Maanantain tsemppipuhe

Se tarkoittaa varmaan, että on tulossa aikuiseksi, kun maanantaista muodostuu paras päivä viikosta. Tai sitten se vain meinaa sitä, että kokee arkensa mielekkääksi. Pitäisi varmaan alkaa juhlia maanantaita perjantain sijaan. Kuvitelkaa! Miksi juhlimme viikon loppumista viikon alkamisen sijaan? Huomaatteko sävyeron ja sanattoman viestin? Kuin olisimme onnellisia siitä, että elämä on pian ohi. Selvittiin, huh.

On ne viikonloputkin mukavia. Kuluneena viikonloppuna olimme bloggaajakamun Ainon kanssa harjoittamassa hyvinvointia Helsingin yössä. Henkistä nimenomaan. Eipä ole hetkeen ollut niin hauskaa! Välillä unohtaa käydä baareissa. Sitten muistaa, että pitäisi harrastaa sitä enemmänkin. Onneksi ensi viikonloppuna on taas luvassa hauskanpitoa kurpitsajuhlien merkeissä.

Olen havainnut toiminnassani maanantaille ajoittuvia "fresh start" -rutiineja. Saatan esimerkiksi aloittaa päivän lenkillä, käydä kaupassa isommilla ostoksilla, vaihtaa lakanat, imuroida, järjestellä vaatekappia tai herätä aikaisin ja mennä keskustaan kirjoittamaan. Yritän jotenkin saada itseäni ruotuun, vaikka viikonloppu olisi ollut ihan leppoinen. Samalla tavalla kuin onnistunut aamu vaikuttaa koko päivään, ehkä maanantaikin osittain koko viikon flowhun. Ehkä. Tai sitten synnymme joka päivä uudelleen, kuten buddhalaiset sanovat.

Nyt istun sängyllä nojaten tyynyihin ja juon tällaista rahkajuomaa. Siinä on maitorahkaa, pakastemansikoita ja -mustikoita sekä acai-marjajauhetta ja vettä. Ja kahvia. Tästä lähtee hyvä päivä! Sanokaa minun sanoneen! Jes! Kova viikko! Kaikkien aikojen seitsenpäivänen!

Yksi elämäni agendoista on muuttaa huonon maineen maanantai positiiviseksi koetuksi perjantaiksi. Sekä nuorten että iäkkäämpien keskuudessa. Kuvitelkaa, kuinka tuottavaista jengiä täällä silloin olisi. Aion aloittaa pitämällä maanantaibileet ja tehdä rahkapizzaa illalliseksi.

Palataan pian!

Kommentit

Missy (Ei varmistettu)

Kaisa. Sä olet vaan niin ihana, mun maanantai sai heti positiivisemman käänteen!

Kaisa Merelä

Oi. Kiitos ihana! :) <3

Sari (Ei varmistettu)

KAISA, sä oot aivan mahtava! Ihanaa lukea sun fiilistelyä, kun itse samaistuu niin hyvin. Joka aamu en malttaisi odottaa, että saa nousta uuteen päivää katsomaan, mitä sillä on tarjota. Maanantai mukaanlukien ja mitä mahtavimmalla innolla tietenkin, sillä silloinhan on vielä kaikki ihana edessä!

Keep up the good spirit!
xoxo

Sari (Ei varmistettu)

Tän postauksen ostikko on vaan melko vastakkainen :D http://thegoodmorning.indiedays.com/2014/01/20/shit-its-monday-again/

Nauratti melkeen, mut teksti kylläkin jotakuinkin samaa settiä!

Kaisa Merelä

Tuon postauksen otsikko onkin tehty sarkastisessa mielessä, jos luit itse postauksen! ;)

Kaisa Merelä

Kiitos, Sari! Mahtavaa kuulla :) Silloin elämä on parhaimmillaan, kun aamulla voi olla iloinen siitä että heräsi. Energistä viikkoa!

Anni Maria (Ei varmistettu) http://restrictedfashion.blogspot.fi/

Olen useasti miettinyt tuota samaa. Sitä tuntuu aina odottavan sitä viikonloppua ja viikkojen arkinen osa jää "elämättä". Varsinkin kesällä, kun joka viikonlopuksi on sovittu jokin meno, ei niitä viikkoja osaa arvostaa oikein muuten kuin auringonotto mielessä ja sitten se kesä onkin jo ohi kun elää vaan viikonloput. Päätin jo ajat sitten, että elän täysillä joka päivä eikä ainakaan mun maanantait ole yhtään kamalia, päin vastoin ilo irti jokaisesta arkipäivästä! :) (paitsi jos sataa vettä :( ) ps. mistä tuo sun ihana leopardi jumpsuit on?

Kaisa Merelä

Jes, mahtavaa! :) Se on Gina Tricotista!

Kaisa sie oot uppee! Ei miulla muuta. :)

Kaisa Merelä

No voehan, kiitti! :)

Isse (Ei varmistettu)

EI jumpe sä oot nainen ihana! Upea! Aiheutat iloa tolla sun hymyilyttävällä kuvalla.

Kaisa Merelä

Voi kiitoksia!! :) <3

Johanna (Ei varmistettu)

Kaikki mitä tähänki ihanaan kirjoitukseesi voi vastata on: <3 !!!!!

Kaisa Merelä

:'))) <33 !

Hilla (Ei varmistettu)

Yhdyn kyllä vahvasti edellisiin, oot Kaisa niin uskomattoman ihana persoona! Ja niin kaunis, niin kaunis!!
Voi, mulla ois sulle niin paljon sanottavaa, etten tiedä miten sen kaiken sanoisi. Ja pelkästään siis hyvää ja kaunista sanottavaa. Onneksi sä olet olemassa, ja bloggaat meille! :) Kiitos.

Kaisa Merelä

Mieletön kommentti. Ei tässä oikein voi muuta sanoa kuin ISO kiitos! :) Taidat itse olla aikamoisen uskomattoman ihana persoona <3

Emilia (Ei varmistettu)

Sä osaat kirjottaa niin hyvin että vaikka maanantaita syvästi vihaankin niin sait mut silti vakuuttumaan että maanantait on ihan kivoja päiviä! :-) kiitos jälleen kerran ihanasta postauksesta, sä jos joku osaat piristää päiviä ihanilla postauksilla!

Kaisa Merelä

Kiitos hirmuisesti! :)

Anu (Ei varmistettu) http://lagordaalegria.wordpress.com

Kannatetaan. Mä rupean heti juhlistamaan maanantaita, se totta vie on yksi viikon parhaista päivistä! Kiitos vinkistä. Täällä ollaan missiossa mukana.

Kaisa Merelä

Jes!! Mahtavaa! Missio maanantai :)

memmi (Ei varmistettu)

Mäkin oon vähän sitä mieltä, ettei maanantaissa oo loppujen lopuks mitään vikaa! Tosin, saattanee johtua siitä, että yliopistoelämän alkamisen jälkeen en oo oikein osannu tehdä eroa minkään päivien välille :D Tai siis se, että opiskelu on niin paljon itsestä kiinni eikä kontaktiopetusta oo välttämättä juurikaan, niin jotenkin ne päivät alkaa vaa tuntuu niin sanotusti samalta. Välillä biletän keskellä viikkoa ja opiskelen viikonloppuisin, välillä taas toisin päin. Eli joo, myös maanantai voi olla hyvä päivä!

Kaisa Merelä

Haha, nauti rennoista maanantaista! :)

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.com

Niin samaa mieltä sun kanssa! Maanantai on huikee päivä jos sen ottaa sillä asenteella. Koko viikko aikaa tehdä kaikkia juttuja, niitä "pakollisia" ja vapaaehtoisia! Hyvää viikkoa <3

Kaisa Merelä

Nimenomaan! :) Loisteliasta viikkoa sulle kans <3

snna k (Ei varmistettu) http://neuloojapurkautuu.net

No just näin! Asun Espanjassa ja viime viikon keskiviikko oli kansallinen vapaa. Kysyin työkaverilta torstaina, oliko kivaa. Oli kuulemma, "mutta tuntuu kun ois kaks maanantaita viikossa." Sanoin, että ihan parasta, koska maanantai tuntuu aina uudelta alulta ja KAIKKI on mahdollista maanantaina. Eläköön! :) Sitten se muutti mielensä maanantaista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.