Minä muutan

Hiihh, en ole pystynyt pitää turpaani kiinni Instagramissa tästä asiasta vaikka aluksi ajattelin että nimenomaan kerron ensimmäisenä blogissa asiasta NIMELTÄÄN meitsi muuttaa stadiin! Ja jep, nyt se on varmaa vaikka onhan sitä tässä syksystä asti suunniteltu. Kävin lauantaina katsomassa kämppää, mikä pitäisi olla minun heti maaliskuun alusta. Musta tulee hakaniemeläinen! Sijainti ei olisi voinut tutumpi oikeastaan olla. Siskon kämppä, jossa lusin koko viime kesän (ja kirjoittelen tälläkin hetkellä) on nimittäin 200m päässä! Plus että asuin toissakesän kalliossa, jolloin hakaniemen läpi tuli aina pyöräiltyä kun menin duuniin Kaisaniemeen.

Mun pitäisi ottaa teille joskus screen shot mun lukijoiden maantieteellisestä sijainnista. Näen Google Analyticsin avulla Suomen kartalta kaupungit, joista mun blogia luetaan tälläkin hetkellä. Pieniä plänttejä on kyllä pitkin Suomea (tällä hetkellä näköjään esim. Iisalmesta ja Kokkolasta, terkkuja vaan sinne!), mutta kaikkein läskein läntti on PK-seudun kohdalla. Nopeasti tuosta suoritin pitkän matikan hioneilla aivoillani laskutoimituksen, että tällä hetkellä blogini sivujen katselijoista n. 60% on pakkautunut nimenomaan Helsinkiin. Ei mikään ihme, että mulla on sellainen fiilis kuin olisin kotona, haha!

Kävin muuten toissapäivänä testiajamassa mun tulevan gymin aka Kampin Fressin aka tulevan puolisoni. Meidän tapaaminen oli aika täydellinen, rakastuin heti ensihauiskäännöillä. Korkkasin mestan siis käsitreenillä ja eilen kävin vielä vetämässä jalat että saisin kokonaisvaltaisemman kuvan paikan puitteista. Ja joo, kyllähän tässä aivan in love ollaan, tunnen sen kirjaimellisesti koko kropassa elikkäs paikat on saatu hyvään jumiin. Tänään sitten vain aurinkokävelyjä ja hengailua ja kaikkea kivaa löllöilyä. Ehkä myös raakasuklaan tekoa!

Tuntuu sydäntäraastavalta lähteä illalla takaisin Mikkeliin, mutta onneksi tulen jo ensi perjantaina takaisin tänne viikonlopun viettoon. It's all good. Rentouttavinta sunnuntaita teille jokaiselle! Myös teille pikkuplänteille sinne Rauman ja Lappeenrannan tienoille. Ja Ouluun. Ihanat oululaiset <3 Teillä on toisiks isoin pläntti!

Kuvissa koreilee kaunis aurinkoinen Tokoinranta, meitsi Sheinsidelta saadussa uudessa takissaan, sekä ihanaakin ihanempi big sista. Big love!

Kommentit

Meow (Ei varmistettu)

Tervetuloa Helsinkiin! <3 Ehkäpä suhun on nyt mahis jopa törmätä joskus!

Kaisa Merelä

Hih, kiitos!! :) Sen oon kyllä huomannut että täällä törmää jonkin verran lukijoihin minne ikinä meneekään. Morjesta ihmeessä jos spottaat meitsin!

Venl (Ei varmistettu)

Hih hassua, syntyperäisenä helsinkiläisenä nää jutut kun joku muuttaa helsinkiin on aina mielenkiintosia, miten koti onkin yhtäkkiä jossain ihan muualla missä on kasvanut. Ehkä mä vaan olen vähän mustasukkainen, Helsingistä siis, ihan hullua, kuin stadilaisuudelle olisi jotkut kriteerit. Hölmöä, myönnän :)

Kaisa Merelä

Tottakai Mikkeli tulee aina olemaan mun "kotikoti", mutta se miksi Helsinki tuntuu itselleni niin omalta on ehkä se, että täällä on kaikki mun rakkaat ihmiset, ja olen rampannut tällä useasti kuussa jo pian kolmen vuoden ajan, niin että on päässyt jo muodostumaan tiukka side tähän kaupunkiin :) Tykkään myös enemmän tämän kaupungin ilmapiiristä kuin oman rakkaan kotikyläni!

Kiskis

Onnea ihanasta sijainnista ihanassa kaupungissa. T. Entinen stadin, nykyinen Rauman pläntti :)

P.S. Löysin blogisi vasta syksyllä ja olen onnellinen että blogilomasi jäi vain lyhyeksi inspiraationetsimishetkeksi.

Kaisa Merelä

Oi, kiitos paljon! :) Ihanaa kuulla!

piia (Ei varmistettu)

Mitkä on sun pläänit nyt sitten helsingissä? Meinaatko hakee opiskelemaan helsinkiin, ja vietätkö sielä jo lukulomas ennen kirjotuksiakin?:) eikö sulle jää kauhee ikävä kavereita?:/mut oot ihailtavan rohkee!!

Kaisa Merelä

maaliskuun alussa muutan heti eli juu lukuloma kai sillon vielä on :) :D Nooh, tottakai tulee joitain, mutta ei se saa estää oman elämän aloittamista :)

Laura (Ei varmistettu)

Pakko tulla kommentoimaan et vau, näytät niin jotenki tyylikkäältä naiselta nois kuvissa:) ja onnee helsinkiin, kuulostaa hienolta!

Kaisa Merelä

Hih, kiitos ! :)

Laura (Ei varmistettu)

Onnea muutosta, mahtava juttu! :)

Olet samanikäinen kuin mäkin ja samassa tilanteessa. Siksi mua kiinnostaisi tietää, että vietätkö siis esim. lukulomasi jo Helsingissä? Ja meinaatko hakea jonnekin nyt sitten opiskelemaan kirjoitusten jälkeen? :)

Itsellä haaveissa olisi myös muutto stadiin asap, mutta ongelmaksi muodostuu asuntojen hinnat ja saatavuus.. Jos on liian henk.koht kysymys ei tarvitse vastata, mutta miten rahoitat asumisesi (joka on todella kallista opiskelijalle..)? Käytkö töissä lukion ohella vai miten tuo on mahdollista? :)

Tsemppiä sullekin luku-urakkaan ja vielä kerran onnea muutosta!! :)

Kaisa Merelä

Kiitos! :) Maaliskuun alussa muutan eli juu kaipa sillon vielä lukuloma on..? En oo vielä oikein tsekkaillu noita yksityiskohtia :D Tulevaisuuden suunnitelmista en osaa vielä sanoa mitään. Rahoitan asumiseni bloggaamalla :)

Luminalle (Ei varmistettu)

Avaan suuni nyt koska minua häiritsee eräs asia. Tästä kommentista ei varmasti jää hyvä mieli, mutta tarkoitukseni ei ole yrittää saada sinua muuttamaan blogin sisältöä, sillä vain sinä päätät siitä mitä täällä lukee ja muiden kommentteja siihen ei tarvitse lukea. Olen kuitenkin huomannut että tekstistä ei jää enää samanlaista hyvää fiilistä kuin ennen, siksi halusin tulla kertomaan mielipiteeni, jolla ei ole mitään merkitystä, on vain tarve sanoa se ääneen. Älä välitä. ”En ole pystynyt pitää turpaani kiinni” tai ”joka päivä tuntuu vaan niin helvetin hyvältä”. Miksi puhut nykyään niin rumasti? Tämän lisäksi kursailematon itsensä kehuskelu ja hiukan jo turhankin väritetty kuva itsevarmuudestasi ja uudesta upeasta sinästäsi, ei tunnu tekstin lukijasta, ainakaan minusta kovin ihailtavalta muutokselta. Kun sanot että olet nyt enemmän tasapainossa kuin koskaan, ei se kuulosta kovin realistiselta jos sanot seuraavassa lauseessa treenaamisen menevän kaiken edelle. Älä käsitä tätä väärin. Olen todella onnellinen siitä että olet noin innoissasi reenaamisesta ja siihen liittyvistä asioista, ja muutokset todella kuvistasi välittyy, näytät upealta. Siitä saakin olla innoissaan, mutta pyydän!! Olit maailman IHANIN ja suloisin kun et laittanut niin paljoa meikkiä, olit luonnonkaunis, kuvista paistoi herkkyys joka lisäsi kauneuttasi. Ehkä et pitänyt silloin niin paljoa itsestäsi kuin nyt.. mutta jäin silloin joskus blogiin koukkuun koska ihailin itsevarmuuttasi ja samalla luonnollisuuttasi jo silloin. Ja kun joskus näytit kuvaa bilemeikistäsi, meinasin pudota tuolilta, kun näytit niin hyvältä. Olet kuitenkin kaikkein upein omana itsenäsi, ilman niin kauheaa yrittämistä. Inspiroit minua silloin kun tulin lukijaksi, koska pidit huolta itsestäsi ja terveydestäsi tavalla, johon kuka vain pystyy samaistumaan. Blogi oli sopiva sekoitus reenaamista, terveellistä ruokaa ja elämän pienistä asioista nauttimista, sekä luonnonkauneutta. Silloin tuntui, että se mitä sinäkin teet, on mahdollista saavuttaa itsekin luopumatta herkuista tai elämästä nauttimisesta. Luultavasti teksteihisi voivat samaistua nykyään vain ne, ketkä ovat löytäneet todella kovan treenaamisen salat. Tai en tiedä. Ihailin vain sinua niin paljon ja nyt näyttää siltä että muutut samanlaiseksi massatuotteeksi kun kaikki muutkin. Ainakin kirjoitustyyliltäsi. Kaikki herkkyys, lämmin kahvikuppi aamulla, leivokset tai yö parvekkeella kirjan kanssa, ovat poissa. Tilalla on räiskyvän punaista huulipunaa, mustia vaatteita, ja pelkkiä itsensä esittely –kuvia, salikuvia ja kohtuutonta hehkuttamista näistä asioista kerta toisensa jälkeen. Osaisinpa kirjoittaa kauniimmin nämä asiat ja antaa rakentavaa palautetta, en haluaisi loukata sinua. Olen vain niin surullinen. Anteeksi.

venl (Ei varmistettu)

Mä jäin suu auki tuojottamaan sun kommentiasi. Ehkä ei ole sun asiasi surra toisen ihmisen elämää (johon ei ole mitään syytä). Miksi pitäisi olla missään suhteessa mitään muuta, sulla on oikeus mielipiteeseesi mutta en tajua oikeastaan mitä kommentillasi haet. Jos kaisa ei tunne enää oloaan samanlaiseksi kuin syksyllä miksi pitäisi väkisin vääntää. Kuka sä olet määrittämään, mikä on "aito kaisa". Anteeksipyyntö kommentisi lopussa on irrelevatti, jos todella olet tuota mieltä mitä kommentissasi ilmaisit niin mitä enää nöyristelemään?

Nooh (Ei varmistettu)

No, jokaisella tosiaan on oikeus mielipiteeseensä. Toiset meistä ilmaisevat ne kärkkäästi ja sen enempää miettimättä. Toiset harkitsevat tarkasti miten voisivat ilmaista mielipiteensä loukkaamatta toista. Mielestäni siinä ei ole mitään väärää.

En tiedä luitko hänen kommenttiansa lainkaan? Luminalle ei mielestäni surrut Kaisan elämää, vaan menetettyä fiilistä, jonka hän sai lukiessaan blogia? Eikä hän todellakaan määritelly mitään aitoa Kaisaa :D Totesi vain äänen sen silminnähtävän muutoksen mikä on tapahtunut, minkä me kaikki näemme.

Joskus kevään lopussa löysin ihan sattumalta tämän blogin ja siitä asti tämän on ollut yksi lemppareistani sen erilaisuuden vuoksi. Kaisa oli aivan erilainen kuin muut, sellaisen kuvan minä ainakin sain. Hän oli/on ihailtavan itsevarma, mutta nykyään on tuntunut vähän siltä, että jokin outo muutos on tapahtunut. Jonkinlainen herkkyys puuttuu? En tiedä onko se oikea sana... Liekö sitten ikä, bloggaus isommalle yleisölle, itsensä etsintä, elämänmuutokset yms. syynä, en minä tiedä. Jokainen meistä kokee erilaisia vaiheita elämässään. Toiset ovat pysyvämpiä kuin toiset, aika sen näyttää. :)

Kaikkea hyvää Kaisalle muuttoon ja uusiin ympyröihin stadissa ;)

Maana (Ei varmistettu)

Mun mielestä taas oon jotenkin rakastunut tähän blogiin sen jälkeen kun Kaisa "muuttui". Nyt ihailen häntä kovasti ja blogi inspiroi tosi paljon, kun taas ennen oli mun mielestä vähän sellainen massatyttö, joka ei erottunut muista bloggaajista mitenkään(paitsi reseptit, nam). Nyt mietin, että Kaisa on omalaatuinen(swag :D) tyyppi, jolla on jotain erityistä itsessään.Olen ihaillut Instagramkuvia,että vitsi miten upea tyttö. Ja kirjoituksista sen verran, että nykyään tykkään tavasta jolla Kaisa kirjoittaa. Mielestäniei ole järkevää tulla kertomaan, että kaipaat entistä Kaisaa ja et enää tykkää blogista. Kaisa on miettinyt asiat läpi ja haluaa kirjoittaa juuri näin ja olla juuri sellainen kun nyt on. Ihmiset muuttuu, you just gotta deal with it. Keep going Kaisa! :)

Inkeri (Ei varmistettu)

Minä ymmärrän Luminallen kommentin pointin. Olen itse nimittäin tuntenut samaa kaipuuta.Minäkin jäin tähän blogiin koukkuun juuri sen persoonallisuuden vuoksi. Juuri kaiken sen vuoksi,mitä Luminalle kommentissaan kuvaili. Ja olen tuntenut vähän samaa pettymystä siitä,että jotenkin se fiilis katosi ja blogista tuli enemmän sellainen fitblogi,mitä niin moni muukin tänä päivänä on. Mutta ymmärrän todellakin myös sen,että elämä muuttuu ja tulee uudet tuulet ja uudet jutut. Täytyy vain sitten etsiä uusia blogeja, joista voisi löytää sitä erilaista fiilistä. Ja pääasia on se,että blogi on pitäjänsä näköinen ja ajantasalla!Vain muutos on pysyvää,eikös niin:) Tsemppiä ja iloa Kaisalle muuttoon ja uusiin seikkailuihin!!:-)

dinz (Ei varmistettu)

luminalle tiivisti juuri kaiken sen mitä olen ajatellut jo kauan. Ennen kaisa oli nätti ja herkkä, nykyään hän tuntuu oikeen kerjäävän kehuja ulkonäöstää, ts. pissa noussut päähän.

Luminalle (Ei varmistettu)

Miksi aina ilkeäntuntuisilla kommenteilla tai kommenteilla ylipäätään pitäisi hakea jotain? Tietääkseni tämä on julkinen blogi, josta voi kertoa mielipiteensä. Tietääkseni myös en ole tullut suremaan tänne kenenkään elämää. Olenko vaatinut että pitäisi väkisin jotain vääntää, kun sanoin etten hae mitään, kommentillani ei ole mitään merkitystä, oli vain tarve sanoa se ääneen?
Tähän tuohtuneeseen kirjoitukseesi oli pakko vastata, koska reagoit juuri niillä tavoilla joista yritin oikein rautalangasta vääntää, että TÄMÄ EI SITTEN TARKOITA SITÄ ETTÄ BLOGIA TARVITSISI MUUTTAA. :) Ilmeisesti en ilmaissut siltikään asiaani tarpeeksi selkeästi.

Luminalle (Ei varmistettu)

Ihmeellistä että lukijoiden seasta löytyi muutama ihminen joka ymmärsi pointtini. En tiedä ymmärsitkö sinä Kaisa, kun en mitään vastannut. No, olen kyllä tottunut siihen että valtavirta suhtautuu tapaani ilmaista asioita ei-niin-positiivisesti. Minkä kyllä ymmärrän, itsekin varmasti loukkaantuisin. Kuitenkin vaikka en osaa kaunistella, ei tarkoitus ollut loukata ketään, varsinkaan Kaisaa. Oli tarve sanoa vain oma henk. koht. mielipide ääneen, enkä osaa määritellä miksi. Mutta niinkuin Kaisalle jo edellisessä viestissäni sanoinkin, älä välitä. Et varmasti välitäkään ja hyvä niin. Tämä on sinun blogi, sinun elämä, sinun teksti, sinun mielipiteet, ajatukset ja intohimot. Ja se jos joku jää kaipaamaan jotain mitä aiemmin oli, on hänen oma ongelmansa :) kuten tämä nyt minun. En aio lopettaa blogisi lukemista koska ei tämä huono blogi ole. Päinvastoin. Kenties löydän inspiraatiota omaan ruokavalioon ja reeneihin jossain vaiheessa. Mutta niinkuin joku muu lukija sanoi, täytyy etsiä lisäksi eri asioihin inspiraatiota muualta, kun täältä se kaipaamani sävy/tunne on puuttunut muutoksen jälkeen.

Embbu (Ei varmistettu)

Terveiset Lappeenrannan pikkupläntiltä;)! Kiitos ihanasta blogista (eksyin tänne jotenkin Natan instagramin kautta ?). Tsemppiä kirjotuksiin ja treeni-intoa!!

Kaisa Merelä

Vuhuuu, kiitos!! :)

Nelli (Ei varmistettu)

Oi vähän kiva juttu!! Onnea uuteen asuntoon<3 T.Rauman pläntin suunnalta asusteleva tyttö

Kaisa Merelä

Hihi kiitos paljon, terkkuja ja haleja Raumaan! :)

Maikki (Ei varmistettu) http://sakurasousuke.blogspot.fi/

Hii terkkuja täältä Oulusta!! Sun postauksia on aina niin hauska lukea! Kirjotat tosi mielenkiintoisesti ja hauskasti :3

Kaisa Merelä

Kiitos paljon! :) Terkkuja ouluun takaisin <3

Inkeri (Ei varmistettu)

Piti vielä sanomani,että peukkuja ehdottomasti esimerkillisyydestä,kuinka tehdä unelmista totta!Ja siitä,ettet pelkää näyttää itsevarmuuttasi.Kuten sanoit,Suomessa se tuntuu olevan kiellettyä,samoin kuin se,että on onnellinen ja menee hyvin!Sinun positiivista ja eteenpäin vievää energiaa ja fiilistä todella tarvitaan tässä maassa!Go for it girl ja kaikkea hyvää sulle! :-)

Linda (Ei varmistettu)

Hakaniemi on ihana - etenkin keväisi, kun tuntuu että auringon ensimmäiset säteet lankeavat juuri pitkänsillan kupeeseen ja torin ympäristö alkaa heräilemään eloon! Itsellä on juuri asunnon etsintä Hakaniemen, Krunikan, Kallion seudulta :)

Paljon onnea uuteen kotiin ja tsemppiä abikevääseen; nauti vielä viimeisistä lukiohetkistä täysillä ja sitten kohti seuraavia unelmia :) Ja ihanaa, että palasit bloggailemaan tauon jälkeen, jännittävää nähä mihin suuntaan blogi lähtee.

Enni (Ei varmistettu)

oot jotenkin kauheen tätimäinen nykyisin :-D ei välttämättä pahalla

Kaisa Merelä

Haha aww :D

Noora (Ei varmistettu) http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

Sun tulevalta salilta onkin hyvä lähteä omaan kotiin Punnitse&Säästä ja Ruohonjuuren kautta. Muistaakseni Ruohonjuuressa saisi muuten tiistaisin 10% alennusta... ;)
Ehkäpä me törmäillään jatkossa kun pyörin nyt kandikeväänä aika tiuhaan stadin puolella :)

CH (Ei varmistettu)

Toivon että olisin jo noin nuorena pystynyt ottamaan ohjat omassa elämässäni.. Good on you Kaisa! :) btw, haters gonna hate..

Maikku (Ei varmistettu)

Ihanaihanaihana blogi! <3 T. lukija Jenkeista :)

Emma (Ei varmistettu)

Mahtavaa, tervetuloa stadiin!
Pakko kyllä mainita, että hakaniemeläinen ei taida olla oikein. Muutat ilmeisesti Kallion kaupunginosaan ja siitä sitten tarkemmin jollekin osa-alueelle: linjat, siltasaari, torkkelinmäki. Hakaniemi sijaitsee siltasaaren osa-alueella, mutta se ei ole yksinään virallinen osa-alue. ;)

Kaisa Merelä

heh kaikki varmaan kuitenkin tajusi minne päin muutan...

Kommentoi