Parveke

Tervetuloa pikkuruiselle aidatulle etupihallemme, joka sijaitsee tosi korkealla, eikä tänne näe kukaan! Täällä on tullut hengailtua ja kirjoiteltua niin paljon pitkin kesää, että tuntuu pahalta talven tullessa luopua parvekkeesta. Jokin tunneside tähän karsinaan on ehtinyt syntyä, kun tänne on tullut rauhoittumaan ja hengittelemään syvään aina kun Wordpress heittää tekstin tallentamattomana bittiavaruuteen, tai jotain muuta dramaattista tapahtuu.

Tällä parvekkeella on katsottu pimeinä iltoina tv-sarjoja läppäriltä viinilasin tai teemukin kanssa, istuskeltu auringossa ja juteltu syntyjä syviä, kommunikoitu ala- sekä ylä-naapureiden kanssa, heitelty avaimia kavereille, jotka tulevat kylään ovikoodin ollessa jo pois päältä. Täällä parvekkeella on otettu ruokakuvia, tehty töitä ja syöty omenia, polteltu kynttilöitä ja kääriydytty viltteihin. Vielä monta ihanaa syyspäivää ja -iltaa edessä. Odotan niitä kirpeitä ja raikkaita aikaisia aamuja, jolloin voin syödä parvekkeella kiireettömästi aamiaista.

Parasta on, että parvekkeen budjetti on melkein pyöreä nolla, sillä lavat ja pöydät on kaikki löydetty jostain ja uusiokäytetty. Matot ovat vanhat ja samoin tyynyt. Vain kynttilöitä pitää ostaa lisää entisten palaessa loppuun. Se on ihan hyvä tuntihinta täällä olosta.

Kommentit

Pepsiiii (Ei varmistettu)

Iik, asut iha mun työpaikan naapurissa! Jännää!

Kaisa Merelä

Koitin valita sellaisia kuvia, joissa ulkomaailma on ylivalottunut eikä paikkaa pysty tunnistamaan mutta näköjään joku pystyi :D nyt mä taas täällä arvailen että missähän oot töissä... Asiakaspalvelu? Näkyykö rääväsiä aamukahvin hakijoita? :D

Pepsiiii (Ei varmistettu)

Eiku siinä missä on dinosaurus ikkunassa semmoisessa pikkiriikkisessä mainostoimistossa :3

jenna (Ei varmistettu)

Aivan ihanan näköinen parveke! Rakastuin!

Kaisa Merelä

Hih, ihanaa. Kiitos :)

mimmi (Ei varmistettu)

ääää IHANA! mulla on juttu noihin lavoihin, ne vaan iskee muhun :D

Kaisa Merelä

Joo, niissä on kyllä kivaa diy-tunnelmaa!

Eve (Ei varmistettu) http://tiny-paws.blogspot.fi/

Ihana parveke! Ihan mahtava tunnelma <3 Sain ihanan inspiraation laittaa omankin parvekkeen edustuskuntoon syksyä varten, kiitos inspiraatiosta :3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.