Mämmiä, flunssaa ja PVC-korkkareita

 

Flunssa iski, otti ja jäi. Täällä sitä niiskutellaan ja kärsitään hedarista. Eikö olekin ärsyttävää laittaa elämä pauselle kipeyden takia? Kipeys on ihan oma maailmansa, missä on ihan oudot säännöt ja ainoa mitä siellä voi tehdä, on odottaa ja juoda pahanmakuisia asioita, vaikka mieli tekee kaikkea hyvää.

No, on tämä ihan mukavaakin. Kipeät päiväni kuluvat kuolaten 17,5 cm koron kirkkaanpunaisia PVC-saappaita, katsoen sinkkistä ja odottaen, milloin on taas soveliasta syödä vähän mämmiä. Aluksi korvasin sillä aterioita, mutta huomasin sen pahentavan päänsärkyä, joten nyt olen tehnyt mämmirajoituksen. Kaksi annosta per päivä. Olen myös ehkä vähän koukussa siihen. Tänä aamuna kiihdyin Samuelille jostain asiasta, ja pahoittelin heti perään että sori, en vaan oo kato saanu vielä päivän ekaa mämmiä. Hän nauroi. Olin tosissani.

Voiko mämmiä hamstrata pakkaseen koko vuoden varalle, vai myydäänkö mämmiä jossain kesällä ja syksylläkin? Oletteko muuten maistaneet marjamämmiä? Se on toistaiseksi parasta mämmiä, mitä on olemassa. Niin ja mämmini syön ehdottomasti ilman sokeria ja luomukerman kanssa, kun sitä kuitenkin olisi kaikki heti kysyneet.

Mämmin lisäksi olen parannellut itseäni keitoksella, jossa on inkivääriä, ginsengiä, gojimarjoja ja omenaviinietikkaa ja mehustanut joka aamu. Eiköhän tämä tästä!

Kommentit

Kaisaminni fani (Ei varmistettu)

Mämmi is life!

Kaisa Merelä

Lammi is mäif!

Tiiia (Ei varmistettu)

Mämmiä onneks myydään pakasteena ympäri vuoden! (Rai sitä voi ite pitää aina pakkasessa varmuudeksi, jos ei luota kauppoihin. Oon monesti mm. Alottanut kesälomani mämmikulholla, koska parasta mitä tiedän.

Kaisa Merelä

Kesäloman aloittajaismämmit, kuulostaa par-haal-ta! Ja hei kiitos, hyvä tietää että mämmiä myydään siis ympäri vuoden!

Sapuska (Ei varmistettu)

Täälläkin on yksi mämmifani! Sama juttu, joudun rajoittamaan mämmin kulutustani, muuten sitä menisi ihan liikaa. :D Ja kyllä sitä saa ympäri vuoden, riippuu toki siitä että mistä mämmistä (valmistajasta/merkistä) tykkäät? Itse ostan aina pääsiäisen aikoihin pari rasiaa mämmiä pakkaseen, jotka syön sitten kesällä/syksyllä/talvella/kun iskee himo. :P

Kaisa Merelä

Ihanaa suunnitelmallista mämminkäyttöä! Kysymys kuuluu, miten se mämmi säilyy pääsiäisestä talveen? ;D Vai ehtiikö sen unohtaa kesän aikana?

Minttu-Maaria (Ei varmistettu)

Saako esittää toiveen postausaiheesta? Sun ihonhoitorutineeista ja -tuotteista ois mielenkiintoista kuulla :)

Kaisa Merelä

Tosi hämmentävä sattuma, sillä oon just kirjoittamassa sellaista postausta! :D

Minttu-Maaria (Ei varmistettu)

Jee :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.