Rehellisesti kesken

Tätä kuuluu nyt. Ulkona on pilvistä ja suurista ikkunoista puskeva luonnonvalo on parhaimmillaan. Kuvat ovat vartin vanhoja.

Hiukset ovat tällä hetkellä mallia ylikasvanut polkka, vai ovatkohan nuo jo puolipitkät. Mielestäni tukka on parhaimmillaan hieman likaisena, kun väri on syventynyt ja rasvaisuus tuonut hallittavuutta.

Päälläni minulla on räikein omistavani vaate, jonka ostin kun hullaannuin elämästä maaliskuussa. Käytän sitä vain silloin tällöin ja se päällä oloni on aina ihan erilainen.

Minulla on ruskeat silmät ja kasvoilla CC-voidetta. Huulilla rasvaa ja kulmissa vähän kulmakynää. Olen juonut tänään 2 kuppia kahvia, ajattelin kohta keittää taas lisää.

Olen kaksikymmentävuotias, mutta en ajattele ikää. Täyttäessäni 20 sain ensimmäisen ikäkriisini. Sitten päätin ettei koskaan enää.

Yksi tavoitteistani elämässä on olla iätön. Puhua ja käyttäytyä niin, että voisin olla minkä ikäinen tahansa. Haluan taistella tätä kulttuuria vastaan, jonka mukaan ihminen on käyttökelpoinen vain ollessaan nuori, ja sitten vanhana se joutaa pois. Katson kokemusta ja iän mukana tulevaa viisautta ylöspäin.

Aion vuosien saatossa kypsyä kirjailijaksi ja kirjoittaa ainakin yhden kirjan.

Katson aina kuvissa valoon. Paitsi näköjään nyt.

En osannut päättää hymyilevän ja vakavan kuvan väliltä, kumpikin näytti hölmöltä yksin.

Minun mielestä yksi suurimpia rohkeuksia ja samalla myös yksi haastavimpia asioita tässä maailmassa on olla ajattelematta muita. Vertailumielessä.

Hyödyllisintä mitä elämässä voi tehdä, on taas ajatella muita huomioimalla heidät.

Olen onnellinen. Mietin ehkä vähän välillä mitä tekisin elämälläni ja tulisiko minusta lopulta opettaja, niin kuin lapsena ajattelin.

Mutta näin on hyvä. Tiedän, ettei minun tarvitse tietää mitään valmiiksi, sillä se ei ole elämisen pointti. Kaikki oivallukset ovat matkalla ja tulevat vielä jonain päivänä. Aivan kuten tähänkin mennessä.

Mukavaa viikkoa!

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Ihana ajatus olla iätön, taidan ottaa itsellenikin tavoitteeksi. Ja lapsena muuten taisi yllättävän hyvin tietää, miksi haluaa isona. Sitten jotenkin ajan myötä tuli aikuisemmaksi ja elämä sekoitti ajatukset. Eli miksei siis opettajaksi!

Kaisa Merelä

Oon kyllä ihan samaa mieltä siitä että aikuiseksi kasvaessaan kadottaa paljon lapsena itsestäänselvänä pidettyjä asioita... :D Ehkä unelma-ammatti on yksi niistä?

jennianneli

Aion ostaa sun kirjan tulevaisuudessa :)

Kaisa Merelä

Ihanaa! :) Kiitos!

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

Ihana kirjoitus. Jaan filosofian iättömyydestä ja ikäkriiseistä. Jokainen vuosi tuo tullessaan uusia kokemuksia, voittoja ja häviöitä, viisautta. Vanhuus ei ole heikkous, päinvastoin. Miksi kriiseillä, kun edessä häämöttää aina jotain uutta ja jännittävää.

Kaisa Merelä

Olen niin samaa mieltä! Ei ne seikkailut siihen lopu, kun eka ryppy ilmaantuu. Siitähän ne vasta alkaa, hehheh!

Ihana postaus! Kuulin muuten tuossa viikonloppuna radiosta Happoradion biisin Puhu äänellä jonka kuulen. Jostain syystä (hyvin monien muiden asioiden lisäksi) sä tulit mieleen. Kiitos ihanasta blogista ja kaikkea hyväää sulle! (Ja ai niin. Minäkin haluaisin kirjoittaa kirjan. En tosin romaania, vaan ehkä mieluummin runoja ja lyhyitä toteavia ja pohdiskelevia tekstejä. Ehkä vielä joku päivä.)

Kaisa Merelä

Oi ihana! Mää sit rakastan kun te lukijat kerrotte ja vinkkaatte mulle biisejä. Pitkästä aikaa pistin tuon laulun soimaan ja onpahan aivan perkeleen kaunis kappale. Olen otettu, että siitä tuli mieleen minä. :) Ja hei, tsemppiä kirjailijanalulle! ;)

milkainnamaaria (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.bellablogit.fi

Mäkin koin ihan kamalan ikäkriisin täyttäessäni 20. Päätin, että enää ei ole numeroita, on ainoastaan minä. Ja minähän olen juuri sen ikäinen kuin haluan :)

Kaisa Merelä

Enää ei ole numeroita, on ainoastaan minä.

Sinäpä sen hyvin sanoit! :)

lauraeveliina

Ihana teksti <3

Kaisa Merelä

Kiitos <3

Katin kontit

Hieno elämänfilosofia. Kunpa muistaisinkin tällaiset asiat enkä vain puurtaisi, väsyisi ja mörökölliytyisi.

Kaisa Merelä

Niinpä! On hyvä välillä kun jokin muistuttaa ajatuksista, jotka helposti unohtuu. Vaikka olisivatkin itsestäänselviä!

LOVE YOU!!

Kaisa Merelä

Byää!! Love you too! <3

Redcoffee
Changing time

Mietin tänään junassa, että kuinka iloinen olin kun saan taas lukea sun blogia.
No sivu ei latautunut junassa, mut nyt illala sain hymyn huulille sun tekstistä.
Kaisa <3

Kaisa Merelä

Voi, nyyh. Herkistyn! :D Ihanaa kuulla, niin ihanaa! <3

Erika (Ei varmistettu)

Ihana postaus! Kiva että bloggailet taas aktiivisesti :) Ja hauska juttu, oon jotenkin ajatellutkin että sä varmasti vielä joskus kirjoitat kirjan :D

Kaisa Merelä

Jee kiva kuulla että se on kivaa koska se on mustakin kivaa! Siis että on taas tatsi tähän hommaan. :) Ja hyvin arvattu! ;D

Gunagolu (Ei varmistettu)

Voisin asettaa itsellenikin tavoitteeksi olla iätön: ulkopuolisen olisi vaikea sanoa, minkä ikäinen olen. Mulla on tullut joka vuosi ikäkriisi aina vähän ennen synttäreitä. Pahin oli, kun kaveri totesi, että nyt ollaan lähempänä 30 kuin 20. Sitten mietin, että kymmenen vuoden päästä olen lähempänä 40 kuin 30...

Kaisa Merelä

Kääks! :D Mutta se on varmasti ihan totta, että mikäli ikää koko ajan kriiseilee ja tiedostaa, niin tuntuu että vanhenisi ihan silmissä. Niin hassu juttu, että vuosikin on tavallaan meidän ihmisten itse keksimä juttu... "Enää ei ole numeroita, on vaan minä" totesi joku aiemmin kommenteissa, kun kertoi kärsineensä ikäkriisistä. Se oli minusta hyvin sanottu. :)

sinisiipi (Ei varmistettu)

Voi Kaisa kun tykkään näistä sun postauksista ihan älyttömästi! Itsekin vähän kriiseilin kun tuli 20 täyteen, mutta päädyin myös siihen tulokseen ettei sillä numerolla ole väliä. Sulla on muutenkin tosi paljon samanlaisia ajatuksia kun mulla, ihana lukea näitä. Ja kirjoita ehdottomasti joskus kirja! Se on ollut myös mun yksi suurimmista haaveista :)

Kaisa Merelä

Mahtava kommentti, kiitos kovasti! :) Ja eihän sillä tosiaan ole. Ehkä toi parikymppinen on kaikille tietynlainen virstanpylväs. "Enää ei ole paluuta teiniksi" "Tokat pyöreät" ja mitä näitä nyt on. Unohdetaan luvut ja ollaan vaan meitä itsiämme! :)

Susta tulis ihana ope!

Oona (Ei varmistettu)

Rakstan sun blogia niin pal-jon! ihania postauksia ja ihana sinä!:)

Moona (Ei varmistettu)

Huh Kaisa! En tiedä olenko jotenkin erityisen herkällä päällä tänä maanantaina, mutta tämä teksti kosketti. Jokainen lause täynnä asiaa ja ihania ajatuksia, joita jokaisen meidän pitäisi vaalia. Kiitos tästä :)

Kommentoi