Nyt se yllätys...

Heippa hei!

Anteeksi viikon mittaisesta jännitysrummutuksesta, my bad!

ELIKKÄS. Olen mukana Aussie Academy -nimeä kantavassa joukossa, joka koostuu suomalaisista bloggaajista. Meidän tehtävämme akatemiassa on ollut yksinkertainen: tee video.

"Tänä keväänä Aussie Academy eli Aussie ja joukko suomalaisia suosikkibloggaajiasi vie suomalaisen blogosfäärin uudelle tasolle ennennäkemättömällä videomateriaalillaan."

Videot ovat kaikki nähtävissä täällä, ja siellä niitä voi äänestellä sielunsa kyllyydestä. Kyseessä on siis pikkuinen "videokisa", mutta se nyt on toisarvoista, kun videotkin ovat niin erilaisia. Äänestäjien eli teidän kesken arvotaan luonnollisesti jotain suurta, tällä kertaa Aussien tuotepaketti, Fotomanin tarjoama Canonin 750€ lahjakortti ja Trendin vuosikerta. Jos tämä paketti olisi tervetullut, niin klikkaile ääniä menemään!

Pidemmittä puheitta mennään mun videoon. Muista katsoa HD:na! ;)

Kommentit

ddea (Ei varmistettu)

No olipa yllätys. Nyt Kaisa jotain selvitystä peliin missä tässä blogin kanssa oikeasti mennään. Miksi vähän väliä tällaista turhaa roskaa?? Mihin on hävinnyt vanha ihana Kaisa??

Kristiina (Ei varmistettu)

Millä oikeudella vaadit selvitystä yhtään mistään, kai muistat ettei bloggaaja ole sinulle tilivelvollinen. Ole iloinen niistä vanhoista postauksista joista pidit, jätä väliin nämä joista et henkilökohtaisesti pidä. Niin yksinkertaista se on.

Pauliina (Ei varmistettu)

Really??

anonyymi (Ei varmistettu)

Olisin muuten kuvitellut, että yllätys olisi antanut jotain tietoja siitä miten sulla menee ja mikset ole postaillut. Nyt sitten tosissasi kuvittelet, että porukka äänestää sua kaiken tämän jälkeen? Ehkä ei kuitenkaan. Selvätikin Kaisalla heittää hieman päässä... ://

J (Ei varmistettu)

Huh, huh, miten rumasti puhut toisesta ihmisestä. Uskon että se hyvä tai paha jonka suustasi päästät kiertää muodossa tai toisessa luoksesi joskus, jossain. Kaisa ei yhdessäkään postauksessa arvostele tai loukkaa ketään, joten miksi me lukijat niin tekisimme. Suvaitsevaisuutta toivon kaikille ihmisille, ei mennä henkilökohtaisiin loukkauksiin, ne satuttavat varmasti, oli kyseessä sitten bloggaaja tai lukija.

idaelisa (Ei varmistettu) http://elisse-cheers2that.blogspot.fi

No johan on taas porukka positiivisena (not) täällä kommentoimassa.

Musta oli ainakin tosi kiva video! :)

S (Ei varmistettu)

Kaisa hei, mitä aiot tehdä blogisi kanssa tulevaisuudessa?

Viime kuukaudet ovat aiheuttaneet paljon hämmennystä lukijoissasi: ihmetystä blogisi muuttuneesta luonteesta, epävarmuutta sen tulevaisuudesta ja ennen kaikkea, huolestuneisuutta hyvinvoinnistasi. On ollut ilo huomata, että lukijasi ovat oikeasti aidosti tuntuneet olevan huolissaan susta, tuntemattomasta henkilöstä.

Siksi on ollut hieman epäreilua, ettet ole vastannut kommentteihin paria poikkeusta lukuunottamatta, joissa olet kertonut kaiken olevan ok. Pitääkö se sitten paikkansa, no se on oma asiasi. Kuitenkin, pidät blogia ja saat siitä ymmärtääkseni palkkaa Indiedaysilta. Nyt on se tilanne, että sun täytyy tehdä itse päätös siitä, että mitä blogi pitää sisällään ja mikä on sen tulevaisuus ja MISSÄ NYT MENNÄÄN.

Ja sitten tiedottaa siitä meille lukijoille. Ennen tämä oli ihana vuorovaikutuksellinen terveys- ja liikuntablogi, mutta nyttemmin vain monotoninen runopäiväkirja. Mitä ikinä päätätkään niin se on oma asiasi. Kuitenkin nykyisellään tämä ei toimi, koska lukijat eivät ole selkeästikään tyytyväisiä. Jos et kuuluisi Indiedaysin blogiportaalin alle ja olisit täysin itsenäinen, kaikki olisi ok. Voisit tehdä tänään postauksen susien salametsästyksestä ja huomenna raakasuklaakakusta ja ylihuomenna runon. Voisit tänään olla vuorovaikutuksellinen ja huomenna jättää vastaamatta kommentteihin. Mutta nyt, tämä ei toimi.

Kaisa, blogisi on yksi omista suosikeistani ja varmasti moni ajattelee samoin. Mutta nyt mieti blogiasi ja kerro meille mitä siitä ajattelet, jotta emme olisi näin hämmentyneitä. Hyvää kevään odotusta!

T. Pitkäaikainen lukijasi, jolle on aivan ok, että lopetatko vai jatkatko, kunhan kerrot meille tilanteen.

V (Ei varmistettu)

Aamen! Komppaan täysin.

+ Odotin, että yllätys sisältäisi vähän jotain selvennystä sille mitä sun blogissa oikein tapahtuu. Mutta pitihän se arvata, että yhteistyökampanjaamitälieljeejee onkin kysessää. Hohhoijaa. :-(

Jonna (Ei varmistettu)

Mäkin komppaan S:ää... jotain selkeyttä meininkiin, kiitos!

KH (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä.
Vaikka hyväksyisin tämän blogin uuden tyylin, on minusta silti mahdottoman loukkaavaa ja lukijoita "alentavaa" että mihinkään kommentteihin ei vastata. Tosiaan se vuorovaikutuksellisuus on täysin kadonnut, mikä mielestäni kuuluu hyvään blogiin.
Mutta...koska mitään selvitystä tästä tilanteesta ei näytä tulevan (ja juu ei voi mitään vaatiakkaan mutta onhan tässä elämässä paljon asioita mitä ei voi vaatia ja ei oo pakko, kuuluu vain normaaleihin käytöstapoihin), ja jos tämä ei enää omiin tarpeisiin vastaa, niin kannattaa tämä blogi vain unohtaa. Netti on pullollaan laajalti yleisestä hyvinvoinnista kertovia, elämänmyönteisiä ja inspiroivia blogeja.
Nythän tässäkin blogissa pysyy kävijämäärät (mikä kai ainakin jollain tavalla on ratkaisevaa?) ylhäällä kun porukka käy jättämässä moittivia kommentteja ja kurkkimassa löytyykö mitään järkevää postausta.
Kaisa jatkakoon nykyisellä tyylillään. Ne jotka siitä ei pidä (itseni mukaan lukien), muita erinomaisia blogeja lukemaan! :)

L (Ei varmistettu)

Vaikka itsekin kaipaan postauksiasi, tuntuu nämä haukkumiskommentit hieman liiallisilta. Ihmisiä me kaikki vaan ollaan.

Mahtava video! Katoin sen jo eilen pariin kertaan, tuli jotekin tosi jännä ja hyvä fiilis :)

Hei vaan (Ei varmistettu)

Pitkäaikainen lukija täällä myös! Bloggaaminen (toimi sitten itsenäisesti tai blogialustalla) on sen verran uusi ilmiö, ettei sen ympärille ole ehtinyt oikein kehittyä mitään konsensusta nauttivaa käyttäytymiskoodistoa, johon nojata. Siksi kai tämä juupas/eipäs -meininki, jossa toiset ovat sitä mieltä, että Kaisa on meille kantislukijoille velkaa selityksen bloginsa muuttuneesta luonteesta ja valjuista satunnaisesti ilmestyvistä yhteistyöpostauksista, ja vastapuolen mielestä selonteko on yksi hailea, eikä missään nimessä bloggaajan velvollisuus. No, eihän se velvollisuus olekaan: emmehän me lukijat tässä hätää ole kärsimässä, kun emme saa updatea Kaisan elämäntyylistä tasaisin väliajoin. Kuitenkin myös internetissä on hyvä soveltaa tosielämässä toimiviksi todettuja tapoja: vastavuoroisuutta, toisten huomioimista ja lojaalisuutta. The Good Morning -blogin harrastama lukijoiden roikuttaminen ei toteuta yhtäkään edeltävistä. Oletan, että kyseessä ei ole itse Kaisa, vaan varmaankin Indiedaysin tekemät sopimukset mainostajien kanssa, ja jos näin on, on kovin ikävää, että Kaisa on Indiedaysin taholta jätetty yksin pakkopäivittämään blogiaan ja vastaanottamaan ikäviäkin kommentteja hiljaiselostaan.

emirosa
Viva Brain

Harvemmin luen kommentteja, mutta nyt scrollailin näitä hetken ja yllätyin. Siis... täh:D Luulin että on lähinnä joku urbaani legenda, että lukijat vaativat bloggaajaa tilivelvolliseksi kaikesta. No ei taida olla urbaani legenda. "Kerro mitä tälle blogille tapahtuu" häh

Cmon

S (Ei varmistettu)

Jos olisin hankkinut maitoni jo vuosia samasta kaupasta ja yhtäkkiä sieltä löytyisi maitoa enää viikon toisen välein ja silloinkin sekaisin punaista, rasvatonta, luomua ja kevyt maitoa niin kyllä kysyisin kaupan työntekijältä, että mitäs meinaat? Saanko jatkossa tästä kaupasta kevyt maitoa, kuten viimeisest 2 vuotta vai vaihdanko suosiolla viereiseen kauppaan, jossa sitä on tarjolla säännöllisesti...

Huom! Jos kaupassa jokin tuote ei ole selvinnyt kauppaan asti, lukee hintalapun vieressä "tavaratoimitus viivästynyt" tms.

Se siitä tilivelvollisuudesta. Emme me lukijat odota, että bloggaaja kertoo yksityisistä asioistaan. Tämä riittäisi "Hei, en ole valitettavasti ollut nyt motivoitunut blogin kirjoittamiseen. Varautukaa siihen, että blogiin ilmestyy vain harvoin postauksia. "

T. Sama kuin aikaisemman kommentin kirjoittanut "S"

emirosa
Viva Brain

mitä:D:D siis.. täh:D rauhottukaa se on vaan blogi voihan sen nyt käydä välillä tsekkaamassa mut jos mitään mielenkiintosta ei ole niin voi siirtyä muualle

mitä mä en nyt ymmärrä

miia (Ei varmistettu)

On aika surullista miten paljon tämä blogi on muuttunut. Tämä oli yksi lempiblogeistani, mutta nykyään Kaisa sinusta paistaa vahvasti ylimielinen asenne. Miksi pidät tätä blogia? Sinun ei tarvitse vastata minulle, vastaisit itsellesi.

Pinjanen (Ei varmistettu)

Mun mielestä kans tosi ylimielistä.. Ja kyllähän se instassaki on näkynyt, tyyli muuttunut aika radikaalisti. Taitaa kiinnostaa enemmän meikit ja biletys. :D

Pinjuska

Ihmiset osaa kyllä olla oikeita bitchejä :D

Tosi taiteellinen video, kyllä mä tykkäsin! Ja sanompahan vaan että jos blogin tyyli muuttuu, niin ihminenhän kuitenkin sen blogin takana on. Ihmiset muuttuu. Piste ja aamen.

Romahdus (Ei varmistettu)

"Vielä aluillaan oleva elämänkertani sai siis juuri uuden luvun: “Yrittäjäksi 19-vuotiaana.” Toivottavasti seuraava luku ei ole “Konkurssi ja mental breakdown 20-vuotiaana”" (http://thegoodmorning.indiedays.com/2014/11/05/19-v-yrittaja/) ja sit toiminimelle kävikin vissiin näin: https://www.asiakastieto.fi/yritykset/kaisa-merela-tmi/26532099/yleiskuva

Tää antanee vastauksen monen kysymykseen.

Nina (Ei varmistettu)

Eiköhän tuo pitkälti vastannut kaikkiin kysymyksiin tämän blogin tulevaisuudesta. Kyllähän tämä blogin sisältö tähän on jo viitannut viimeisen parin kuukauden aikana, kun ulos on puskettu lähinnä pakollisia yhteistyöprojekteja. Jokainen itseään kunnioittava ammattibloggaaja olisi tässä vaiheessa kommentoinut hiljaiseloaan edes pahoittelemalla, jos toimintaa olisi tarkoitus jatkaa. Ihan vain lukijoita kunnioittaakseen.

Minulla ei henkilökohtaisesti ole mitään pahaa sanottavaa blogista tai sen pitäjästä, lähinnä vain surettaa tämä huono ilmapiiri ja loanheittämisen määrä, joka tästä tilanteesta on muodostunut.

Eebs (Ei varmistettu)

No juu, siinä mielessä on kyllä aika loogista, ettei mahdollista lopettamista voi/kannatakaan kommentoida, ennen kuin kaikki aiemmin sovitut yhteistyökampanjat on saatettu loppuun, jotta mainostajat saavat oikeutetusti ensin osansa sovitusta. Jos siitä on siis kyse, niin palaset alkavat kieltämättä loksahdella kohdilleen... :/

bling (Ei varmistettu)

Yhteistyökumppanit eivät nyt välttämättä saa sitä näkyvyyttä, mitä ovat sopimusta tehdessään ajatelleet.

j bird (Ei varmistettu)

Ihmiset muuttuu kun ne muuttaa Helsinkiin...

jansson (Ei varmistettu)

xDDDD juu, kyllä näin on! paras kommentti koko ketjussa!

Kukaan ei näköjään ole hoksannut Kaisan järjestämän yllätyksen ideaa - ylläri ei ollut se, että Kaisa on taas jälleen kerran mukana jonkinlaisessa yhteistyökuviossa, vaan se, että Kaisa on tehnyt VIDEON. Itse olen ainakin tästä ihan fiiliksissä tästä kaikesta!

anonyymilukija (Ei varmistettu)

miksi haluat blogillesi äänestäjiä jos et ole edes päivittänyt tätä aikoihin ??

eve (Ei varmistettu)

En mä teistä muista tiiä mut loistava video!

Mimosa123 (Ei varmistettu)

Ei hitsi, nyt tuli kyllä tyhmä olo. Oon vähän epäröiny, mut silti pitäny toivoa yllä, et tää blogi palautuu ennalleen tai ainakin saatais joku selitys, et mikä muuttu. Oli se innostuksen lopahtaminen, mielialaongelmat tai mikä vaan,niin ois ainakin joku syy tähän alentavaan käytökseen lukijoita kohtaan ja postaamattomuuteen. Nää viimesimmät postaukset, pisteenä i:n päällä tää mihi nyt kommentoin, kerto sen, et sua ei oikeestikkaan lukijois kiinnosta muu kuin niistä hyötyminen - ei vastavuoroisuus tai eräänlaisena idolina oleminen, vaan hyötyminen. Ja meistä ku niin moni on tääl näytön toisella puolella venannu ja toivonu, et tää hiljaisuus johtuis jostain muusta kuin vaa epäkunnioituksesta lukijoita kohtaan.

Et varmaan lue tätä kommenttia tai jos luet, niin et varmaan vastaa - se on nähty jo. Tälläsiä kommentteja on täällä 10 tusinas, mut koin silti tarvetta kirjottaa,koska mulle ei oo ennen tullut tällästä valaistumista blogia kohtaan.

Jenni (Ei varmistettu)

En ole sitä mieltä, että bloggaaja on jotain selitystä velkaa jos postaustahti hidastuu (vaikka kohteliasta se voisikin olla), mutta on kyllä kohtalaisen huvittavaa, että sitten kun postaus tulee, se on kehoitus äänestää omaa blogia jossakin äänestyksessä.

Anna (Ei varmistettu)

Hieno video, josta välittyi kyllä hyvä fiilis! Inspiroiva :) Jään kaipaamaan sua ja sun blogia, jos tämä päättyy.

akkiiR (Ei varmistettu)

Jäkäjäkäjäkäjäkä... ikävä on vanhoja postauksia ja Kaisamaisia tekstejä, mutta henkilökohtaisesti munkaan mielestä bloggaajan ei tarvitse kirjoittaa blogiinsa kakanvertaa jos ei huvita. Hienon ja jännittävän videon olit tehnyt :)

Ida (Ei varmistettu)

Tietyssä mielessä muutos on hyvästä, mutta.. Tämä ei ole enää pitkään aikaan ollut se blogi, minkä lukemisen aloitin heti blogin alkuaikoina. Se blogi, josta tuli katsomaan reseptejä ja treenikuulumisia.
Se blogi, jota päivitti iloinen ja aktiivinen nuori nainen, joka jaksoi aina keksiä jotain uutta ja jonka postauksia odotti innoissaan.
Kaikki edellämainitut on poissa, ja kiinnostus blogin seuraamiseen sen myötä.
Hämmästyin, kun jopa instagram-tilisi on nykyään salainen, emmekä me harvat jotka eivät omaa tiliä omista, pääse katsomaan edes sitä kautta elämän tapahtumia.

Jos ei ole kiinnostusta enää, niin pää pystyyn ja toteamus: ei enää kiinnosta, minä lopetan.
Ei tätä kenenkään muun takia tarvitse tehdä, jos ei itse halua.

jenna (Ei varmistettu)

Jäin kyllä tuijottamaan tätä postausta aika sanattomana. Tämä oli se yllätys jota kaikki jotka tämä bloginrauniota vielä jaksaa lukea innolla ootettiin? Postaus jossa keräät ääniä videolles (joka itseasiassa oli ihan hyvä). Itse ainakin odotin jotain selitystä tähän blogin romahdukseen. Jotain syytä miksi et ole panostanut blogiin yhtään tai joku asia joka tulee tapahtumaan kohta. Jos nämä postaukset tulee jatkossa olemaan jotain vanhoja runoja, joita heität tänne ja loppuun saatettavia mainospostauksia ja äänten kalastelua niin se on kyllä kiitos ja moi.

H (Ei varmistettu)

Onhan se vähän kummallista kalastella ääniä blogilleen joka hädintuskin edes päivittyy enää. Eikös äänestyksen voittanut bloggaajakin kuittaa tästä jonkin ison matkalahjakortin? Jossain toisessa blogissa oli vähän tarkemmin selvitetty kisaa ja sen ideaa. Ihan vilpittömästi bloggaajalle kaikkea hyvää tähän hetkeen ja tuleviin, en ihan käsitä noita tilitysvaatimuksia mutta en myöskään ymmärrä tälläistä väkinäistä roikottamista.

jokuvaan (Ei varmistettu)

Hohhoijaa. Samantekevää vaikka blogin lopettaisit, mutta tämmöset epämääräiset postaukset ja äänien kalastelu sekä kommentteihin vastaamattomuus on kyllä todella alentavaa lukijoita kohtaan. Sä oisit voinu päästä vaikka kuinka pitkälle reseptiesi kanssa, mutta tämmösestä pelleilystä jää aika negatiivinen leima vaikka jatkaisitkin vielä bloggaamista (mitä epäilen). Olis kannattanu ennemmin lopettaa huipulla! Tästä sun toiminnasta saa todella ylimielisen kuvan ja että tää blogi on sulle nykyään lähinnä vaan vitsi. Varmaan hauska naureskella näille kaikille kommenteille! En tiedä nousiko pissa päähän vai mikä tuli, mutta toivon sulle silti kaikkea hyvää jatkossa ja toivottavasti opit tästä nyt jotain tulevaisuuden varalle :)

Olipa ihana video<3 Jotenkin niin lumoavan aito ja hyväntuulinen, tuli hyvä fiilis ja alkoi hymyilyttää. Näitä ois todella kiva nähdä vielä lisääkin!

sofia (Ei varmistettu)

Juu.. Varmaan toi "yrittäjäksi 19-vuotiaana" -homma koituikin sitten liian raskaaksi, kun yritksen toimintakin näyttää loppuneen. Siitä huolimatta täytyy yhteistyöprojektit saattaa loppuun niinkuin täällä moneen otteeseen onkin todettu. Bloggaaja ei mielestäni ole millään tavalla "tilivelvollinen", mutta jokainen hyvät tavat tunteva henkilö kyllä ymmärtää, mikä tilanteessa mättää.

Me lukijat ollaan tuettu Kaisaa aina blogin olemassaolon ajan, eikä Kaisa ikinä olisi voinut alunperinkään pistää sitä kaatunutta yritystään pystyyn ilman meitä. Kohteliasta olisi ilmoittaa, että hei, sori nyt hommat kusi, tämä on tässä. Kaisa ei ole siihen velvollinen, mutta jos sinäkin jossain kadulla tönäiset ohikulkijaa, todennäköisesti pyydät anteeksi, koska se on kohteliasta ja haluat välittää itsestäsi hyvän kuvan, vaikka halutessasi voisit vain jatkaa matkaasi sanomatta mitään. Musta on ihan ymmärrettävää, että lukijoilla on paska fiilis huomatessaan, että Kaisa ei nykyään välitä lainkaan siitä, mitä tuo uskollinen lukijakunta hänestä ajattelee, vaikkei bloggaaminen enää kiinnostaisikaan.

TOISAALTA, mitäpä itse tekisit kun olet jo lupautunut useaan yhteistyökampanjaan, jotka on vaan pakko saattaa loppuun. Yhteistyökumppaneille olisi tosi epäreilua, jos Kaisa ensin ilmoittaisi että "hei, tää blogi on nyt tässä, mutta teen vielä pari mainospostausta koska on ihan pakko". Ei kovin reilua näitä firmoja kohtaan tämäkään.

Kyllä muakin vähän suututtaa, että lukijana mulla ei enää olekkaan mitään arvoa. Mutta joo, sehän on vain blogi. Aina löytyy jostain parempi.

Sofia (Ei varmistettu)

Komppaan kaikkea kritiikkiä, mutta vau mikä video! En muista nähneeni mitään vastaavaa ja samalla tavalla lumoavaa ja jännittävää. Voisin katsoa tuon kymmeniä kertoja, ihmetyksellä, ihailulla ja nautinnolla.

T (Ei varmistettu)

Hieno video! Mutta Kaisa, kerro meille missä mennään. Tän blogin taso on todella laskenu. Jos lopetat, ok, mutta kerro meille lukijoille siitä reilusti.

anonyymi (Ei varmistettu)

Hauska video ja tuttu nassukin sielä vilahti :)

Mate (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että olen kyllä aikamoisen pettynyt siihen kuinka vähän selkeästi arvostat lukijoitasi. Toivottavasti ymmärrät miltä tällainen selänkääntö meistä lukijoista tuntuu ja kuinka äärimmäisen ylimielisen kuvan se susta antaa meille vakkarilukijoille. Olen vain todella pettynyt, varsinkin jos hyvä blogi saa tällaisen lopun. Et selkeästikään hallitse alkeellisimpia käytöstapoja.

anonyymi (Ei varmistettu)

Musta on ollut hauska seurata tätä "suurta farssia" mitä täällä käydään. Hauskuutan itseäni lukemalla näitä älyttömiä blogikirjoituksia ja vielä älyttömämpiä kommentteja :D t. tyttö mikkelistä.

Eh (Ei varmistettu)

Kommentisi lukeutuu myös kuvailemaasi kategoriaan.

anonyymi (Ei varmistettu)

Kyllääää!!! Naulankantaan beibe!

Saffron (Ei varmistettu)

HAH HAH. "Yllätys"? Ja pitäisikö tämän olla millään tavalla kiinnostava juttu? Että ihanko pitäisi äänestää ja kannustaa... Ei haittaa, vaikka tämä koko blogi kuolisi pystyyn ja vaipuisit maan alle, mutta vähän ylimieliseltä tämä touhu vaikuttaa. En aio edes katsoa videota (joo tiedän, ketään ei kiinnosta katsonko vai en, mutta just saying), ei herätä mitään mielenkiintoa.

Opiskelija (Ei varmistettu)

Hei!

Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyen blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogien lukijat vastaisitte kyselyyni, se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymejä!

Kiitos!

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

Ihmettelijä (Ei varmistettu)

Vastasin kyselyysi, joka oli tosi heppoinen.

Eikö kiinnostaa tietää mitä mieltä lukijat ovat tuote-esittelyistä, onko niistä hyötyä vai ärsyttävätkö? Entä ostetaanko tuotteita vai eikö voisi vähempää kiinnostaa?

Luulisi että tällaiset pointit olisivat oleellisia lopputyösi kannalta vai riittäkö todella vain tuollaiset ympäripyöreät blogiin liittyvät kysymykset?

sofia (Ei varmistettu)

hahhahha, ihana :D

M (Ei varmistettu)

Pitäisiköhän teidän joidenkin kommentoijien, jotka olette hyvin tuohtuneita, nyt vähän rauhoittua ja asettaa asioita tärkeysjärjestykseen.
Miettikää mitkä asiat elämässänne ovat niitä todella tärkeitä ja panostakaa niihin.
Antakaa itsellenne lupa olla positiivisia ja antakaa kaikkien kukkien kukkia. Erilaisuus on ok, niin kauan kun ketään ei satuteta tai loukata.
Sallitaan muutos itsellemme ja toisillemme, ei jumiuduta lokeroihin, joihin olemme itsemme asettaneet, tai joku muu on asettanut. Muututaan, uskalletaan kokeilla uutta, ei pelätä epäonnistumista.
Kaikki me ollaan ihmisiä, bloggaajat ja me lukijat. Tuetaan toisiamme arvostelun sijasta.
Kun eihän nämä blogit nyt niin vakava asia ole, viihdettä enemmänkin :)

Mii (Ei varmistettu)

^ Kuulostaa Kaisan kommentilta tuossa yllä :) No miks ei, mutta yhtä hyvin vaikka omalla nimelläänkin, miks ei?

Eipä sitä tosiaan mitään tarvitse kenenkään selitellä. Sillä välin vaan saattaa lukijat hävitä jos sitten myöhemmin taas inspiroiskin blogata.

Jokatapauksessa on hän antanut jo tähän mennessä hurjan paljon näkökulmaa monelle meille. Se on vissi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.