Sinä et tiennyt

Sinä et tiennyt, että me emme rakastu ihmisiin vaan rakastumme heidän maailmaan. Sellaiseen maailmaan, jonne haluamme kuulua. Jonka maisemia katsella ja jonka vettä juoda. Jonka katuja tallata hymyssä suin, ylpeänä.

Haluamme repiä, omia, riuhtoa, omistaa. Nuolaisemme äkkiä pullaa, jotta se varmasti on vain meidän. Sitten mielenrauhan vallatessa, syömme hitaasti nautiskellen.

Haluamme pikalottovoittoja, yllätyksiä. Toisen tekemä voileipä on aina parempaa.

Anna minulle maailmasi, kaikki se mitä en omaani saanut.

Saanko käpertyä sieluusi, ripustautua jalkaasi, olla silmiesi takana ja kuulua äänessäsi? Ja luonnollisesti, rakastathan minua silti, siitä huolimatta, juuri siksi?

Ja sitten tulevat ne, jotka tiesivät. Olivat leiponeet itselleen parhaan pullan, tehneet maailmastaan täydellisen.

Ja he tietävät myös etteivät tarvitse toisiaan. Ei nyt eikä koskaan.

Se oli surullisempaa.

Kommentit

Krista (Ei varmistettu)

Olipas paljon ajatuksia (jopa hämmentäviä sellaisia) ja muistoja herättävä kirjoitus... erilainen, kuin muut tekstisi. Mutta ei lainkaan huonompi, päinvastoin.. tämä on hieno kirjoitus, Kaisa. Sinulla on kyllä kirjoittamisen lahja, olisi kiva lukea enemmänkin tällaista tekstiä sinulta! :)

M (Ei varmistettu)

En ymmärtänyt, mutta rupesin itkemään.

Katariina (Ei varmistettu)

Hei Kaisa,
en tiedä mitkä suunnitelmasi ovat blogin suhteen, mutta ajattelin silti kommentoida. Nämä kaksi viimeisintä kirjoitustasi ovat olleet todella kauniita & samalla virkistävää luettavaa: jotain mikä erottuu joukosta tämän päivän ns. fitness/hyvinvointi-blogeissa tyyliin "söin raakasmoothien & oli jalkapäivä". Hyvinvoinnista voi kirjoittaa monesta eri näkökulmasta, minulle henkilökohtaisesti nämä uusimmat kirjoituksesi ovat olleet parasta luettavaa pitkään aikaan. Kuten alussa jo totesin, en tiedä mitä suunnittelet blogin suhteen, mutta tässä silti pieni ajatuksenpoikanen: kenties ilo/motivaatio kirjoittaa voisi löytyä uudelleen, jos etsisit uutta näkökulmaa teksteihisi..? Mitä ikinä kuitenkin teet, toivon sinulle hyvää jatkoa & iloisia kevätpäiviä. :-)

Birge (Ei varmistettu)

Vau... olen ollut hyvin vaikuttunut siitä, kuinka paljon olet oivaltunut lyhyessä ajassa, siis elämässäsi. Vaikutun aina siitä, kun ihmiset näkevät kaiken tehdyn ja asetetun toiselle puolelle, tarkastelevat elämää oman kuriositeetin, eikä asetettujan raamien läpi. Ja mitä nuorempana he sen oivaltavat sitä kauniimpaa heidän sielunmaisemastaan tulee. Kuten tästä kirjoituksestasi huomaa:)

Isa (Ei varmistettu)

Todella kaunista! Nä kaksi viimeisintä postausta, ihan tulee itku :'D
Apua, en voi lakata hehkuttamasta, Kaisa tekstisi sai haluamaan sinun tekstisi omakseni!

Tosi kaunis ja koskettava teksti, iho meni kananlihalle. Piti lukea moneen kertaan. Upeaa tekstiä :)

fsd (Ei varmistettu)

Jessus mitä roskaa. Et selvästikään tiedä rakkaudesta mitään.

J (Ei varmistettu)

Ja sinunko näkemys rakkaudesta on se ainoa oikea?

Tii A (Ei varmistettu)

Hienoa tekstiä, ihanaa vaihtelua. Te, joilla on tarve antaa sitä negatiivistä palautetta niin katsokaas peiliin ja hankkikaa elämä =)

Riikka (Ei varmistettu) http://allthetastesoflife.blogspot.fi

Ihana teksti, enkä voi kuin ihmetellä miten joku osaa kirjoittaa noin! itselle ei tulisi mitään tuon kaltaistakaan mieleen, mutta osalta se sujuu. Toivottavasti näämme tälläiiä jatkossakin! :) allthetastesoflife.blogspot.fi

S (Ei varmistettu)

Kiitos kaisa! vaatii paljon enemmän rohkeutta julkaista sielusta kumpuavaa tekstiä kuin kertoa käyneensä salilla. annat valtavasti inspiraatiota! vau!

Filosofi (Ei varmistettu)

Hih, mä näen tässä tekstissä vähän piilokettuilua blogin lukijoiden suuntaan tyyliin hankkikaa oma elämä.. Silti, hieno teksti kaikinpuolin pitkästä aikaa, kiitos tästä ;)

Raasu (Ei varmistettu)

Itse kyllä veikkaan, että tämä on samaa settiä tuon aiemman postauksen kanssa. Eli jostain luonnoksista pengottu teksti, jota syystä tai toisesta ei ole tullut käytettyä. Mielenkiinnolla odotan, koska tekstikätkö ehtyy ja pitää ruveta kirjoittamaan jotain muutakin uutta tekstiä, kuin vain yhteistyöpostauksia.

Indiedaysillä taso on kyllä hurjan vaihtelevaa.

T (Ei varmistettu)

Oletpa ilkeä, raasu.

Raasu (Ei varmistettu)

Lähinnä realistinen.

T (Ei varmistettu)

Realismi perustuu tietoon, ei olettamuksiin ja arvailuihin.

Raasu (Ei varmistettu)

Määrittelehän toki myös tämä ilkeyden käsite.

milla (Ei varmistettu)

Oli sitten vanha teksti tai ei, oli sitten itsekirjoittamasi tai ei, tämä oli ihan älyttömän kaunis! Täytyi lukea pari kertaa ja todeta, että jokaikinen sana on niin totta... Upeeta.

Mmmm (Ei varmistettu)

Onko se todella niin. Että rakastumme tavallaan omaan itseemme. Tai paremminkin siihen, mitä saamme toiselta itsellemme rakastuessamme ja saadessamme vastarakkautta. Olemmeko todella niin itsekkäitä.

Hyvä teksti, herätti ajatuksia. :)

Anni (Ei varmistettu)

Kaunista :)

Pryja (Ei varmistettu)

Häh? Oikeasti? Uppoaako tää soopa teihin?

M (Ei varmistettu)

Mene vauvapalstalle valittamaan

Musta tuntuu, että Kaisa on ehkä nyt vähän väsynyt, burn out, jotain vastaavaa.

mige (Ei varmistettu)

Iteki kyllä mietin samaa..

Jepa (Ei varmistettu)

"Hauskaa", miten ihmiset jaksaa hillua seinille siitä, ettei joku postaa blogiin tai jos postaa, postaa väärin? :D Menkäähän nyt hankkimaan elämä. Ihan oikeasti, se ei ole terveen merkki, jos breikki blogissa, tai vaikkapa erilaiset tekstit, saa tuollaisen hysterian aikaan. Hirvittävää syyttelyä ja ylenkatsovaa tuhinaa (ainakin tätä edeltävän postauksen kommenteissa), kun ei tulekaan hiottua lifestyle-fitness-wellness -stooria. Niin kuin te olisitte jotain tästä maksaneet.. Idiootit.

Älyttömän hieno ilma nytkin; aurinko paistaa täydeltä terältä. Menkää ulos, pois sieltä näyttöjen äärestä.

Ja Kaisa varmaan kirjoittelee, jos siltä tuntuu.

Veera (Ei varmistettu)

Aamen. Eipä olisi asiaa paremmin voinut tiivistää.

Oikeesti nyt jengi, herätkää! Aivan säälittävää touhua tuo teidän totaalisen tyhjänpäiväistä negatiivisuutta tursuava mouhoaminen. Hyi olkoon, mitä tuommoisesta oikeasti voi saada itselleen? Kipin kapin hankkimaan nyt sitä elämää niin kuin olisi jo. Olen ihan pökertynyt siitä, mikä saa ihmiset taantumaan näiden kommenttiboksien keskustelun tasolle. En mitenkään pysty ymmärtämään ajatusketjua tuon vouhkaamisen taustalla, en vaikka haluaisinkin. Tässäpä olisi hyvä tutkimusaihe vaikkapa jollekin sosiologille tai kuka ikinä nyt tällaisia ilmiöitä tutkiikin. Ehkä itsekin sitten taas ymmärtäisi maailmaa vähän paremmin.

Kaisalle paljon lämpimiä ajatuksia ja aurinkoa päiviin! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.