Päivä, jona koin elämäni ensimmäisen visuaalisen onnistumisen

Hyvästelkäämme Sambun jo tavaramerkiksi muodostunut man bun ja toivottakaamme tervetulleeksi Skamin William: Olen aina ihmetellyt ihmisiä, jotka luottavat minuun, sillä minullahan ei usein ole hajuakaan siitä, mitä teen. Eritoten ihmettelen ihmisiä, jotka luottavat minuun, vaikka tietävät, ettei minulla ole hajuakaan siitä, mitä teen.

Niin teki Samuel, joka luovutti kahden vuoden hiustenkasvatusprojektinsa käsiini. Fiskarsseilla. Sain tehdä tukalle mitä vain, kunhan pituutta lähtisi runsaasti pois. Kuvitelkaa, mikä tilanne! Tällaista pääsee aika harvoin kokemaan.

Ja minähän en luonnollisesti ole koskaan hiuksia leikannut, mitä nyt välillä napsinut omia harottavia latvoja tai leikannut klassisen keskiyön heräteotsiksen. Niitä ei muuten kumma kyllä ikinä kadu.

En myöskään omaa erityisen hyvää avaruudellista hahmotuskykyä ja visuaalinen puoleni on, no, olematon. Nauramme usein siskoni ja äitini kanssa sille, kuinka evo olen vaikkapa sisustukseen, kortin askartelemisen, kakun koristeluun, käsin kirjoittamisen tai lahjojen paketoimiseen liittyvissä jutuissa. Jopa he ovat (kaikella rakkaudella tietenkin) sitä mieltä, että minä en vain yksinkertaisesti osaa käsillä tehtäviä visuaalisia juttuja. Vaikkei Samuelista pahan näköistä saa tekemälläkään, hiustenleikkuutaitoni kuitenkin yllättivät minut. Tupsuja ja hapsuja törröttää sieltä sun täältä, mutta Samuelin sanojen mukaan: "Siistiä kun sä teit tästä tälläsen sotkusen. Parturissa ne on aina niin nössöjä. Vaikka yritän selittää, että haluan sotkusen, niin ne silottaa sen ja tekee samanlaisen mallin, kuin jokaiselle muullekin."

Score.Operaatiosta on muuten olemassa video Kaisambun kanavalla. Sambua voi seurata snäpissä ja IG:ssä @samuelglassar.

Istuisitko meitsin parturipenkkiin?

Kommentit

Aava (Ei varmistettu)

Katoin kyseisen videon ja en voi muuta sanoa kuin: auts! :D Tukka on leikattu täysin päin veetä ja näyttää kamalalta (siis tää on vähän sama ku se että kulkisit Samuelin meikkaamana päivittäin, näyttää kamalalta mutta ei sille oikein voi mitään). Toki vähän sotkemalla hiuksia suuntaan jos toiseen saadaan virheet piiloon ja näyttää varmaan ihan kivalta, mut _arvostakaa_ ammattilaisia ja kuvan kanssa Samuel seuraavalla kerralla ammattilaisen kätösiin. :D

Ps. Suosittelen kovasti esim. youtubesta leikkausvideoiden katsomista jos haluaa kotiparturoida, niistä voi ehkä saada vähän vinkkiä tekemiseen. Samuelin takaosa hiuksista näyttää parin kuukauden päästä ihan petolinnun persukselta kun ne ylimääräset tupsut alkaa sieltä erottumaan vielä paremmin

Pps. Ei siinä oo mitään yllättävää että osaa ottaa fiskarsit käteen ja napsia jotain materiaalia poikki, hiustenleikkauksen kanssa tällä ei kyllä ollut mitään tekemistä.

Kaisa Merelä

Haha chillaa bro :DD eiköhän kaikki parturoi missä haluaa ja kauneuskin on katsojan silmässä ;) Tupsuja tasoteltiin jälkeenpäin tho. Kuka vaan varmasti osaa lyhentää materiaalia kuin materiaalia, mutta multa se oli iso saavutus!

Elmeri (Ei varmistettu)

Hienot hiukset!! Näytti kyllä alkuun siltä, että tuosta ei hyvää seuraa. Tuntu pahalta kattoo lopputulos melkeinpä 10. En tykkää siitä että kaikilla pitäs olla siistis, tasaset ja värikohillaan-hiukset. Mun mielestä hiustenleikkuuki on taidetta ja sitä voi tehdä monella tavalla.

Kaisa Merelä

Hahah. Ihana! <3 Kiitos :D

(Ei varmistettu)

ei tullut kyllä kovin hyvän näkönen lopputulos :D

Kaisa Merelä
The Good Morning

MEISTÄ TULI! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.