Mikkelin oma joulumaa

Mikkelissä on eräs paikka, jonne on yksinkertaisesti pakko mennä joka vuosi joulun alla - mieluiten vielä ilta-aikaan, kun hämärtyy ja valojen luoma tunnelma on taianomainen.

Kenkävero taitaa olla yksi Mikkelin ylpeyden aiheista, joka muuntautuu talven tullen oikeaksi jouluamaaksi. Kesällä se puolestaan on mitä kaunein kesäpuutarha järven rannalla. Iso käsityöputiikki, leipomomyymälä, ravintola, kahvila ja näyttelytila ovat kaikki ottaneet paikkansa vanhan pappilan ympäristössä. Paikka on oikeastaan kuin pieni kylä, jonka tunnelma on lämmin ja satumainen.

Tässä elvytystä malttamattomille joulun odottajille kuvien välityksellä:

Mikäli Mikkeliin eksytte, käykää ja kokekaa!

Nyt on vuorossa tämän sunnuntain odotetuin juttu. Isänpäivän illallinen! Pöydässä pelkkää priimaa, eli pääosin luomua ja lähiruokaa: isäukon itse metsästämää hirveä, valkosipuliperunoita mökin kasvimaan perunoista, puolukka-leipäjuusto-uuniomena-salaattia ja mitä vielä...

Mahtavaa, lämmintä, rakkaudentäyteistä isänpäivää kaikille!

Kommentit

Ide (Ei varmistettu)

Tää postaus vaatii miljoona sydänsilmä emojia!! Mun on niin päästävä tonne, näyttää aivan ihanan tunnelmalliselta! Ja sitte ku keksis kuka mua haluais täältä oulusta asti tuonne kuskata :DD

Hanna (Ei varmistettu) http://hanna-katriina.blogspot.fi

Mun lapsuudenkesien kohokohta oli retki mökiltä Kenkäveroon!!! Ihana paikka. En oo kyl koskaan käyny joulun alla, täytyy yrittää tänä vuonna keretä. :)

Ana (Ei varmistettu) http://chicwithsmile.com

Kenkävero on ihana joulunaikaan! Tulipas hyvät ja lämpimät fiilikset sun kuvista! Samoin kiva on myös Tertin kartano, käyn yleensä joululomalla Mikkelin ohi ajaessa molemmissa :)

crazycatmom

Oi, miten tunnelmallisia kuvia! Ei ehkä Mikkeliin saakka tule mentyä, mutta onneksi Mäntsälässä on oma jokavuotinen Joulumaa-tapahtuma. :) Ilman sitä joulu ei enää oikein tunnu joululta.

yiup (Ei varmistettu)

Ihanan näköstä!

Voisitko tehä postauksen erilaisist joululahjaideoista?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.