Rituaalit, joilla selviän talven yli

Itsestä huolehtimisen rituaalit tällä hetkellä:

(Kaisa, joka luet tätä kesällä: Kyllä. Tammikuussa on tällaista. Olet unohtanut sen ja tulet unohtamaan sen koko lopun elämääsi aina kesäisin. Mutta älä pelkää, ei tämä ole niin paha kuin miltä tämä kuulostaa. Katsos, siinä missä kesällä saa iloa elämisestä, talvella saa iloa kuolemisesta. Tai, en tiedä iloa, mutta jotain merkitystä tai tyydytystä.)

Jättikokoisen villapaidan, lämpimien over-knee sukkien ja pipon hankkiminen (huom. en ikinä hanki mitään noin lämmintä. Vaikka menisin kaupoille aikeinani ostaa talvitakki ja talvikengät tulen takaisin spagettiolkaintopin ja mikroshortsien kanssa)

Kahvia

Jhene Aikon kuuntelua

Lumimyrskyn katselua parvekkeelta

Tanssin kaltaista liikettä

Sellaisissa kahviloissa istuskelua, joissa voi riisua kengät ja nostaa jalat sohvalle ristiasentoon

Sämpylöitä

Elizabeth Gilbertin lukemista

Itselle annettua päähierontaa 

Unettomuuden hyväksymistä eli sängyssä pyöriskelyn lopettaminen ja normaalisti eläminen yöllä

 Toivoa

Kirjoittamista

Yksin saunomista

Viimeisien 22 v. -päivien viettoa

Kommentit

Millie's
Randomilla

Kiitos vinkeistä. Saan varmaan tästä viharyöpyn päälleni, mutta mulla on ollut harvinaisen semienerginen fiilis näin tammikuussakin. Johtuu ehkä appelsiinien syömisestä. ;) ja niistä kuuluisista tuorepuuroista.

Kaisa Merelä

Hahah, no et todellakaan saa, ainakaan multa ;) Mäkin muistan öö.. kerran! kokeneeni energisen tammikuun :'D Niin ja appelsiinit best!

Annimatilda (Ei varmistettu)

Ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen, mutta löysin tänään Kaisambun podcastit ja siis se teidän jakso hetkessä elämisestä!!!! Ihan siis SUPER inspiroiva, huhhuh. Oon vieläkin ihan suu auki kun tajusin itseki unohtaneeni nauttia tästä hetkestä. KIITOS siis miljoonasti, ja toivottavasti teette samankaltaisista aiheista lisää podcasteja!

Kaisa Merelä

Voi jumankekka!! Kiitos! Mieletöntä kuulla :) 

Yhtä sirkusta!

Tämä sai mut hymyilemään : "Vaikka menisin kaupoille aikeinani ostaa talvitakki ja talvikengät tulen takaisin spagettiolkaintopin ja mikroshortsien kanssa"

Kaisa Merelä

Hahah, se on mun perisynti jota olen tehnyt jo siitä asti kun sain ekat markkani! :D 

Emma1 (Ei varmistettu)

Hei! IHANA tuo harmaa neule (ihastelin myös Snapchatpin puolella)!!! Mistä oot löytänyt tollasen ihanuuden?:-) Samaan viestiin nyt lisään myös, että sulla on niin super kiva blogi, oot niin aito!

Kaisa Merelä

Ihana Emma, kiitos! :) Kylläpä sitä neuletta nyt kehutaan! Se on ihan Monkista löydetty, tosi pörröinen, lämmin ja mekkomainen! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.