Must be magic

Ah! Kyllästyykö tuohon taianomaiseen hetkeen ikinä, kun tummat pilvet alkavat lähestyä aurinkoisena päivänä? Kun odottaa, milloin tulee ensimmäinen pisara ja katsoo ihmisiä, jotka tuntuvat pakenevan pilviä kuin tsunamia.

Ja sitten kirkas valo katoaa ja ylhäällä näkyy vain tummaa. Tilanteen kruunaisi kunnon ukkosmyrsky, mutta sitä ei tänä iltana saatu. Nyt näkyy vain harmaita pilviä, ei enää niin tummiakaan. (Huoh, maailma - harvoin tarpeeksi dramaattinen minun makuuni.)

Yllättävissä kesäukkosissa on jotain taikaa. En osaa pukea sitä sanoiksi, mutta ne muistuttavat jostain jännittävästä ja ihanasta. Ja tuntuvat tulevan aina oikeaan aikaan. Aina tietyssä mielenmaisemassa. Mitähän ne kertoo? Varoittaa vai rohkaisee? Vai luovatko ne vain tunnelmaa?

No nyt paistaa taas, perhana. Ehkä se kesäukkonen sieltä vielä jonain päivänä tulee. Missähän olen silloin? Toivottavasti ulkona tietämättömänä säänmuutoksesta. Ja sitten märkänä sisälle ja kuivaa päälle. Teevesi kiehumaan ja puhelu jollekin tyypille, joka on ollut mielessä. Niin minä teen.

Kommentit

Suvi55

Ah, nuo kuuman helteiset, painostavat päivät kun tietää ukkosen olevan tulossa, muttei tiedä tuleeko se kohta, tunnin päästä vai vasta vieläkin myöhemmin! Kehon lävitse virtaa oma pieni jännityksensä ja ilman painostavuuteen sekoittuu odotus. Kun taivas sitten vihdoin tummuu hetkessä ja repeää auki, on vain pakko pysähtyä nauttimaan. Can't wait!

Noora Turunen (Ei varmistettu) http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

Tuollaisiin hetkiin ei kyllästy! Ei sen puolesta ainakaan ettei silloin lähde pyöräilemään. Eilen oli harmaata iltapäivällä mutta isän sanojen rohkaisemana ("ei siellä mitään sada") lähdin pyörälenkille. Kaatosade sieltä tuli, oikein piiskaava sellainen. Tulipa kastettua samalla pyörä ihan kirjaimellisesti!

Kaisa Merelä

Hahaa, onnea sinulle ja uudelle pyörälle! :D

Tuplahiihto (Ei varmistettu)

Mmmiitä, mä meinasin kommentoida et "hei ethän sä nyt voi ukkosella kellekään soittaa ku pitää vetää puhelimen pistoke irti!!" :D

Kaisa Merelä

Hahahhaha, päivän paras! :D Niin, 2000-luku tosiaan vaihtui 15 vuotta sitten... ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.