Mitä jos kaiken onkin tarkoitus olla luonnollista, helppoa ja kivaa?

Me ihmiset olemme niin paljon rikkaampia, viisaampia ja herkempiä kuin luulemme. Osaamme lukea tilanteita tavoilla, joita meidän järkemme ei käsitä. Liian pitkään näiden tuntemattomien aistien tuomat impulssit ovat olleet vaimennettuina. Liian pitkään moni asia on ollut luontaisen energian vastaista. Siksi maailma on mennyt siihen tilaan missä se nyt on.

Meidän ei ole sallittu olla kehollisesti auki pitkään aikaan. Jos olisimme auki, joutuisimme tekemään liian radikaaleja muutoksia elämäämme oivallettuamme vihdoin, mitä aidosti kaipaamme. Ja me pelkäämme muutoksia. Pelkäämme luottaa johonkin, mille ei ole sanoja. Pelkäämme seurata intuitiota, koska se ei vastaa kysymykseen miksi, ainoastaan kysymykseen mitä. Ja siihen kysymykseen se vastaa tavalla, joka kutkuttelee meidän sisimpäämme ja jota järkemme koittaa jyrätä.
Kuvittele tilanne, jossa kaikki ihmiset alkaisivat seurata tilanteiden omaa, luonnollista energiaa. Kukaan ei enää yrittäisi mielistellä bisnespalaverissa tai koittaisi saada treffikumppania sänkyyn keinolla millä hyvänsä. Kukaan ei enää koskaan olisi väärässä paikassa väärään aikaan. Ihmiset eivät olisi enää niin toivottomia, niin rättiväsyneitä, niin vastustelevia sen edessä, mikä on väistämätöntä.

Sosiaaliset tilanteet muuttuisivat helpommiksi. Ei olisi yhtäkään kiusallista tilannetta eikä yhtäkään turhaa kysymystä. Kaikki tilanteessa läsnä olevat ihmiset olisivat koko ajan kartalla, he olisivat saman energian ytimessä ja tietäisivät minne liikahtaa seuraavaksi. Oli se energia sitten "mä taidan nyt tästä lähteä" -energiaa tai "tuu mun kainaloon" -energiaa. Eikä minkään tilanteen tunnelma olisi ikinä kenenkään syytä. Se vain nyt on niin. Universumi on päättänyt puolestamme.

Milloin olet esimerkiksi treffeillä oikeasti uskaltanut pysähtyä, hengittää, sulkea vaikka silmät ja tunnustella fiilistäsi. Nautinko? Tunnenko sisäistä ristiriitaa? Ahdistaako minua? Esitänkö jotain, mitä en ole? Arvostetaanko minua? Mitä minä oikeasti haluaisin? Mitä minä oikeasti haluaisin juuri nyt?

Huomaamme, kuinka kaikki rakenteet, kaavat ja säännöt kaatuvat. Meidän selittämättömät monisyiset tuntemukset eivät rajoitu enää meille opetettuihin perustunteisiin, kuten viha, suru, ilo ja rakkaus, vaan niiden väleihin, alle ja päälle syttyy aivan uudenlaisia tunteita, joille meillä ei ole edes sanoja. Eikä tarvitsekaan! Meidän ei tarvitse järkeillä kaikissa asioissa, joskus riittää kun tunnemme ja koemme kaiken kehollisesti ja luotamme sen antamaan viestiin ja toimimme sen mukaan. Se tunne ei muuten ole koskaan väärässä.

Me huomaamme, kuinka typerältä kuulosta "olla töissä" tai "olla vapaalla", me huomaamme kuinka typerää on "olla sinkku" tai "olla varattu". Huomaamme, kuinka luokittelemme elämää ja tilanteita. Meillä on melkein pakkomielle luokitella asioita, muuten tulemme hulluiksi.Hulluksi tuleminen ei ole muuten yhtään huonompi vaihtoehto. Ainoa asia, mikä estää meitä tulemasta hulluksi on pelko. Kun lakkaamme pelkäämästä sitä, ettei kaikelle ole sanoja, kaavaa, merkitystä, ohje-kirjaa, konkretiaa, voimme heittäytyä elämän ja hetkien vietäväksi. Huomaamme, että olemme aina oikeassa paikassa. Huomaamme, tämän kaiken onkin ollut tarkoitus olla paljon rikkaampaa, kun mitä se on tähän asti ollut. Kaiken onkin ollut tarkoitus "käydä järkeen" siinä mielessä että yhtäkkiä ymmärrämme niin paljon paremmin toisiamme. Yhtäkkiä ihmiset kaduilla hymyilevät ja tekevät asioita, joista he nauttivat. Elämäämme tulee ihmisiä, jotka haluavat elämässämme aidosti olla.

Yhtäkkiä ei ole olemassa enää mitään epäaitoa. Epäaitous on on aina energian vastaista, eikä kukaan halua toimia energiaa vastaan, sillä on päivänselvää, ettei se ikinä johda mihinkään oikeasti mahtavaan.

Mahtavaa, energiaherkkää päivää kaikille teille rakkaille! <3

Kommentit

Elina (Ei varmistettu) http://blumenwies.blogspot.com/

Mahtava kirjoitus <3

Just tänään mietin tätä aihetta ja sitä, että miten älyttömästi kirjottamattomia (ja kirjoitettujakin) sääntöjä tässä yhteiskunnassa vallitsee ja miten sokeasti niihin uskotaan. Miten asioiden PITÄISI mennä, tämä on ainoa oikea tapa ja ennen kaikkea sellainen ajattelutapa, että ei ole vaihtoehtoja. Miksei muka olisi? Vähän sama kuin se että ajatellaan että kaikki ei ole mahdollista. Olen itsekin ollut näiden uskomusten vietävänä mutta luojan kiitos, herkkänä ja paljon pohtivana ihmisenä, olen oppinut katsomaan niitä ulkopuolisen silmin.

Kiitos et kirjoitat ja jaat ajatuksiasi, se poikii niin paljon hyvää ja antaa ajattelemisen aihetta muillekin!! Pus!

EllaE
Ella Elers

<3<3

Kommentoi