Minulla on vain aikaa

Tiedättekö miltä tuntuu kaivella piilaria silmästä aamuyöllä ja tajuta minuutin kuluttua, ettei siellä olekaan piilaria. Että on sörkkinyt ja hinkuttanut ruskeaa värikalvoaan ihan vain huvin vuoksi vessan peilin edessä.

Niin minulle nimittäin kävi lauantaina GreenStreetin kurpitsajuhlien jälkeen. Ellei linssi ole kääntynyt jonnekin silmän taakse ja löytänyt tietään aivoihin, se on tippunut akselille Kalevankatu-nimeltä mainitsematon yökerho-Siltasaarenkatu. En tiennyt että näin voi edes käydä. Kuvitelkaa sitä pikku linssiä, ja sen sijaintia tällä hetkellä. Voi raasua!

Tänä aamuna sitten häntä koipien välissä Keopsille kertomaan tapahtuneesta. Nyt on uusi linssi kehissä. Tosin, sörkkimisestä johtuen silmän täytyy antaa levätä hetki linssittä, eli viettää pari päivää 240p näöllä teräväpiirron sijaan (mä olen niiiin youtubeentunut...). Keops on kyllä Helsingin tyylikkäin optiikka ja sinne on aina mukava mennä.

Olen aloittanut puoliksi vapaaehtoisesti ja puoliksi haluamattani elämässä vähän rauhallisemman ja melankolisemman vaiheen, joka tarkoittaa teille sekä hyviä että huonoja uutisia. Huonot uutiset ovat, että elämäni on tällä hetkellä aika epämielenkiintoista. Kun ei ole suunnitteilla mitään suurta projektia, postausten aiheet vaihtelevat koiran ulkoiluttamisesta piilolinssin katoamiseen.

Hyvät uutiset (pakollinen positiivinen puoli, jota olen yrittänyt kaivella viime päivinä, ja joka vihdoin löytyi) ovat, että kun minulla ei oikeastaan muuta ole kuin aikaa, niin käytetään se nyt edes jonkun hyödyksi! Siispä, mitä te haluaisitte lukea? Minulla on paljon juttuja, tarinoita, mielipiteitä, hupsuja tapahtumia ja juoruja, mutta tiedättekö muruset, välillä tuntuu, että höpöttelen niitä täällä monologin tavoin. Niin, onhan blogipostaus monologi, mutta olisi kiva saada feedbackia! Sitä olen kaivannut! Sitä kirjoittamisen tuomaa intoa, kun postauksista tykätään ja omalla duunilla tuntuu olevan jokin tarkoitus.

Jotta teidän ei tarvitse lukea enää everyday struggle -novelleja, niin olkaa hyvä ja esittäkää hullujakin ideoita. Täältä pesee. I'm all yours. Haluaisitteko muuten, että tavattaisiin jossain vaikka kahvin ja keskustelun merkeissä? Hoitelen mielelläni myös miittejä.

Olette nyt ja aina olleet minulle hyvin tärkeitä. Just so you know :)

Kommentit

jennianneli

Rakastan sun positiivista ja energistä asennetta.
Mun mielestä on ihanaa lukea kahvitauolla (etenkin maanantaisin) sun postauksia. Niistä tulee jotenkin rennompi olo ja se oma työstressikin vähäsen lievenee. Mun mielestä ois kivaa, jos kehittelisit ens vuodelle jonkun positiivisen haasteen, jossa ois joka kuukaudelle vaikka oma aihe, johon keskittyä. Saisi muutettua pikkuhiljaa omaa asennetta ja vuoden päästä olis varmasti ihan mahtava fiilis! Ennen mulla pyöri mielessä viikon alussa netin maanantai-kuvat, jossa hukutaan paperikasoihin ym. negatiivista, mutta nykyään ajattelen sitä sun blogikirjoitusta maanantaista ja positiivisemmasta asenteesta siihen.

Myös jotkut pikkujoulu-/jouluruoka vinkit kiinnostaa, jos sulla on jotain ei niin perinteisä kokeilemisen arvoista :)

Kaisa Merelä

AAAA ihanaa että joku sanoo sanan joulu lokakuussa!! :') Kiitti vinkeistä ja kehuista. Mennään tuolla linjalla. Positiivisuutta, projekteja ja haasteita. Kuulostaa hyvältä :) Toive laitettu korvan taakse!

sussu (Ei varmistettu)

Mulla meni kerran piilari rikki silmässä

Kaisa Merelä

Hui, apua. Sattuko se?

IirisS (Ei varmistettu)

Piilari meni juuri pari päivää sitten rikki silmään, eihän se mukavaa ollut yrittää kaivaa läpinäkyvää pientä palasta jostain silmän takaosasta :---D

Kaisa Merelä

Vaarallisia nuo :D

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Oli tosi kiva kuulla siitä, kun kerroit että hoitajat osasivat jeestata sua silloin kun apua tarvittiin, ja että arvostat meitä hoitsuja. Jotain siihen liittyvää olisi huippua lukea, ja uskon että muutkin alan ihmiset diggailisivat moisesta jutusta. Mitäs sanot?

Kaisa Merelä

Voi, ihana hoitaja <3 Pistipä iloiseksi kommenttisi :) Kiitos ideasta!!

sisä-suomalainen työn orja :) (Ei varmistettu)

En kyllästy lukemaan ruokapäiväkirjoja (ihan perusjutuistakin), matkakertomuksia (lähde taas Tallinnaan tai vaikka Tukholmaan, Eurooppaan, mihin tahansa), shoppailujuttuja (viikon kaupat, myös ruoka-), Helsinki-vinkkejä kaikenlaisille kohderyhmille.

Kaisa Merelä

Kiitos mielipiteestä ja toiveista, hyvä tietää :) Heh, ja hyvä syy lähteä reissuun ;D

Jenni (Ei varmistettu)

Olisi kiva jos tekisit postauksen jossa kertoisit eri stevioista. Mikä niistä on terveellisin vaihtoehto, mitä ite käytät eniten jne..

Kaisa Merelä

Jees, makeutusaineet ylipäätään olisi aika hyvä postausaihe. Kiittti! :)

iirisk (Ei varmistettu)

Näin syksyn tullen kaipailisin lisää vinkkejä, miten syödä terveellisesti ja tasapainoisesti hektisen opiskeluarjen keskellä. Vinkit ylppärieväisiin olivat huikeita, ja niitä on todellakin sovellettu! Kiitos niistä :)
Nyt lokakuun aikana mukaan iskee lisäpulma: lihaton lokakuu (tai omassa tapauksessa lihaton jokakuu...) - olisi kiva jos tähän ottaisit kantaa

ja ehkä jotain vinkkejä laiskoille köyhille opiskelijoille, miten syödä paremmin (ja helpommin!) kasvisruokaa :) tässä itsellä on agenda oma lehmä ojassa, eli lakto-vegenä yritän selvitä opiskelijabudjetilla raahaamalla iänikuisia porkkanoita ja fetasalaattia kouluun - olisko muuta helppoa vaihtoehtoa? Itsellä on mielikuvitus vähän vähissä tän suhteen, ja neidiltä tunnetusti löytyy ruoan suhteen freesejä ideoita ;)

eli pitkän sepustuksen jälkeen: vinkkejä köyhäilevään lunch box -laktovege ruokavalioon jos olis mahdollista niin ISO KIITOS :) blogisi on ihana ja ainoa suomiblogi jota ulkomaille muuton jälkeen olen jäänyt seuraamaan! Olet mahtava ja valoisa persoona, keep up the good work <3 ihanaa syksyä sulle!

juju (Ei varmistettu)

Täällä yksi "huono lukija", joka ei ilmaise työllesi mitään kiitosta vaikka blogisi lukeminen luo aivan erilaisen - ja hyvän, jollain tapaa itsevarman - olon kuin muiden blogien selailu. Lupaan joku kerta rakentaa ajan kanssa kunnollisen kommentin, jossa kehunkin sitten ainakin upeaa kirjoitustyyliäsi, tyylitajuasi sekä asennettasi, mutta nyt tyydyn toteamaan, että mahdollisimman paljon "juttuja, tarinoita, mielipiteitä, hupsuja tapahtumia ja juoruja" tulemaan! Pohdintojasi ja ajatuksiasi on ihan mahtavaa lukea! <3

Kata (Ei varmistettu)

Mä luen sun jokaisen postauksen. Pitkään aikaan en ole oikein tiennyt että tykkäänkö vai enko tykkää. Ennen siis tykkäsin. Paljon. Sit tuli vaihe kun en tykänny. Nyt ehkä taas tykkään. Ainaki tän postauksen jälkeen. Jalat maan pinnalla ja lukijoita arvostaen, i like it.

Itse kun blogia kirjoitan, on tosi vaikea löytää sitä kultaista keskitietä tai punaista lankaa mitä seurata blogin kanssa. Vaikea vetää rajaa kuinka syvästi kertoo omista asioista, lapsista, miehestä, kaikesta. Oon aika ulalla oman blogini suhteen. Luenpa siis teidän muiden menestyneiden blogeja ja etsin omaa tietäni..

Jatka sä omaa linjaasi!

Ps. Merihaan betonihelvetti on kiva paikka asua siihen asti kun tulee lapset ja perhe mukaan kuvoihin. Monet hurjan hauskat sinkkuajan muistot sieltä huudeilta <3

Johanna (Ei varmistettu)

Yleensä kaikki postauksesi laittavat hymyn huulille! Ihanaa on kun silloin tällöin ilmestyy herkullisia ruokareseptejä ja vinkkejä ja joskus kun blogisi napauttaa esille, on sinne ilmestynyt diipimpää matskua mikä on sinun kirjoittamanasi ihan loistavaa! Kaikkia juttuja vaan kehiin! Myös hassut sattumukset ja "juorut" ilahduttavat - blogisi on niin monipuolinen ja AITO. Siksi ei kauheesti kannata miettiä mitä kirjottaa, vaan kirjottaa siitä, mistä tulee kirjoitettavaa ja mikä on juuri sitä SINUA. Kyllä me lukijat niistä jokatapauksessa tykätään :'')
JA JOO, MIITTINKEJÄ. Olis ihan loistavaa päästä höpöttelemään! Mäkin kun kerrankin voisin sellaisiin osallistuakin, kun oon muuttanut pääkaupunkiseudulle! :) hih! Mite ois nyyttärit? :--))) tai yhteinen sporttilenkki porukassa jutellen?

veera (Ei varmistettu)

Jotain liittyen pimeniviin iltoihin ja orastavaan talveen!! Kaisa testaa postaukset ovat myös kivoja sekä (tottakai) ruoka aiheiset postaukset:) + ideoita pyydetään ja niitähän pesee; helsingin ruokapaikkoja, päivä kaisan matkassa, symppis kahviloita, kreisejä kokeilu ideoita... Kirjottaisitpa vaikka nistä piilareista niin lukijat ovat innossaain, you have my word :D

timsu (Ei varmistettu)

Heii en tiennykkää et sullaki on piilarit! Mulla useesti tippunu silmäst ja kerra rikkoutu silmäs. Mut joo ois tosi kivaa saada joku postaus missä esim. kokeilisit jotain ihan uutta ja erilaista lajia. Myös sun kokkausvideot olivat freshejä! Mutta siis vieläkin yhtä innokkaasti luen sun blogii jja nykyset postaukset tosi hyviin! Reseptei ootellessa;)

Siri (Ei varmistettu)

Apua kun herätti pahoja piilarimuistoja tuo sun tarinas! Siis mulla kävi juurikin niin että piilari meni silmän taakse?! Se kiersi koko silmän ja tuli tuosta sisänurkasta "pienen" kaivamisen jälkeen ulos :S

Sattui aivan uskomattoman paljon!

Toivottavasti sun piilaris on tosissaan vaan pudonnut, niin oudolta kuin se tuntuukin että niinkin voi käydä :D
Kenenkään en sois kokevan sitä tuskaa kun piilari kiertää silmän takaa ja tulee ulos..

Kaisa Merelä

Kääk! Hyvä pelottelukommentti :D Mahto olla vaivalloista. Vaarallisia nuo pienet läpyskät joita ihmiset silmiin laittavat! :D

memmi (Ei varmistettu)

Tiedänpä hyvinkin tuon tunteen. Piilareiden kanssa on sattunut jos jonkinmoisia kommelluksia, etenkin kun on sattunut olemaa pikkuisessa hiprakassa aamuyöllä. Inhottavin tunne on kyllä kuitenkin ehkä se, kun se piilari liukuu jonnekin mihin se ei todellakaan kuulu. Ja siinä humalassahan se ei sieltä yläluomen alta ihan helpolla meinaa tulla ulos.. :D No, siitä on kyllä aikaa, kun oon viimeks joutunu taistelemaan piilaireiden kanssa. Ongelma nimittäin ratkes siinä vaiheessa, kun vaihdoin kertakäyttöisistä kuukauden putkeen pidettäviin, ei tarvi niin usein räpeltää niiden kanssa :D

Jostain syystä mulle ei kyllä tuu nyt mielee mitää huiseja ideoita postauksille, hmm. No, ois ehkä kiva kuulla sun nykysistä liikuntatottumuksista, et millane liikunta maistuu ja missä määrin. Nyt täytyy myöntää, et en oo iha varma, ootko jopa kirjotellu tästä aiheesta viime aikoina.. Kauhee kun oon huono lukija, hahah :-D

Kaisa Merelä

Haha, en usko että on olemassa käsitettä "huono lukija" ;D En ole kirjoitellut aiheesta ainakaan ihan suoranaisesti. Tosin, nyt uusin postaus vähän valoittaa sitä. Kiva että siellä on toinen piilariräpläilijä. Kaikista helpoiten pääsisi varmaan jos kävisi leikkauttamassa silmät hyvänäköisiksi!

meikä (Ei varmistettu)

Joo tavataan!! Järjestä taas joku blogimiitti, treenihetki, kokkaushetki, kahvittelu tai leffailta, miksei cocktailkutsut! Täällä olisi ainakin yksi innokas vieras heti valmiina, vaikka auttamaan järjestelyissäkin :D olen varma että piristäisi monen lukijan syksyä! Ja joulujuttuja kehiin än yy tee nytheti!!

Kaisa Merelä

Jes! :D Mahtavaa! Täytyy kehitellä jotain... :)

Henna (Ei varmistettu)

Moii!
Jatka ruokajuttujen tekoo ja näitä sun perusjuttuja.
Nyt kun syksy tulee ja illat kylmenee ja pimenee ja alkaa haaveilla sellaisesta lämpöisästä kainalosta sinkkuiltoihin seuraks niin voisit kertoa jotakin neuvoja tai elämänohjeita tai jotakin omia näkemyksiäs sinkkuuteen ja jotenki et missä tapais hurmureita tai öööö mitä odotat parisuhteelta ja millanen on sun mielestä tervettä parisuhtees mikä ei ja kaikkee tällasta! :D en itekään tiedä mitä haluaisin mut sun näkemyksiä parisuhteista, ihmissuhteista ymv. Tällainen söpö mut ujo tyttö haluu kuulla tollasen söpön mut tosi ulospäinsuuntautuneen näkemyksii kokemuksii vinkkei miten pärjätä pimeän vuodenajan yli sinkkuna taiiiii miten löytää pimeydestä itselle seuraa :D ei siinä, mä nautin sinkkuudesta mut en oo semmonen joka vois lähtee friends with benefits-juttuun tai halikaveruuteen koska oon herkkä ja tunteikas as all the gals ja silti haluun jonkun kenen kainaloon käpertyä! Millaista on siis sun sinkkuelämäs? Jos siis olet single gal niinkuin moni meistä :D

Kaisa Merelä

Mahtava kommentti. Kirjoitellaan tästä pian! :D

Hanna (Ei varmistettu) http://paljettivallankumous.blogspot.com

Mä oon kauheesti odottanut sitä vegaaniviikkoa. Eli jos oot vielä kiinnostunut kokeilemaan, niin lukisin siitä mielelläni. :)

Kaisa Merelä

Heh juu, se :D VIELÄ SEN TOTEUTAN!

Nelli (Ei varmistettu)

En ole pitkään aikaan kommentoinut mitään, mutta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni! Olen tykännyt jokaikisestä postauksestasi, koska olet vaan niin huippu. Vinkkejä helpoista terveellisistä herkuista ja postaus siitä, miten sun keho on reagoinut sun terveelliseen kokkailuun yms:-)

Kaisa Merelä

Ihana. Kiitos :) :)

helena (Ei varmistettu)

Täällä ollaan! :D

Nelli (Ei varmistettu)

Ois tosi kiinnostavaa ja kannustavaa kuulla sun kehityksen vaiheista! Ku joskushan sä vissiin laskit kaloreita tarkasti ja halusit pitää painos alhaisena, mutta sitte jätit sen touhun ja aloit syömään kunnolla, nii miten tähän on päädytty, jotain siitä ois hullun kiva kuulla :)

Kaisa Merelä

Joo, kiitos vinkistä! :)

Nellii (Ei varmistettu)

Nii ja sit kysymys, millon arvot iloveme messuliput? :)

Kaisa Merelä

Tänään! :)

viipotin (Ei varmistettu)

Sun kaikkea tekstiä on ihana lukea mutta olis ihan mahtavaa lukea jotain venytyspostausta jossa näyttäisit sun basic venytykset (jos sä ees venyttelet :D) ja kertoisit jotain vinkkejä siihen. Myös jotain motivaatiopostauksia ja onnellisuuspostauksia ois mahtava lukea sun kirjoittamana! Iso hali sinnepäin, sun blogia on järkyttävän kiva lukea

Kaisa Merelä

Hei hyvä idea! :) Hali takaisin, kiitos! <3 :)

Noora (Ei varmistettu)

Musta olisi ihana tavata sua! Piristät mun päiviä rankkojen työpäivien jälkeen täällä ulkomaanvaihdossa. Susta tulee sellainen olo, että tuut toimeen monien ihmisten kanssa. Oot huippu ja sun positiivista seuraa vois tarvita moni syksyn pimetessä.

Kaisa Merelä

Ihana. Kiitos!! :)<3

Hösöpötti (Ei varmistettu)

Ihana blogi<3 kiitos siitä:)

Voisitko kertoa jonkun vähän terveellisemmän kaakao-ohjeen, joka ei kuitenkaan maistu pelkälle vesilitkulle? Nyt kun on lokakuu ja joulukin lähestyy, niin on alkanut tekemään mieli kaakaota :D

Okei, outo pyyntö mutta silti:)

Kaisa Merelä

Itseasiassa Instagramissa jaoin ohjeen teepohjaiseen kaakaoon joitain päiviä sitten! :)

Mellow (Ei varmistettu) http://peanutbutt.blogspot.fi/

olisi mielenkiintoista kuulla sun mielipidettä kauneusleikkauksista ja siitä miten pitkälle ulkoisen itsensä kehittelyssä on terveellistä mennä.

Kaisa Merelä

Kiitos ideasta. mahtavaa :)

Maija (Ei varmistettu)

Hei ihana Kaisa, mä tykkään lukea melkeinpä mitä vaan sun kirjoittamaa, mutta täältä pesee ehdotuksia: syvällisiä pohdintoja elämästä, ihmissuhdesolmujen ratkaisuvinkkejä (erityisesti kaveri- ja ystävyyssuhteet), kauneudenhoitovinkkejä, ruoka+treenipäiväkirja, iltapalaideoita, ... Hyvää syksyä <3

Kaisa Merelä

Kiitos Maija! :) Pistetään toteutukseen. Hyvää syksyä sullekin! <3

Tittariina (Ei varmistettu)

Olisi hauska tietää jotain menneisyydestäsi - lapsuudestasi ja teini-vuosistasi. Haluasin lukea syväluotaavaa pohdintaa siitä, miten Kaisasta tuli Kaisa. Throwback Thursday -tyylisiä juttuja, joissa olisi esim. lapsuuskuvia ja muistoja menneiltä vuosilta.

Kaisa Merelä

Hieno idea :) Katsellaan meneekö toteutukseen asti näin henk.koht aihe ;)

Lili (Ei varmistettu)

Hei Kaisa! Vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä ja sun kanssa olisi joskus kiva jutella. Ois mahtavaa jos joku lukiatapaaminen järjestettäisiin, meikäläinen olisi ainakin mukana. Sun tekstejä on aina tosi kiva lukea ja kirjoitat tosi viisaasti. Keväämmällä puhuit oman kehon hyväksymisestä ja se on auttanut minua hyväksymään kehoni syömishäiriön jälkeen. Kiitos Kaisa :-)
www.do-what-you-really-love.blogspot.com

Kaisa Merelä

Vau, kiitos! Olen otettu :) Tapaaminen ehdottomasti järkkäillään :)

Sissi (Ei varmistettu)

Musiikkia :) Treenimusaa, fiilismusaa, jotain mikä saa aamuisin tai iltapäivällä töiden jälkeen liikkeelle :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.