Reseptikilpailun voittaja(t)!

Kaisaminni

Voi että teidän kanssanne mä sanon! Muistattehan minun ja Philipsin järjestämän smoothiereseptikilpailun, joka päättyi maanantaina? No, #thegoodmorning -tägillä tägättyjä smoothievideoita ilmestyi Instagramiin huimat kuusi kappaletta! :D Kaiken kruunuksi Philips diggaili meitsin Mars-patukka smoothiereseptiä niin paljon, että antoi minulle oikeudet valita yhden voittajan sijaan KOLME voittajaa! Eli tässä tapauksessa tsäänssit voittaa oli fifty fifty. Voittajille on heitetty Instagramissa kommentti, käykää tsekkaa osuiko omalle kohdalle ja pistäkää mulle meiliä, niin saatte Philips SoupMakerit kotiinne!

Tarinan opetus? "En mä kuitenkaan voita koskaan mitään" is bullshit.

Mitä mieltä olette muuten tällaisista reseptikilpailuista? Kivaa ja inspiroivaa vai super boring? Instagram mahdollistaa tosi kätevän kuvien jakamisen minun ja teidän välillä, joten tästä ideastahan voisi kehitellä vaikka mitä. Onko teillä jotain ajatuksia? Minkälaiseen kilpailuun te lähtisitte messiin ja mikä olisi mieluisa palkinto?

KEEP TAGGING #THEGOODMORNING! <3

Kommentit

anniina (Ei varmistettu)

Musta tuntuu että toi toteutustapa eli videon tekeminen oli turhan ylivoimainen.... äh tosi tyhmää ku jengi ei innostunu oikein :(

Mun piti osallistua mut olin päivän myöhässä:(

Aino (Ei varmistettu)

Samantapaisia kisoja lisää! Harmi kun itse en voi laittaa videoita instaan, muuten olisin osallistunut kyllä! Tälläiset ja blogikisat ois kivoja! :)

KISUNA (Ei varmistettu)

No voi hitsinhitsi! Enpä huomannut tälläistä arvontaa. Ohi meni. Ois ollut hyviä reseptejä smoothieen

Kaisa (Ei varmistettu)

Tälläiset instagram-kilpailut on kyllä tosi hyvä idea :) Itse en osaa tällä Nokialla vaan tehdä videoita niin jäi siksi välistä... Mutta sitten vaan ideariihi pyörimään! :) Ja instagramissa on kiva aina selailla tuota #thegoodmorning, tulee vanhoja ohjeota vastaan joita ei muistanutkaan!

Ansu (Ei varmistettu)

ohoo! multa jäi arvonta-juttu ohi :D mutta mielellään osallistuisin, vaikken ehkä keksisi kovin ihmeellistä reseptiä... :D kuulostaa silti hauskalta idealta! :) lisää vaan tällaisia arvonta-juttuja!

eltsu (Ei varmistettu)

Lisää näitä joo, mutta pliis ei videoita, nimittäin mun onnettomalla sony ericssonilla ei pysty lisäämään instaan videoita ollenkaan :(

Kata (Ei varmistettu)

No nyt kyllä harmittaa aika paljon ku tein peräti kaks smoothievideoita mut olin sit liian nössö et oisin laittanu ne instagramiin D: no mutta onnea voittajille ja kiva että järjestät tämmösiä kilpailujakin välillä!

Vooih, olis pitänyt ilmottautua mut koeviikon kiireet paino päälle. Ja yks syy oli myös se että en olis varmaan ees uskaltanut tehdä videoo. :Dd Jos olis voinut laittaa kuvan ja reseptin kuvatekstiin, niin joku keitto tai smoothieohje olis voinut ilmesyäkin mun feedille! Joten tulevaisuudessa vois ohje olla joko video TAI kuva :--) Onnea voittajille!

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Joo, tää oli Philipsiltä tää videoidea! Kuva on kieltämättä helpompi :)

just saying

Video oli mun mielestä hauska idea! Toki vaatii vähän enemmän kun pelkkä kuva eikä esim mun lumialla saa videoita instagramiin niin jäi osallistuminen sen takia. Mulla olis kyllä ollut mielessä vaikka mitä ideoita ja suunnittelin jo lainaavani kaverin puhelinta videon lataamiseen mut oli sitten vähän liian vaivalloista :D

Q (Ei varmistettu) http://www.mymindwithme.blogspot.com

ei oo totta, mun piti osallistua mut unohin et tää oli näin nopee eli et päivämäärä meni jo!! dääääm ois ollu aika hyvät tsäänssit just ku oma tehosekotinki sano ittesä irti ku joka päivä käytti :D

Maisa (Ei varmistettu)

Tälläset kilpialut on tosi jees, mutta toi videon toteutus oli turhan haastava tälläsellä perusluurilla..heh:D ihan superkivoja palkintoja ois esim. superfoodipaketit, protskat ymv. ja ite oon ainaki messissä kilpailussa kun kilpailussa, kunhan saan rakkaan iPhoneni takasin!! ps. oot ihan huippu!

anihynni (Ei varmistettu)

Ihan huikeeta, upeeta, mahtavaa! Kannatti pitää päänsä ja pakottaa veli mukaan "soppaan"! Ehdottomasti lisää tällaisia;)

maana (Ei varmistettu)

Tällaiset skabat on just jees mut en voinu omalla kännyllä osallistua :/ mutta siis nää on kyl tosi kivoja! Hyviä palkintoideoita vois olla superfoodit ja protskut! :)

Moi,
Löysin blogisi Aussie awards lukijoiden suosikki ehdokkaista ja jäin kerralla koukkuun!:) sulla on aivan ihana blogi. Teksteistäsi huokuu iloisuus ja hyväntuulisuus. Itse olen juuri aloittanut terveelliset ruokailutavat ja salilla treenaamisen. Nyt täytyy ahmia lisää kivoja tekstejäsi ja tutkia instagramin ohjeita! (liityin myös instassa seuraamaan sinua) :D aurinkoista kevättä!:):)

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Kiitos, ihanaa kuulla!! :) Sitä samaa <3

kk (Ei varmistettu)

Arvonnat on kivoja! Mut harmittaa vähän ku tähän mennessä ne on kaikki ollu instassa eikä mulla oo sinne tiliä, joten oisko joku muu mahollinen? Kuvakisa, tarina, jotain mitä ikinä. :)

zz (Ei varmistettu)

nyt harmittaa kun en osallistunut... edellisistä kommentoijista poiketen mun mielestä video-skaba on just hyvä idea ja voisin osallistua sellaseen tulevaisuudessa... Nyt harmittaa kyllä että en tajunnut tehdä mitään, koska kun bloggasit tosta Philipsin laitteesta tuli hinku alkaa säästää rahaa siihen. AAAARGGGGGGHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petra (Ei varmistettu) http://beforefight.blogspot.com/

Jotkut (esim. minä :D) ei tahdo laittaa videoita instagramiin, niin jos ig-arvontoja/kilpailuja suunnittelet tulevaisuudessa niin voisko ne olla semmosia jotka vaatii vaan valokuvaamista? :> Muutenhan kaikki normaalista ("kommentoi jotain tähän postaukseen, kaikista kommentoinneista arvon voittajan") poikkeavat arvonnat/kilpailut on just jees!

Laura (Ei varmistettu)

Muuten kivoja kisoja ja loistava juttu että tunnut olevan ihanan motivoitunut järjestämään niitä, mutta joku toisenlainenkin kisatyyppi olisi jees kun ei kaikilla tuota instagramia ole joten osallistuminen jää senkin vuoksi välistä :/ itselläni jäi tällä kertaa osallistumatta videoinnin hankaluuden takia mutta ens kerralla sitten :)!

Zberry (Ei varmistettu)

Eikääh, jotenkin pääsi tuo osallistuminen lipsahtamaan sormilta. Taidan kyllä itse kuulua tähän smoothie huiviin ja menoks-klaaniin kuin nautiskelijoihin. Oletko muuten koskaan kokeillut yhdistelmää tyrnimarja-mansikka? On kyllä mun lempparicombo! Tyrniähän löytyy nykyään pakastealtaista lähes mistä tahansa(!!)

kaunisrietasonnellinen

Tää oli tosi kiva kisa, mut osallistumisaika oli liian lyhyt ja videon tekemiseen on ehkä turhan korkee kynnys - kuva ois helpompi :)

Ollu (Ei varmistettu)

Ihan hauska idea tämmöset kilpailut yms. mutta kun itse en instagramissa ole kirjautuneena, osallistuminen on hitusen vaikeaa :/ tajuan kyllä et instan kautta tehty kilpailu on helppo toteuttaa, mutta joskus joku toisenlainenkin toteutus ois super jees!! :)

Minna (Ei varmistettu)

Tälläset kilpailut just tosi kivoja! Ja ainahan voi tehdä toisen tilin instaan jos ei omalle tilille halua laittaa.. :) ihmettelin vaan tossa että kaikki voittajat olivat näitä 'ihan oikeita videoita' eikö siis flipagram käy videosta vai olivatko muut vain parempia? Ihan tulevaisuutta ajatellen ;)

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Siis en ees ajatellut tota... Katsoin vaan ne mitkä miellytti silmää tai missä oli jotain kivaa :) Ihan kaikki toki kelpaa!

Kommentoi