Me erottiin

En tiedä kuinka moni tätä on jo aavistellut, vai tuleeko ihan puun takaa, mutta minä ja Samuel ollaan erottu.

Samuel muuttaa tänään meidän yhteisestä kodista pois ja minä jään kissan kanssa kahdestaan katsomaan kimmeltävää merta keittiön ikkunasta. 

Moni varmaan luulee että suhteemme vapaalla luonteella on ollut osansa tässä erossa. Se ei pidä paikkansa. Ensinnäkin emme ole olleet vapaassa suhteessa enää pitkään aikaan. Aloitimme talvella seurustelun. Eipä se sinällään mitään muuttanut. Ainoa muutos oli oikeastaan se, että aloimme kutsua toisiamme tyttö- ja poikaystäviksi. Toisekseen, vaikka olisimme olleet minkä nimisessä suhteessa tahansa, eipä se lopulta olisi vaikuttanut rakkautemme määrään tai eroon johtaviin tekijöihin. Sitä tosin, paljon suhteen "julkisuudella" on ollut vaikutusta lopputulokseen, en osaa sanoa. 

Meidän suhteella oli tosi kaunis alku, mutta se oli täynnä solmuja. Sekä suhteen sisäisiä, että henkilökohtaisia solmuja. Niitä aikamme availtuamme oltiin tosi väsyksissä molemmat.

Olen todellakin sitä mieltä, että ihmiset eroavat ihan liian helposti, ja ei mekään helpolla siinä mielessä periksi annettu, että oikeastaan meillä oli kaikki ainekset ja syyt eroon jo ensimmäisistä tapaamisistamme lähtien. Mutta me emme antaneet periksi, vaikkemme edes tunteneet kunnolla toisiamme, vaan halusimme selvittää solmut. 

Olen tästä kevään myrskystä vielä aika sekaisin siinä mielessä, etten osaa oikein tuntea tai ajatella mitään. Ehkä vain odotan päivää, jolloin saisin nukkua kunnon yöunet ilman, että kissa herättää mouruamalla seitsemältä. Joskus käyn kaappaamassa sen sänkyyn, joskus avaan sille parvekkeen oven, joskus annan sen mouruta. Ja sehän mouruaa. Tuntitolkulla. Silloin laitan peltorit päähän ja koitan nukkua vielä, mutten koskaan saa enää unta.

Koska meidän suhde ei ikinä ole mennyt oikein mihinkään muottiin, ja kaikki sen määritelmät aina vapaasta seurustelusuhteeseen ovat olleet jotenkin sinne päin, nyt erottuamme huomasimme, että itseasiassa myös eroamisessa on jotain vikaa. Ja sen lievemmässä muodossa - tauon pitämisessä - oli siinäkin jotain vikaa. Jotenkin hirmu loogista.

Miten käy Kaisambu-kanavan, kysynette seuraavaksi. Siitä tulee näillä näkymin Kaisaminni-kanava, ja jos joskus uskaltaudun yksin jotain kuvaamaan, ilmestyy video sinne kanavalle.

Niin, ja mitä käy meidän asunnollemme? Toistaiseksi se on minun valtakuntani, mutta eiköhän tämä kaunis asuntokin jouda pian pois. Joku pari saa tästä vielä hyvän kodin.

Kommentit

Juttav (Ei varmistettu)

Voi Kaisa. Voimia toivon sydämestäni! Olen matkaasi blogin kautta seuraillut jo melko pitkään, kun näin tämän postauksesi jokin myös mun sydämen kohdalta siirtyi paikoiltaan :(
Elämä kuitenkin kantaa taas jossain vaiheessa, siihen kannattaa luottaa ja uskoa! Aurinkoa päiviisi.

Kaisa Merelä

Kiitos ihanista sanoista <3

adal (Ei varmistettu)

Vaikka kuinka pahalta tällä hetkellä tuntuu, muista, että teidän suhde on varmasti ollut molemmille todella merkityksellinen. Ainakin ulospäin se on näyttänyt siltä, että olette antaneet toisillenne paljon ja saaneet toisiltanne paljon. Ilmeisesti antamiset ja saamiset ovat loppuneet ja teidän on jatkettava matkaa erillään. Tsemppiä molemmille uuteen tilanteeseen oppimiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Kaisa olet upea!

Kaisa Merelä

Voi kiitos! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Tsemppiä Kaisa. <3 Oot tosi rohkea kun kerrot tästä blogissa ja olitte molemmat tosi ihania kun olitte "somessa" niin avoimia! Uskon että moni sai teidän suhteesta voimia kyseenalaistaa jotain tiettyjä muotteja ja ehkä myös rakastaa ehdottomammin. <3

Kaisa Merelä

Ihana <3 Näin me toivotaan :)

Marini (Ei varmistettu)

Elämä kantaa. Voimia murroksen keskelle!

Kaisa Merelä

Niinhän se tekee, onneksi. Kiitos! 

Tepita
Outlandish

Iso arvostus miten suorasti ja rehellisesti tuot asian esille, varsinkin kun ihan perseestähän tommonen eroominen on :( Mutta hirmusti tsemppiä sinne! 

Kaisa Merelä

Kiitos <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Voimia! Kohta elämä kantaa taas ️

Kaisa Merelä

Näin se tekee. Kiitos!

kiasophie
Sparks by K

Uskon, että jokainen ihminen on elämän varrella merkityksellinen ja te annoitte varmasti toisillenne paljon. Joskus pitää vain jatkaa eri suuntiin. Tsemppiä ja kaikkea hyvää <3 

Kaisa Merelä

Uskon kans! Kiitos <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.