Myrkkysmoothie long time no see

Hei, ihanat aurinkoiset kelit, mutta mites toi tuuli? Mieleeni juolahti jo, että lähtisin sisämaahan"etelän lomalle", missä ilma seisoo ja kuumentuu, eikä merituulesta ole tietoakaan. Biitsille makaamaan ja kävelemään varvassandaaleissa.

No, eipähän ole tukala nukkua tai tehdä töitä. Kyllä ne seksihelteet sieltä vielä tulee Helsinkiinkin!

The darker the better ei ainoastaan päde kesän rusketukseen vaan myös vihersmoothieen. Ihan säikähdin tämän aamun myrkynvihreää väriä. Noin syvänvihreää smoothieta olen viimeeksi juonut syksyllä, kun en muuta juonutkaan kuin myrkkysmoothieita. Sittemmin olen nauttinut runsasbanaanisista vaaleanvihreistä smoothieista. Mutta tuo yksilö oli kyllä todella herkullinen, siihen tuli:

yksi lehti Cosmopolitania
(Ei sitä aikakauslehteä. Tai itseasiassa kokeilkaa ja kertokaa tuliko "timmit käsivarret"! ;))

4 palaa pakastepinaattia

reilusti jäisiä karpaloita

luomubanaani

1 tl spirulinaa

1/2 tl matchaa

vettä/jäitä jos on

Mulla ei tällä hetkellä ole maustamatonta heraa, joten protskut nappasin erikseen kananmunasta. Ja rasvat kans. Sit kaffee pari kuppia ja jaksaa lounaaseen asti.

Blogeissa näkyy nyt paljon kesän bucket listejä, ja olisi hauska tehdä sellainen itsekin. Ainoa vaan, että tällä hetkellä tuntuu että haluan vain imeä ideoita muilta sen sijaan että keksisin niitä itse. Odotan syksyä niiiin hirmuisesti ja sen takia kesälle ei ole ladattu edes hirveästi paineita tai tehtävää. Kunhan nyt vain nautiskellaan ja mennään virran mukana. Onko teillä jotain päräyttäviä kesäideoita? Mitä odotatte? Seksihelteitäkö?

Kommentit

Liisa (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Myrkkysmoothiet kunniaan! :D Itse rakastan justiinsa tälläasia smoothieta!
Ps. Meikäläinen luuli jo sadasosasekunnin ajan reseptiä lukiessaan, että oikeasti meni Cosmopolitan lehti :D Sitten ajattelin, että luit sitä lehteä samalla, kun joit smoothieta, mutta sitten tajusin, että kyseessähän oli se salaatti :D

Haha, ihanaa viikkoa sulle Kaisa!

Anni (Ei varmistettu)

Heii!!! Mistä tollasia laseja saa missä sulla toi smoothie! :D samanlaisiin oon rakastunut fazerilla käydessä ja ois parasta saada omaan kaappiin

Johki (Ei varmistettu)

Juuh elikkäs, täällä sisämaassa tuulee ihan samalla tavalla, joten ei kannata tulla tänne pettymään haha :D Kyllä meinaan potuttaa, muuten ois ihan helle jo tuolla ulkona, mutta tuo tuuli.. :<

Ursula (Ei varmistettu) http://www.ursulaleh.blogspot.fi

Hahaa tuli kyllä mielenkiintoisen väristä smoothieta! Vaikka ite paljon erilaisa smoothieita väännän niin tollasta väriä ei oo vielä tullut vastaan. Ja itse ainakin odotan kovasti helteitä! Saisivat tulla jo :DD

sinaviola

Ihania astioita! Toi smoothie vaikuttaa aika mielenkiintoiselta :D

Kiritin (Ei varmistettu)

Miksi odotat jo kovasti syksyä?!?! : D Mitä silloin tapahtuu??

Kaisa Merelä

Silloin tulee jännittäviä uusia tuulia elämään! :D

Utelias (Ei varmistettu)

Wow kiva! Kerrothan sit lukijoille kans mitä mukavaa syksyllä tiedossa kun on ajankohtaista

Salla (Ei varmistettu)

Ihanaa että joku muukin odottaa syksyä! :D :D

Noora Turunen (Ei varmistettu) http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

Mä en millään pääse yli ton smoothien väristä! Piti ihan päätä heilutella sivuille ja ylös ja alas ennenkuin uskoin että kyllä toi on oikeasti ton väristä! Hui!

Jyyli
Spice 'n' Shine

Yritän tänään tai huomenna julkistaa blogissani ns. kesän bucket listin - käy tsekkaamassa :) Mun kesän haaveet voisi kiteyttää kolmeen sanaan: vapauteen, hyvinvointiin ja kesäöihin. Ihanan simppeliä.

PS, Ei täällä sisämaassakaan niitä seksihelteitä ole vielä näkynyt :( Terveisin, Tampereen tyttö

Siina (Ei varmistettu)

Rakastan smootheja hirmuisesti, mutta tunnustan olevani hieman laiska niiden suhteen :D Nykyisin käytän Laitilan protein smoothieta, jota juon suoraan tölkistä tai sitten heitän sekaan banaania, marjoja tms ja blendaan ne keskenään. Eroaa aika paljon muista protsku- ja smoothie-tuotteista, koska tuossa proteiini tulee valkuaisesta (ei sisällä siis myöskään maitoa).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.