Onneksi on huumori

Olen tässä vähän miettinyt ja tullut siihen tulokseen että ei tästä elämästä kyllä selviä ilman huumoria ja varsinkaan ilman (itse)ironiaa. Meillä kaikilla on varmaan sellaisia hetkiä ja elämäntilanteita, jolloin tuntuu kuin kaikki täällä olisi jotakin hauskaa läppää. Eikä sellaista tilannetta vain voi ymmärtää ilman kykyä nauraa.

Todisteita huumorin välttämättömyydestä:

-Huumori myy. Ihmiset nauttivat kaikesta hauskasta ja se on helppo lähestymistapa asioihin, joita emme voi ymmärtää. Kuolema on ehkä ainoa asia, johon on vaikea suhtautua huumorilla, ja siksi onkin niin hankala käsitellä. "Huumori myy" nähtiin myös talvella julkaisemassani Tinder-postauksessa, jota on luettu yli 40 000 kertaa.

-Nauraminen on kivaa ja hyväksi mielenterveydelle. Onko mitään hauskemman tuntuista aktiviteettia, kuin kunnon räkänaurut? Tuntuu melkein yhtä hauskalta kropassa, kun jokin lintsin uusista laitteista. Kaikenlisäksi se on ilmaista.

-Naiset tulevat aina ikävöimään niitä miehiä, jotka saivat heidät nauramaan. He viihtyvät parhaiten hauskojen miesten seurassa, vaikka miehet luulevat, että heillä tulisi olla vatsalihakset ja rahaa tilillä riittääkseen.

Tiedättekö ne tilanteet, kun kaikki nauravat, eikä kukaan tiedä miksi? Entä ne tilanteet, kun ilmoille on heitetty inside-vitsi, ja joku jonka ei edes pitäisi ymmärtää sitä, nauraa mukana? Tai kun nauraa väärissä tilanteissa ja liian kovaa? Tai kun on joskus vain sellaisella tuulella, että kaikki naurattaa aina vauvavideoista vastaantulijan kävelytyyliin?

Älkää vakavoituko. Ei vakavoiduta, jooko?

Hieman aiheen vierestä, mutta mainitaan nyt kun sopivasti mieleen tuli:

Ehkä hauskimmat huumorikengät, jotka omistan, ovat yllä olevat Crocsilta saadut keltaiset kumpparit. Hauskaa niissä on ainakin se, että mieliyhtymä Crocs-merkistä on jotain ihan hirveää. Heidän uuteen mallistoon kuuluu kuitenkin paljon parempaa. Tiesittekö, että Crocs valmistaa nykyään jopa korkokenkiä ja tennareita, jotka löytyvät minunkin kenkähyllystäni? Ja enpä ole toisia yhtä mukavantuntuisia kenkiä vielä tavannut.

Itseironiaa tarvitaan muuten myös siinä, kun aamulla sataa, ja nämä keltaiset kumpparit valkkaantuvat rainy day -kenkävalinnaksi, ja keskellä päivää alkaakin helteet (#suomi). Siinä sitä sitten vaaputaan loppupäivä näyttävät kumikengät jalassa.

Crocsilta tulikin tuossa viestiä, että heillä on käynnissä hauska Instagram-kilpailu joista te saattaisitte tykätä. Siinä Instagramiin postataan oma sadepäivän asuvalinta ja tägätään #crocsrainydays sekä #crocssuomi. Parhaat lookit palkitaan viikottain hemmottelulahjoilla. Joten kun seuraavan kerran sataa, niin muista tämä kisa!

Nauretaan koko viikko kaikelle, jooko? Cheers!

Kommentit

Maiju (Ei varmistettu) http://hullunavaatteisiin.blogspot.com

Just niin huumori on tärkein asia elämässä. Sen avulla meillä on elämässä paljon kivempi olla. Mäkin rakastan itseironiaa. Musta on NIIN mageeta laskea itsestään läppää. Hyvä me ;)

Kaisa Merelä

Jes! Jes!

juuli (Ei varmistettu)

Tämä postaus on niin totta kun olla ja voi!Surkuhupaisaa oloa täälä enkyn kuuntelujen jälkeen podetessa(miten tuo sana kirjoitetaan),tuli mieleen että olisiko sulla bktain vinkkejä yo-kirjoituksia varten kaikki tulee tarpeeseen?:)

Kaisa Merelä

Potiessa ;) Haha, kiitos! Hmm.. ai englannin yo-kirjoitukseen? Ainakin sen muistan, että silloin aikaa oli reaaleihin verrattuna aika reilusti! Kannattaa siis käyttää aika viisaasti ja rauhallisesti hyväkseen. Enkku on aika puuduttava aine tehdä monta tuntia, mutta kannattaa esim. luetunymmärtämisessä pitää breikkejä, niin jaksaa taas keskittyä. Kahvia ja suklaata mukaan ;) Mut kahviakaan ei kannata liikaa litkiä! Ehkä paras neuvo on että otat vaan ihan rennosti. Silloin kaikki sun kyvyt ja taidot tulee luonnollisina esille, eikä jännitys vie kapasiteettia pois :) Hyvin se menee!! Tsemppiä!

Janita (Ei varmistettu)

Nuo keltaset kumpparit on aivan ihanat! Ja mikäpä sen parempaa ku nauraa itselleen :D Mukavaa syksyä! :)

http://sunseyes.blogspot.fi/

Kaisa Merelä

Haha, jep :D Kiitos! Sitä samaa sulle! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.