Päiväseikkailu Tampereelle

Siis oho. Tulin Tampereelle. Miksi? En tiedä. Nuuhkimaan kai.

Entinen minä virnistelee. Täyspäiväinen opiskelu on sitonut Helsinkiin niin paljon, ettei ole ollut aikaa tehdä mitään normaalista poikkeavaa. Nyt tuntui siltä, että täytyy.

Bussi jätti johonkin keskustan laidalle josta sitten taapersin keltaisissa kumppareissa pienessä tihkutuksessa keskustaan. 3,9 km. Iso pitkä tie, jonka varrella oli mitä omituisemman nimisiä liikkeitä.

Tamperelainen kaverini soitti. "Missä sä oot" "Mä kävelen tällaista tietä pitkin keskustaan, ja odotan että tulee vastaan kauppa, jossa myydään paperia, jotta voin tehdä ennakkotehtävän, mikä pitää olla kolmen tunnin päästä palautettuna Tampereen Yliopistolle, joka sijaitsee toisella puolella kaupunkia..." "Suomalainen kirjakauppa?" "Niin, eiköhän joku sellanen kohta tuu vastaan." "Mikä tie" "En mä tiedä joku tie... Tää ei taidakaan olla niinku Helsinki?"

Joo, ei taida. Paperia piti metsästää aikamoinen tovi kunnes sain sitä lopulta kaverin avulla tulostamalla tyhjiä sivuja.

Sitten lounastin joidenkin hassujen pörrötukkaisten paljasjalkapeikkojen kanssa, joiden ylästatuksen ja normaalia kovemman temmon kanssa koitin kamppailla. Olla mahdollisimman uskottava sekä tietenkin älykäs. Sitten joku tyttö sanoi minulle vessassa moi ja menin niin kipsiin etten osannut sanoa mitään takaisin ja sitten tunsin oloni tyhmäksi. Sitten kävelin aulassa naama kiinni puhelimessa niin etten huomannut yllä olevia portaita, jotka pikkuhiljaa laskeutuivat alas kävelysuuntaani, kunnes kopsautin pääni betoniin. Koitin olla täysin normaalisti, mutta joku ohikävelevä hymyili. Hymyilikö se minun töppäykselle vai oliko toisella puolella aulaa joku jolle se hymyili?

Nyt istun pyöreän pöydän ääressä ja vastapäätäni istuu mies jolla on tumma tukka, tumma parta ja tummat silmät. Harmittelimme äsken sitä, ettei WhatsAppia saa Macille. Oikeasti minusta on kiva, että on edes yksi sovellus, jota ei saa tietokoneelle, mutta en olisi osannut perustella kantaani tarpeeksi hyvin, joten yhdyin samaan mielipiteeseen. WhatsApp needs an improvement yes yes. Nyt lupauduin vahtimaan hänen Maciaan kun hän käy vessassa. Melkoinen luottamus yhden saman mielipiteen perusteella? Mitä jos varastaisin hänen tavaransa ja juoksisin takaisin sitä pitkää 3.9 km pituista tietä ja hyppäisin bussiin, joka veisi minut takaisin Helsinkiin? Ehkä hän uskoo ihmisten hyvyyteen.

Nyt sitten vain istun ja ihmettelen. Välillä kuikuilen ympärilleni ja otan katsekontaktin johonkuhun, enkä irroita sitä kunnes hän irroittaa.

Enkä tiedä mistään mitään.

Kommentit

Myy (Ei varmistettu)

Oi, se olit sinä! Tulit vastaan yliopiston pääkirjaston ovilla ja katsoin vaan, että ihankuinseykskaisasiitäblogista ja sitten jatkoin matkaa vaikka olisin ihan yhtä hyvin voinut sanoa hei.

Joten sanon sen nyt. Hei.

tiia (Ei varmistettu)

Whatsappin itseasiassa saa Macille XD Supertab for WhatsApp on sovelluksen nimi.

Ilona (Ei varmistettu)

Googlaamalla WhatsApp Web saat iha mille tahansa koneelle sen myös Macille! :)

Kaisa Merelä

AIJAA :D !

Elina (Ei varmistettu)

Sun tekstejä on kyllä ilo lukea! Niin sujuvaa kieltä, ja hauskoja pikkuseikkoja. Tykkään.

Kaisa Merelä

Kiitos Elina, mahtavaa kuulla! hymy

Aino (Ei varmistettu)

Hei! Kiinnostaisi kovasti kuulla vihdoinkin, missä ja mitä opiskelet. Haluatko kuitenkin pitää sen salaisuutena? Kiitos hyvistä teksteistäsi!

Kaisa Merelä

Moikka! Oon kyllä tainnut sen täällä mainita, HEO kansanopistossa draamaa : )

marikka (Ei varmistettu)

on olemassa myös Whatsapp web, sikke kätevää!!!

Kati (Ei varmistettu)

Oi oot ollu täällä!! <3

venla (Ei varmistettu)

Oispa ollu hauska törmätä! oisin luultavasti yllätyksissäni rynnistänyt halaamaan:D no en ehkä

Kaisa Merelä

Voi ihana, olisitpa tullut : D

Kiva että kirjoittelet taas. Se on muuten "irrottaa", ei suinkaan "irroittaa". En ymmärrä mistä ihmiset tuon i-kirjaimen ottavat ja tunkevat moneen verbiin.

Kaisa Merelä

Ei voi olla totta! :D Itse paasaan ihan samasta asiasta ja nyt oon näköjään langennut samaan virheeseen!

Kommentoi