastepizzaa kaiket päivät ja eivät liiku laisinkaan, kirjotaisin kuntosali-tsemppaus postauksia ja korostaisin sitä, kuinka terveellinen ruoka saa hyvän olon ja mielen.

Kohtuus siis kaikessa. Oma päämääräni elämässä on löytää jonkin sortin keskitie ja sitä kai yritän täällä blogissakin viljellä. Kirjoittaa molemmille ääripäille - sekä himotreenaajille, että sohvaperunoille ;) On toki monia tapoja elää, mutta tässä blogissa pala omaa elämääni.

Hyvää syksyä sinullekin! :)

heidi (Ei varmistettu)

Sama reaktio itselläni, hieman huvituin :) Mutta niinhän se varsinkin parikymppisenä menee, että fiilikset ja filosofiat muuttuu nopeasti. Se on kokeilemista, kasvamista, elämän oivaltamista. Usein se tarkoittaa sitä, että menee aika täysillä mukaan siihen vaiheeseen, mikä on juuri silloin päällä. Tämäntyyppiset oivallukset tuntuvat, ja ovatkin, tärkeiltä henkisen kasvun paikoilta. Myöhemmin kun oma oleminen ja persoona hieman tasaantuu pidempiaikaisten sitoutumusten (ura ja työ, opiskelu, vakavat parisuhteet, koti, perhe, lapset jne), muutostahti yleensä hidastuu. Tällöin ei keksi elämäänsä enää uudestaan joka kolmas kuukausi. Mutta hyviä juttuja Kaisa, tsemppiä elämän oivalluksiin - Olet fiksu nuori nainen ja sinusta tulee varmasti myös fiksu vanhempi nainen :)

rosasofias
Ensin kahvia.

Ristus, miten hyvin sanottu. Mulla on paha tapa tuntea morkkista juurikin elämän paheista, mitä toisinaan harrastaa enemmän ja toisinaan sit vähemmän. Se on niin tajuttoman turhaa ja sun ajatukset sai mut heräämään! Olen aivan samoilla linjoilla, että ensin pitää löytää henkinen tasapaino, jotta voi tehdä niitä oikeita valintoja sitä fyysistä kuorta varten. Onni ei todella ole se kympin kroppa, vaan se miten itse sisällään tuntee itseään kohtaan - rakkautta, viha vai jotain siltä väliltä. Älä treenaa, koska vihaat omaa kroppaa, vaan treenaa koska rakastat sitä!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.