Ruokavinkki: Komero Pop Up

Pikku ruokavinkki näin viikon aloitukseen. Nimittäin tiedättekö sen fiiliksen, kun menee ruokaostoksille "mitä tänään syötäisiin?" -tyylisesti vaeltelemaan ja odottamaan inspiraatiota, mutta löytääkin itsensä nojailemasta hyllyihin ja googlettamassa "helppo kana resepti"? Ei hätää, niin minäkin ja se on turhauttavaa.

Sain kuulla, että Lasipalatsille on noussut Henri Alénin lanseeraaman Komeron Pop Up -kauppa, jonne mennään ruokakojumaisesti valitsemaan ruoka-annos. Vaihdossa kassalta saadaan valmiiksi pakattu kauppakassi, jossa on yksittäispakattuna kaikki ateriaan tarvittavat raaka-aineet. Kotonta ei siis tarvitse löytyä kuin ruuanlaittovälineet. Ravintolatasoista safkaa himassa tehtynä? Juuri sitä.

Itseasiassa monesti hyvän ruuan laittaminen on yhtä kivaa kuin sen syöminen, varsinkin hyvässä seurassa! Siispä Komerossa asioidessa kaiken sen (silloin tällöin) turhauttavan osion - reseptin etsimisen sekä kaupassakäynnin - voi skipata.

Kävi ilmi, että Komerosta nappaamamme Pizza Frittata ei ollutkaan mikään nopea dinneri, vaikka itse "kaupassakäynti" hoitui ohikulkumatkalla pyöränsatulassa istuen. Valmistus tuntui olevan niin monivaiheista ja verkkaista, että lähdimme kesken ruuanlaiton Alkoon hakemaan lisää viiniä, heh. En tosin valita yhtään.

Kaikki Komeron annokset ovat kahdelle. Meillä tosin pizzoja tuli kahden sijasta kolme. Söimme ylimääräisen pohjan jälkkärinä nutellalla ja maapähkinävoilla voideltuna. Toimii! Pizzapohja oli ennenkuulumatoman hyvää johtuen sen valmistuksesta. Ennen uunia se uppopaistettiin pannulla nopeasti, minkä seurauksena lopputulos oli rapea ja ahh - täydellinen.

Viinin taas loppuessa, noin kello yksitoista, saimme puolestaan idean pakata kaakaovoit sekä -jauheet, sinkkilisät ja macat messiin ja pamahtaa ystäviemme luo tekemään raakasuklaata. Että terppa vaan. Ihana ilta!

Suosittelen Komeron testaaamista! Hintatasokaan ei ole mikään päätähuimaava verrattuna laatuun. Pop uppi on pystyssä 17.5 saakka ja se löytyy Lasipalatsinaukiolta. Ensimmäinen Komero Helsinkiin avataan puolestaan kesäkuussa.

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Ihan mahtava tuo Komero! Kelpais Turkuunkin, mielellään johonkin meikäläisen asunnon kulmille.

sinaviola

Wau, kuulostaa tosi siistiltä ja kätevältä! Pitää käydä itsekin kurkkaamassa :D

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

Mä just katoin tuota Komeroa kaverin kanssa, kun meillä on perinteenä laittaa yhdessä hyvää ruokaa ja juoda viiniä. Toi vaikuttaa hurjan hyvältä sellaiseen tarkotukseen kun on vähän parempaa ruokaa ja aineksetkin valmiina. Pakko kokeilla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.