Sadepäivän outfit

Tuntuupa kokonaiselta. Siskoni palasi Tallinnasta ja asustelemme vihdoin ja viimein yhdessä. Kämppä on tällä hetkellä vielä vähän keskeneräinen, mutta kunhan tavarat löytävät paikkansa ja kukat maljakkonsa, pääsette kurkistamaan kotiimme! Asuntoa ei ole vielä blogissa paljon näkynytkään, sillä olen halunnut odottaa että meistä siskoksista se esteetikon lahjoilla siunattu saapuu taloon tekemään taikansa. Minultahan luonnistuu sitten paremmin ne pikkusiskomaiset hommat, kuten sotkeminen. Vitsi. Tai ei oikeastaan ollut.

Tämä yhteiselohan tarkoittaa myös sitä, että minulla on nyt henkilökohtainen valokuvaaja. Aino on silmissäni valokuvaajan lisäksi vähintään sisustaja, kampaaja, vaatturi, taidemaalari, graafinen suunnittelija ja vegaanikokki. Edessä olevat kuukaudet tulevat olemaan mielenkiintoisia!

Helsingissä satoi eilen. Kävimme ensitöiksemme hakemassa kotiin uuden keittiön kuningattaren, Vitamixin! Hyvästi klimppiset smoothiet, tervetuloa sileäpintaiset raakakakut. Katsotaan lähteekö luovuus uuden blenderin kanssa miten pahasti lentoon. Pyörähdimme myös Four Sigma Foodsin toimistolla täydentämässä kovaa vauhtia hupenevia sieni- ja yrttivarastoja. Muistatte varmaan kovasti hehkuttamani Sport Herbsin? Se on yksi henkilökohtaisista suosikeistani heidän tuotteistaan kuten myös Instant Reishi, josta tulette kuulemaan lisää ensi viikolla.

Eikö olekin veikeät saappaat? Sain nämä citykumpparit lahjana Crocsilta :D Nyt nokka kohti uutta ajanjaksoa. Ovessa lukee vain yksi sukunimi ja koti ei ole koskaan tuntunut näin kodilta! <3

Kommentit

Redcoffee
Changing time

Kiitos Kaisa, tässä tekstissä oli lämpöä ja aitoa ilon tunnetta. Olet hyvä kirjoitittamaan älä koskaan lopeta, edes itsellesi kirjoittamista.

Kaisa Merelä

Voi kiitos kovasti!! :) En lopeta en. Kirjoittaminen on minun tapani luoda asioille merkitys.

Tuplatyttö (Ei varmistettu)

Vitamix..ehkä paras ostokseni ikinä!! :)

Kaisa Merelä

Uskon :)

Lumikki (Ei varmistettu)

Kaunis, hieno mekko sulla! Mistä olet löytänyt?

Kaisa Merelä

Ihan h&m:ltä löytyy! :) Tää on kyllä kivan rento trikoomekko!

Namehisa (Ei varmistettu) http://ganbattedesuka.blogspot.fi

Oot ehdottomasti yks inspiroivimmista ihmisistä joita tiedän! Alemmuuskompleksoidun ku ollaan samanikäisiä ja sä oot jo noin paljon saavuttanut! *Sniff* :'D

Mietin tässä pystyisitkö tekemään sellaisen postauksen, missä esittelisit mitä syöt "normaalisti" lounaaksi/illalliseksi tms :) Kiinnostaisi tietää, kun itseäkin ruuanlaitto kiinnostaa ja treenin ohella haluaisin syödä monipuolisesti mutta myös "harrastusta tukevasti". Onhan sulla noita eväänpakkailupostauksia ollut, mut tosiaan kiinnostaisi tietää mitä opiskelijabudjetilla ja arkena itsellesi laittelet :) (Tai siskosi laittaa sinulle, en tiedä miten teillä se työnjako menee :D)

Kaisa Merelä

Hieno ajatus! :) Voisinhan tuon toteuttaa. Syön tosi fiilispohjalta, enkä oikeastaan ajattele "lounaita" tai "välipaloja".... Syön kun on nälkä sen verran kuin napa vetää/hyvältä tuntuu! :) Mutta kiitos postausideasta, katsotaan josko keksin hyvän tavan toteuttaa se! Overall syön tosi rennosti, enkä esim. laske kaloreita tai macroja!

Sonja.V (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/cryformeargentina/

Nyt iski kumpparihimo minullekin! Parhaita muoti-ilmiöitä tällaiset, kun käytännöllisestä tulee tyylikästä :D.

Kaisa Merelä

Äläpä! Ja tämä uusi terveyssandaalitrendi on kans ihan mahtava :D

Kommentoi