Must-have: Seksilelujoulukalenteri!

The Good Morning

Kaupallinen yhteistyö: Sinful

Unohda 24 päivän suklaamaratoni ennen vuoden suklaisinta juhlaa - täältä tulee joulukalenteri sokerittomana, nautinnollisempana, osallistavampana ja terveellisempänä kuin koskaan. Täältä tulee seksilelujoulukalenteri, eli kaikki mitä olet aina joulukuulta halunnut!

Saatoin innostua ihan pikkuisen, kun kuulin Sinfulin joulukalenterista. Tässä kalenterissa on yhteensä 11 seksilelua, 6 hellä bondage -tuotetta, 3 tuotetta esileikkiin ja 4 "muuta" seksitarviketta - kaikki piilossa hopeilla kimalteilla koristellun mattamustan kalenterin sisällä odottamassa pimeiden päivien kulumista.

Kaikista inhottavinta onkin ollut se, että jouduin itse aukomaan kaikki kalenterin luukut, jotta voisin kertoa teille kalenterista tietäen sen koko sisällön. No, hankkikaa te autenttinen Sinful-joulunodotus puolestani! Toisaalta, sain jouluaattokokemuksen keskellä harmainta marraskuuta, joten ehkä sekin oli ööö no, parasta mitä marraskuussa voi tapahtua. 

Täytyy aivan rehellisyyden nimissä sanoa, että minulla oli omat epäilykseni liittyen kalenterin tuotteiden laadukkuuteen. Kaikki sokkona ostettu mietityttää ihan syystä. No, nämä epäilykset tuhoutui saman tien, kun pääsin luukkujen availun pariin. Olin aidosti niin innoissani kylpiessäni seksimaterialismin yltäkylläisyydessä. Kyseessä on todella tarkasti harkittu ja laadukas kokonaisuus, joissa - uskokaa tai älkää - yksikään luukku ei ole täyttötuote. Nyt on siis minullakin kunnon arsenaali kaikenlaista, mitä en välttämättä edes tiennyt haluavani kokeilla ja mikä on sittemmin osoittautunut melkeinpä lempparijutuksi. Todella lämmin suositus!

Oli joulukalenteri mitä lajia hyvänsä, kyllähän sitä aina jo ykkösluukun kohdalla miettii, mikä ylläri odottaa jouluaatossa. 23 päivän odotuksen jälkeen se usein on antiklimaattisesti kuvakalentereissa aina Jeesus, suklaakalentereissa luukussa on vaaau pariovet ja sisällä vähän isompi konvehti - ihan kuin jouluna ei muutenkin tulisi syötyä suklaata vähän enemmän. Noh, Sinfulin joulukalenterissa jouluaatossa ei arvaten ole Jeesusta eikä edes pariovia. Ylläri on itseasiassa niin napakymppi, kuin voi jouluaattoluukku olla. Itse olen haaveillut kyseisestä tuotteesta jo tovin, ja nyt sen sain! Valitettavasti en saa kertoa, mikä ylläri siellä odottaa, mutta sanon, että pariskunnille sille voi hyvinkin tulla jouluaattona käyttöä. Hih hih hii!

Kaikista paras hankinta kalenteri on yhteiseksi pariskunnalle, mutta kyllä siitä sinkutkin ilon irti saa, kunhan on leikkisiä kavereita, joiden kanssa luukkujen sisältöä hypistellä. Ja kukapa ei haluaisi hypistellä? Näen jo Tinder-viestit, joissa tiedustellaan, löytyisikö lähistöltä kasiluukun avaajaa... 

Kalenteri on tilattavissa Sinfulin verkkokaupassa täällä. Mikäli lämpesit idealle, kannattaa tilaus tehdä pikimmiten, ennen kuin kalenteri on loppuunmyyty! Sinfulilta löydät myös muut seksilelut.

Joulukuuta odotellessa!

Kommentit

rrrrrrrr (Ei varmistettu)

sopiiko naispareille? tai siis onko paljon leluja jotka tarkoitettu vain miehille, joista naiset ei hyödy? :D

Kaisa Merelä
The Good Morning

Moikka! Lähtökohtaisesti kalenteri on tehty heteropareille, sillä tuotteita löytyy sekä naisille että miehille, mutta selkeästi enemmän on kyllä pelkästään naiselle suunnattuja tuotteita! :)

Nina / Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Oli niin hyvät myyntipuheet, että laitoin heti tilaukseen meille tämän :) Toivotaan ettei tule pettymystä! Olin jo päättänyt ettei meidän kotiin tule yhden ainoatakaan materiajoulukalenteria, ei itselle eikä lapselle, mutta nyt kyllä tässä vajosin ihan lapsen tasolle itse innosta puhkuen :D

Kaisa Merelä
The Good Morning

Haha! Mikäli yhden joulukalenterin hankkii talouteen, niin tämä on kyllä mielestäni erinomainen valinta! ;D

hui! (Ei varmistettu)

Myyntipuheet upposivat minuunkin ja kalenteri lähti tilaukseen vaikka hinta vähän hirvitti. Mutta tuskin petytään!
Semmonen tuli mieleen vasta jälkikäteen, että ei kai tuolla luukkujen takana ole mitään sellaista mikä saisi lentokenttätyöntekijät avaamaan ruumaan menevän laukun? Olisi tiedossa pidempi reissu jouluksi ja totta kai kalenteri tulisi mukana. Haluaisin vain varmistuksen ettei tarvitse määränpäässä sitten pettyä. :D

Kaisa Merelä
The Good Morning

No nytpä heitit kyllä pahan! Mieleeni tulee kyllä ainakin yksi lelu, joka saattaa tarkastuksessa piipata... Tätä kannattaa kysyä tarkemmin Sinfulilta tai turvatarkastuksesta! Sepä se oliskin, kun turvatarkastaja avaisi liukuhihnalla toisen kalenterin luukut. Siinä se ylläri :D

Eeee (Ei varmistettu)

Tän postauksen innoittamana tilasin itselleni ja miehelleni kyseisen kalenterin. Eihän tässä meinaa pysyä pöksyissään, kun odottelee malttamattomana mitä luukuista paljastuu. Kiitos siis sulle, että vinkkasit meille lukijoillekin kalenterin olemassaolosta!

Kaisa Merelä
The Good Morning

Mahtavaa! Ja eipä kuule mittään, ilolla vinkkailen hyväksi todetuista tuotteista! <3

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://www.littlebigthings.fi

Niin haluisin! Mutta katotaan sit joskus kun en oo enää opiskelija :D

vemppuliisa
vemppuliisa

Tee joku salainen postaus meille jotka haluaa nähdä koko sisällön ennen kuin ostaa :P Kaikis blogeis on vaan noi samat luukut ja puheet, jotka sinänsä kiinnostais kyllä- mut haluun olla varma.

Kaisa Merelä
The Good Morning

Haha! Siis voi ku voisinkin, mutta en saa! Ja eikös se joulukalenterin yllätyksellisyyden idea mene siinä, jos tietää mitä saa! ;) 

vemppuliisa
vemppuliisa

Voishan nuo ottaa käyttöön vasta luukkujen mukaan. Mihinkään rihkamaan en sokeana ala, vaikka voihan toi hyvä ollakin. 

Ja mä haluun tietää :D . Jos teet joulun jälkeen sitten kokonaiskatsauksen (kaikki luukut), tai luukku kerrallaan koko joulukuun, niin ehkä ensi vuonna uskalletaan. 

Kaisa Merelä
The Good Morning

Haha! Sit kandee varmaan tilata ihan perustyylillä seksileluja, niin tietää mitä saa! :)

Kommentoi